![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
31-05-2007, 06:51 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza fetele
de 2 zile am mancat numai 200 g branza de vaci , supa si iaurt cald si cateva capsuni marti seara am facut febra, si ieri deja aveam puncte albe pe amigdale anyway... azi m-am trezit mai bine si desi inca ma doare gatul macar pot sa inghit cat de cat akisor anca ina -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| bubbles |
31-05-2007, 07:34 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata Alyna
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 31-05-2007, 07:35 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
31-05-2007, 10:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sanatate multa, alina!
-------------------- |
| aki |
31-05-2007, 10:50 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Alinus cum te simti?
-------------------- |
| Nessie |
31-05-2007, 10:59 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| anca veselie |
31-05-2007, 02:32 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
puuffff, ce naspa. ma bucur ca esti mai bine! vrem sa punem de-o intalnire duminica in jur de ora 17, prin universitate. s-a discutat despre asta aici
pup u dulce -------------------- |
| crissy |
31-05-2007, 05:04 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
-------------------- In stand by...
|
| julyalina |
01-06-2007, 01:37 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
mercic fetelor
mai jos descriu ultimele 3 zile de la mine de la serviciu .....am un Job minunat......am un job minunat.....am un job minunat! ... si nici nu ma doare capul .... si nici nu am chef sa stau la soare ........ si nici nu vreau sa am liber ............ nu, nu, nu ...... si pe un sezlong chiar ca nu vreau sa stau intins ...... iar o bautura rece chiar ca nu vreau sa beau !!!! .....am un Job minunat......am un job minunat.....am un job minunat! CITAT In urma unui accident, un tip ramane fara penis. Chirurgul spitalului ii spune: - Domnule, ai noroc. Avem un bogat sortiment de organe din care iti poti alege unul pentru transplant. Ce zici de asta de 12 cm? - Ce naiba, domnule doctor, am eu fata de 12 cm? - Atunci asta de 18 cm? - Fii serios, domnule, ce, eu sunt pustan? Doctorul ii face atunci o alta oferta: - Dar de asta de 32 cm ce zici? - Ei, da, asa mai merge. Dar acelasi model pe alb nu aveti? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
01-06-2007, 01:58 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| axe10 |
02-06-2007, 01:34 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Acum vad ca esti destul de rau....ai incercat sa mergi la medic sa-ti prescrie antibiotice?...eu pt gat iau Eritromicina...in doua zile esti ca noua....ai grija de tine!
-------------------- ![]() |
| anca veselie |
02-06-2007, 04:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
alina sper ca esti ok
-------------------- |
| julyalina |
04-06-2007, 01:02 PM
|
buna fetele
m-am mai eliberat nitzelus a fost / inca este o nebunie totala la serviciu pentru ca maine aterizeaza niste muzafiri de nivel inalt si ... trebuie o multime de chestii anyway... mi-a trecut amigdalita dupa o serie de ampicilina asa ca duminica am dormit pana pe la 1:00 , ne-am trezit, am mai stat nitzel, am mai dormit ... si toto asa pana pe la 5:00 cand ne-au sunat mirii sa ne ducem la ei sa mancam tort ... asa ca ... alta petrecere, mancare, bautura saptamana trecuta nu am fost deloc la sala in plus a mai venit si vearul meu ca maine are examen asa ca... CITAT Vine intr-o zi un barbat la spitalul de nebuni. Ajunge la doctor si ii spune: -Am inebunit!!!!!!!!! -Cand? il intreba doctorul - Pai sa va povestesc;eram la vecina mea si faceam sex,cand deodata,se aude usa,era sotul ei.Am sarit repede amandoi din pat si cautam un loc unde sa ma ascund,am zis ca in baie nu-i bun,in dulap nu, sub pat nu, pt ca m-ar gasi.Asa ca am iesit pe geam si ma tineam cu mainile de pervaz. - Sotul vecinei