![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
14-09-2006, 09:23 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ina_ceva |
14-09-2006, 09:25 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Nu stiu ce sa-ti zic; e doar o superstitie. Daca deja ai mancat, continua
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
14-09-2006, 10:22 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Pup Alinusul dragut
-------------------- |
| julyalina |
20-09-2006, 07:34 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna dimineatza fetele
in ultimul timp nu am mai scris nimik aici sunt intr-o pasa proasta si adevarul este ca nici chef nu prea am avut de nimik dar am si o veste buna acum ma duc sa-mi fac vizitele CITAT Doi tigani se duc in excursie in Egipt. In prima zi viziteaza piramidele, cheltuiesc toti banii, de aceea dorm peste noapte pe malul Nilului. Pina dimineata pe unu' il inghite un crocodil pana la gat. Se trezeste celalalt si striga: - Mâca-tzi-ash!!! De und' ai sac de dormit Lacoste??? |
| luchi |
20-09-2006, 07:47 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
buna dimineatza fetele in ultimul timp nu am mai scris nimik aici sunt intr-o pasa proasta si adevarul este ca nici chef nu prea am avut de nimik Aha, uelcom to za clab! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| julyalina |
20-09-2006, 07:54 AM
|
am avut ceva probleme sentimentale am spus si in jurnalul amalie, dar spun si aici : am descoperit ca anidor 73% nu este de post si eu o mai foloseam ca mancare de post iar acum ... trebuie sa ma reprofilez |
| luchi |
20-09-2006, 08:17 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Hmm..nu e bine..De post ar fi Heidi, tin minte ca avea chiar si o bulina galbena pe ambalaj, si scria maaaare "produs de post"
Apropo, Anidor cu menta ai incercat? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| julyalina |
20-09-2006, 08:21 AM
|
da, stiu de heidi dar anidorul avea mai multa cacao... si imi placea cel mai mult dintre toate ciocolatzile nu am incercat nici cu menta nici cu portocale dar recunosc ca cea cu menta m-ar tenta -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
21-09-2006, 10:32 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Un banc, doua?
-------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
21-09-2006, 12:35 PM
|
sigur amalia
CITAT Aud turistii din lumea intreaga de Marele Canion si de hotarasc sa-l viziteze, sa admire ecoul. Se duce prima data englezul,striga: -I LOVE YOU ! Ecoul : I LOVE YOU Se duce si francezul -Je t'aime'! Ecoul : JE T'AIME Romanu': TE IUBESC Ecoul: TE IUBESC In sfarsit de duce si chinezul: -HOAN TING TONG TO HUI Ecoul: CE, MA? De ce pune un politist pe noptieră un pahar plin cu apă si unul gol? Poate îi e sete, poate nu… O blonda se trezeste la ora 8 plina de sudori.La ora 9 se trezesc si sudorii si pleaca! -Draga, esti sigura ca sunt primul barbat cu care te culci. -Sigur draga, cu restul am stat treaza! Ce este mica, cu cap roşu şi miroase a urină? Borna kilometrică. Zicere:Un afisaj digital furnizeaza informatii gresite cu o precizie mai mare decat a fost posibil anterior Inaintea invoirii, colonelul catre detasamentul TR: - Sa nu intrati in circiumi, sa nu dati buzna la telefoane si mai ales sa nu va incurcati cu femei de sex opus!!!!! I: Cum se numeste un tigan pe bicicleta? R: MobilRom. I: Cum se numeste un tigan in spatiu? R: CosmoRom. 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101. Baiat!!!!!!!!!!!!!!! - a zis miriapodul dupa ce i-a nascut nevasta. Doi medici psihiatri coboara scarile. Unul se impiedica, cade si isi rupe piciorul. Celalalt se repede la el si il intreba: - Vrei sa discutam despre asta? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
22-09-2006, 07:46 AM
|
am primit ceva pe mail si trebuie neaparat sa cititi si voi CITAT Marriage - Part I Typical macho man married typical good-looking lady and after the wedding, he laid down the following rules: "I'll be home when I want, if I want and at what time I want and I don't expect any hassle from you. I expect a great dinner to be on the table unless I tell you that I won't be home for dinner. I'll go hunting, fishing, boozing and card-playing when I want with my old buddies and don't you give me a hard time about it. Those are my rules. Any comments?" His new bride said, "No, that's fine with me. Just understand that there will be sex here at seven o'clock every night .whether you're here or not." (DAMN SHE'S GOOD!) ************************************ Marriage (Part II) Husband and wife had a bitter quarrel on the day of their 40th wedding anniversary! The husband yells, "When you die, I'm getting you a headstone that reads: "Here Lies My Wife - Cold As Ever " "Yeah?" she replies. "When you die, I'm getting you a headstone that reads: "Here Lies My Husband - Stiff At Last" (HE ASKED FOR IT!) ****************************** Marriage (Part III) Husband (a doctor) and his wife are having a fight at the breakfast table. Husband gets up in a rage and says, "And you are no good in bed either," and storms out of the house. After some time, he realizes he was nasty and decides to make amends and rings her up. She comes to the phone after many rings, and the irritated husband says, "What took you so long to answer the phone?" She says, "I was in bed." "In bed this early, doing what?" "Getting a second opinion!" (YEP, HE HAD THAT ONE COMING, TOO!) ****************************************** Marriage (Part IV) A man has six children and is very proud of his achievement. He is so proud of himself, that he starts calling his wife, "Mother of Six" in spite of her objections. One night, they go to a party. The man decides that it's time to go home and wants to find out if his wife is ready to leave as well. He shouts at the top of his voice, "Shall we go home 'Mother of Six?' His wife, irritated by her husband's lack of discretion, shouts right back, "Anytime you're ready, Father of Four." (RIGHT ON, LADY!) ************************************** Marriage (Part V) The Silent Treatment A man and his wife were having some problems at home and were giving each other the silent treatment. Suddenly, the man realized that the next day, he would need his wife to wake him at 5:00 am for an early morning business flight. Not wanting to be the first to break the silence (and LOSE), he wrote on a piece of paper, "Please wake me at 5:00 am" He left it where he knew she would find it. The next morning the man woke up, only to discover it was 9:00 AM and he had missed his flight. Furious, he was about to go and see why his wife hadn't wakened him, when he noticed a piece of paper by the bed. The paper said, "It is 5:00 AM. Wake up." Men are not equipped for these kinds of contests. ************************************** God may have created man before woman, but there is always a rough draft before the masterpiece. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
22-09-2006, 08:57 AM
|
astazi este vineri si vreau sa pap numai fructe
m-as duce sa-mi mai iau niste fructe dar e asa frumos afara... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| luchi |
22-09-2006, 09:00 AM
|
Ntz ntz ntz..sper sa rezisti..desi combinatia struguri+cafea imi da fiori gastrici
Nu poti pune langa si un cartof copt? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| julyalina |
22-09-2006, 09:29 AM
|
ideea e sa rezist cu ce mi-am propus ma deprima vremea asta ... dupa ce ca nu prea stau eu bine la capitoul asta, acum vine si toamna , adica vine ploaia si vremea urata -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
22-09-2006, 09:40 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
De ce doar fructe?
Mie imi tremura stomacul si nu pot inghitzi nimic, m-am fosrtzat sa rod niste biscutizi cu chimen ca sa pot bea cafeaua. Acu beau apa fiarta cu chimbir si ma uit la un iaurt care nu ma atrage deloc. -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:13 PM |