![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
06-06-2007, 10:34 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
oau, aruncat lucruri din biblioteca in sifonier am facut razie de cateva ori si am dat saci intregi de haine care nu le mai purtam de cativa ani ... unele cumparate si nepurtate delok carti nu arunc nimik ... doar ca eu daca stau la casa, am pod... asa ca am urcat in pod toate cartile pentru copii si cele tehnice ca-mi ocupau locul degeaba ... cursurile de la facultate, etc... pai si ce faci, nu papi nimic la pranz? ba da , o branzica fagaras recuperez eu cand ajung acasa -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| anca veselie |
06-06-2007, 11:15 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
da, si eu am strans cursurile si alte chestii si le-am depozitat pe balcon. de haine nu ma pot desprinde... tot incerc, dar slabe sanse
ti-am raspuns la mine in jurnal, baga un ochi pls Acest mesaj a fost editat de anca veselie: 06-06-2007, 11:16 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
06-06-2007, 11:35 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ma bucur sa vad ca te tii de sala si s-au mai dus din kilele adunate.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
06-06-2007, 11:45 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Nu traiesti la bloc?Ai pod ce bine,dar eu nu mai stiu unde sa bag toata lucrurile
-------------------- |
| julyalina |
06-06-2007, 12:48 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Pentru biblioteca nu poti face niste rate direct la magazin? Stiu ca se poarta. da, se poarta, dar facem imprumut pentru masina si nu trebuie sa avem nici un credit ca sa maximizam suma primita ancutza, imediet imi arunc ochisorii si la tine akisorule, -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| anca veselie |
06-06-2007, 01:40 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
si ai mei stau la casa, iar toata copilaria mi-am dorit sa stau la bloc
-------------------- |
| julyalina |
06-06-2007, 01:46 PM
|
la o adica puteti face schimb
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
07-06-2007, 07:36 AM
|
'neatza fetele !
ieri am reusit sa ajung la sala acum sunt iar la scarbici ... CITAT Ora de religie Un preot explicã la ora de religie: - Dumnezeu l-a creat pe Adam si cu o coastã din Adam a creat-o pe Eva. - Pãrinte, îl întrerupe un elev, tata spune cã ne tragem din maimute. - Ascultã, zice preotul plictisit, cazul familiei tale nu mã intereseazã. Eu vorbesc în general. CITAT Un om de afaceri afla ca va primi in vizita posibili parteneri din strainatate si e nevoit sa lipseasca o saptamana de acasa. Normal, isi anunta sotia. - Uite care e treaba, vin posibili parteneri de afaceri si trebuie sa ii conduc prin tara. O sa lipsesc o saptamana. - Aaa, daca tot lipsesti - zice sotia - e o excursie in Grecia, vreau sa merg. Omul de afaceri, ca orice sot intelegator, aproba excursia. Seara merge sa-si anunte si amanta. - Vezi ca trebuie sa plec o saptamana din oras, nu te speria, nu s-a intamplat nimic. - Dragule, am vazut o excursie in Grecia, nu mi-o platesti? Zis si facut, eh, ca si amanta il ajuta la nevoie... Dupa o saptamana vine acasa sotul la sotie, aceasta fericita de nu se poate. - Ei, cum a fost? - intreaba sotul. - Super, fantastic, am fost in foarte multe locuri dragute, vezi ca am aici ceva poze. In poze vede afaceristul nostru pe amanta, inghite in sec, sotia, normal, observa. - Ce, o cunosti? - Nu... Da` de unde! Doar mi s-a parut cunoscuta... dar nu! - Ah, sa stii ca femeia asta s-a culcat cu toti barbatii din excursie, si nu au fost putini... Omul nostru inghite in sec si seara merge la amanta. - Ei, cum a fost? - Super, senzational, multumesc, dragut ai fost. Hai sa iti arat ceva poze. In unele poze, binenteles, isi recunoaste afaceristul nostru sotia... aceaasi intrebare de la amanta... - Ce, o cunosti? Raspuns negativ, normal. - Ei, sa stii ca femeia asta a fost cea mai tampita din excursie, inchipuie-ti ca a fost singura femeie care a venit cu sotul. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| axe10 |
07-06-2007, 07:40 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Naspa sa afli ca te inseala amanta...sotia ca sotia, dar amanta....
-------------------- ![]() |
| julyalina |
07-06-2007, 08:02 AM
|
daaaaaa, asa este
CITAT La un team building,echipele de IT,vanzari si logistica se distreaza. La un moment dat,echipa de logistica intra intr-un desis si iese de acolo cu un iepure spunand:avem de un gratar..! Mai stau ce mai stau,intra echipa de la IT in desis,si ies si ei tot cu un iepure,spunand:uite si de o friptura..! Echipa vanzatorilor,un pic iritata si privind de sus(ca deobicei),intra in padure,si....liniste....liniste...deodata urlete,crengi rupte,vanzoleala,echipa de vanzari buluc iese din desis cu un urs dupa ei.Din fuga,striga catre cei de la logistica si de la IT: -Noi vi l-am adus,voi descurcati-va..!!! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| ina_ceva |
07-06-2007, 08:18 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza, alinus!
Cum e la serviciu? Esti mai libera? -------------------- |
| julyalina |
07-06-2007, 08:31 AM
|
'neatza ina !
da, atmosfera eate ceva mai relaxata fata de ultima perioada tu ai terminat cu toate examenele? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
07-06-2007, 08:42 AM
|
o cafelutza ?
![]() -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| honey79 |
07-06-2007, 10:24 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Eu as mai bea o cafeluta....asa ca... da..accept una.
Tare faine si glumele. O zi super iti doresc. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| julyalina |
07-06-2007, 11:19 AM
|
multumesc la fel honey !
eu am monitor nou de 20.1 si acum incerc sa-i setez frecventa si etc... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:02 PM |