![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
05-06-2007, 01:43 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Nu prea imi plac astea cum suna: urgente cu termenul ieri
-------------------- |
| anca veselie |
05-06-2007, 02:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
spor la treburi
si bafta cu masina. ce vreti sa luati? cand mergi la sala? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
05-06-2007, 06:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Din canar te transformi in speedy gonzales
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| julyalina |
06-06-2007, 06:47 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Din canar te transformi in speedy gonzales Nu prea imi plac astea cum suna: urgente cu termenul ieri spor la treburi si bafta cu masina. ce vreti sa luati? cand mergi la sala? mercic ancutza vrem/ vrea un opel astra -model nou dar nu ma intreba detalii tehnice ca pentru mine toate masinile sunt la fel la sala am fost luni ieri nu am fost pentru ca am trecut prin piata sa-mi iau 2 kg de capsuni - imi era tare pofta ideea este ca decand am vazut biblioteca ta si pe a inei, mi-a venit cheful sa-mi iau si eu una Acest mesaj a fost editat de julyalina: 06-06-2007, 06:47 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ina_ceva |
06-06-2007, 07:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Pai din fluxul monetar pune deoparte ceva luna asta, ceva luna viitoare si poate se face de-o biblioteca
-------------------- |
| julyalina |
06-06-2007, 07:58 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
CITAT Un tanar se prezinta la un mare patron, scotianul John. - Sunt maseur. Pentru 20 de dolari pe luna sunt gata sa va masez dansatoarele. - O.K! Daca aveti banii la dumneavoastra puteti incepe de azi. Mosul tigan, citind ziarul exclama catre baba: -Fa, aci scrie ca o bomba atomica costa doua milioane de dolari. -Doamne da, fa, sa cada una la noi in gradina Doi betivi ies dintr-un bar. Unul din ei vede un ciine care-si lingea testicolele. Atunci unul din ei zice: - Ce n-as da si eu sa pot face asta... Celalat betiv spune: - Hic ...hic.. daca-i dai un biscuit cred ca te lasa si pe tine. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
06-06-2007, 08:49 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus fata muncitoare
Imi era dor de bancurile tale -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| bubbles |
06-06-2007, 08:59 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| julyalina |
06-06-2007, 09:29 AM
|
amalia, bine ai revenit printre internauti eu mai am de munca dar din cand in cand mai fac cate o mica pauza ca sa bantui pe la voi prin jurnale -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
06-06-2007, 09:30 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
CITAT Un tanar se prezinta la un mare patron, scotianul John. - Sunt maseur. Pentru 20 de dolari pe luna sunt gata sa va masez dansatoarele. - O.K! Daca aveti banii la dumneavoastra puteti incepe de azi. Mosul tigan, citind ziarul exclama catre baba: -Fa, aci scrie ca o bomba atomica costa doua milioane de dolari. -Doamne da, fa, sa cada una la noi in gradina Doi betivi ies dintr-un bar. Unul din ei vede un ciine care-si lingea testicolele. Atunci unul din ei zice: - Ce n-as da si eu sa pot face asta... Celalat betiv spune: - Hic ...hic.. daca-i dai un biscuit cred ca te lasa si pe tine. Sal.si eu vreau o tumba unde as pute sa punem tv.dvd si video.Tare mult imi doresc -------------------- |
| julyalina |
06-06-2007, 09:33 AM
|
CITAT Mai multi exploratori englezi mergeau prin junglă. Deodată, unul dintre ei cade într-o groapă (capcană întinsă de băstinasi) în care se afla un leu. Englezul începe să alerge roată în interiorul gropii. Leul, după el. Ceilalti stau pe margine si fac pariuri. La un moment dat, unul strigă: - Accelerează, Smith, leul e chiar în spatele tău! - Nu vă îngrijorati, domnilor, strigă Smith, eu am o tură în avans Tatăl era curios să afle impresiile băietelului său după prima zi de scoală. - Ei, cum a fost la scoală? Ati învătat ceva? - Am învătat, tati, dar n-am terminat, asa că trebuie să mergem si mâine. - Alo, scoala de dans si bune maniere? - Du-te, băi, d-acilea cu dansu'! E numai de maniere! - Ce fac soldatii care au pierdut războiul? - Soldatii care au pierdut războiul încep si-l caută. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| ina_ceva |
06-06-2007, 09:39 AM
|
-------------------- |
| anca veselie |
06-06-2007, 10:03 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
alina
misto masina si eu consum capsuni, azi in pauza am program de matache si de capsuni oau, aruncat lucruri din biblioteca -------------------- |
| julyalina |
06-06-2007, 10:28 AM
|
multumesc anca
eu am manacat ieri capsuni aseara am facut paste cu branza pentru ca avea bubu meu chef si ... am papat si eu o portie micutza asa ca azi dimineatza am mai mancat o portie micutza la birou am baut o cafelutza cu laptic si acum am lichidat o branzica fagaras mai am in frigider niste ton dar nu am salata verde si nici rosii, si nici nu pot sa ies sa-mi cumpar -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| anca veselie |
06-06-2007, 10:31 AM
|
pai si ce faci, nu papi nimic la pranz?
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:30 PM |