m-a cauta disperat in baie, in dulap,sub pat nu gaseste nimic, se indreapta spre geam se uita imprejur si cand se uita in jos ma vede. A inceput sa ma calce cu picioarele pe maini... -Si ai inebunit... -Nu, a adus o oala cu apa fierbinte si mi-a turnat-o peste maini -Si ai inebunit.... -Nu, a adus bormasina si a inceput sa-mi gaureasca mainile -Si ai inebunit... -Nu, la un moment dat m-am uitat in jos... -Si ai inebunit cand ai vazut la ce inaltime esti.... -Nu, am inebunit pt ca eram la parter.. Cand eram scoala generala nu doream decat o femeie cu tzatze mari. In liceu m-am intalnit cu o femeie cu tzatze mari, dar lipsea pasiunea. La sfarsitul liceului m-am intalnit cu o fata si pasiunea nu mai lipsea, dar era prea colerica. Totul era o urgenta si plangea tot timpul. Am decis ca am nevoie de o femeie ceva mai stabila. Am gasit apoi o fata foarte stabila, dar era plictisitoare. Nu prea o interesa nimic. Ulterior am gasit una neplictisitoare, dar nu putea tine ritmul cu ea. Am cautat una ambitioasa. Dupa facultate am gasit o femeie ambitioasa si m-am casatorit cu ea. Era atat de ambitioasa incat a divortat si mi-a luat totul. Acum tot ce vreau este o femeie cu tzatze mari. Intra un popa intr-un restaurant,se aseaza la masa. Cheama ospatarul si il intreaba: - Fiule, balena aveti? - Nu, parinte. - Casalot aveti? - Nu, parinte. - Rechin aveti? - Nu, parinte. - Atunci da-mi o costita de porc afumata si Dumnezeu mi-e martor ca am vrut sa mananc peste! I: Ce spune un snur cand se vede in oglinda? R: Ce siret sunt... Q: Care este diferenta intre a te masturba si a face sex? A: In principiu nici una, dar daca faci sex mai cunosti lume.. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
04-06-2007, 01:31 PM
|
CITAT Intra un domn disperat in farmacie si tipa: -Repede dati-mi ceva pentru diaree, e urgent !! Farmacistul, care era nou, devine foarte nervos si-i da un calmant. Domnul, in foarte mare graba, ia medicamentul si pleaca. Dupa cateva ore,domnul cu diaree revine, si farmacistul ii spune: - Mii de scuze domnule. Cred ca din greseala v-am dat un medicament pentru nervi. Cum va simtiti? La care domnul raspunde: - Kakat tot.....dar linistiiiiit... Acest mesaj a fost editat de julyalina: 04-06-2007, 01:32 PM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| May |
04-06-2007, 01:32 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Inseamna ca sunt tare daca am inteles ce insemnau stelutzele
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| julyalina |
05-06-2007, 10:01 AM
|
buna fetele
la mine inca nu s-a terminat nebunia anyway... le-am verificat si bineanteles ca sunt toate ok . acum fug ca mai ma ceva de rezolvat CITAT Ring Ring "Hello?" "Hi honey. This is Daddy. Is Mommy near the phone?" "No, Daddy. She's upstairs in the bedroom with Uncle Paul." After a brief pause, Daddy says, "But honey, you haven't got an Uncle Paul." "Oh yes I do, and he's upstairs in the room with Mommy, right now." Brief pause. "Uh, okay then, this is what I want you to do. Put the phone down on the table, run upstairs and knock on the bedroom door and shout to Mommy that Daddy's car Just pulled into the driveway." "Okay, Daddy, Just a minute." A few minutes later the little girl comes back to the phone. "I did it, Daddy." "And what happened, honey?" He asked. "Well, Mommy got all scared, jumped out of bed with no clothes on and ran around screaming. Then she tripped over the rug, hit her head on the dresser and now she isn't moving at all!" "Oh my God!!! What about your Uncle Paul?" "He jumped out of the bed With no clothes on, too. He was all scared and he jumped out of the back window and into the swimming pool. But I guess he didn't know that you took out the water last week to clean it. He hit the bottom of the pool and I think he's dead." ***Long Pause*** ***Longer Pause*** ***Even Longer Pause*** Then Daddy says, "Swimming pool? ........... Is this 486-531?" -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:22 PM |