![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Anna |
07-06-2007, 12:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
si radu e simpatic in schimb raman baietii care vin pe acolo aproape zilnic anna, unde vad si eu o poza cu tine ca daca ne intalnim pe acolo sa te recunosc ? pai...uite id meu annaiss_derrian Ca poze pe aici nu am si sunt la munca si nu am nici in pc, ca sa atasez. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| julyalina |
07-06-2007, 12:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
asa se ajunge la sala
anna, acum tre sa plec dar poate vb maine pe mess -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
08-06-2007, 09:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
ieri am cumparat foi de lasagna si un borcanel de sos vreau sa o fac cu piept de pui si ulei de masline si o sa incerc sa fie cat mai dietetica am fost si ieri la sala si am facut putina bicicleta si cateva exercitii pentru piept si pentru brate ... ma simteam cam obosita si azi am aflat de ce CITAT Un scotian insurat se duce la spovedanie si-i spune preotului: - Parinte, aproape ca am avut o aventura cu o alta femeie! - Cum adica, "aproape"? intreaba preotul. - Pai, ne-am dezbracat, ne-am frecat bine unul de altul, dar apoi ne-am oprit. Preotul este revoltat: - A te freca unul de altul este ca si cum ai fi bagat-o inauntru! Nu trebuie sa te mai vezi cu femeia aceea. Ca penitenta, trebuie sa spui 5 rugaciuni si sa pui 50 de lire sterline in cutia milei. Scotianul iese din confesional, spune rugaciunile si apoi se duce la cutia milei. Sta putin langa ea si da sa plece. Preotul, care-l urmarea cu privirea, fuge dupa el si-l avertizeaza: - Te-am vazut! N-ai pus banii in cutie! Scotianul raspunde, uimit: - Da, parinte, dar am frecat banii de cutia milei si - asa cum tocmai mi-ai spus - este ca si cum i-as fi bagat inauntru! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| julyalina |
08-06-2007, 09:57 AM
|
sa nu uit ...
saptamana viitoare, de joi pana duminica , plec cu bubul meu la munte -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| ina_ceva |
08-06-2007, 10:21 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| julyalina |
08-06-2007, 11:41 AM
|
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| anca veselie |
08-06-2007, 12:44 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ce frumooos! unde plecati?
mama, cum suna lasagna aia! o sa ma inebuniti pana o sa pap -------------------- |
| julyalina |
11-06-2007, 09:17 AM
|
a inceput o noua saptamana si mai am cateva zile si plec la munte ancutza, plecam la busteni sa va mai spun ca sambata dupaamiaza am facut lasagna? a iesit super buna ... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
11-06-2007, 09:41 AM
|
CITAT Doua prietene virgine isi povesteau tot ce faceau. Una dintre ele pleaca intr-o excursie si se intoarce ne-mai-virgina. Cealalta o intreaba: -Cum e? Povesteste-mi! -Prima data este oribil, doare de nu-ti imaginezi; dar apoi e nemaipomenit! Prietena sa, intrigata, intreaba: - Cam cum doare? Ca durerea de cap, de stomac? - Nuu!! - Atunci cum? Ca durerea de spate, de masea, de urechi? - Da! E ca durerea de masea! - De ce ca durerea de masea? - Pentru ca te doare dar nu vrei sa ti-o scoata! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| ina_ceva |
11-06-2007, 09:51 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| julyalina |
11-06-2007, 10:30 AM
|
CITAT Un american vrea sa cumpere o ferma in Ardeal. Face turul fermei si, la sfirsit, vede stupii de albine. "-Nu mai cumpar ferma ca mi-e frica de albine. " "-Hai dom'le ca albinele sunt bune: fac miere, ceara si dau propolis. " "-Nu, ca mi-e frica de albine." "-Uite dom'le facem un pariu: te leg dezbracat de copacul asta si daca te musca vreo albina pana maine dimineata, iti dau ferma pe gratis. Dimineata il gaseste palid, obosit, vlaguit. "-Ce-ai patit ,te-a muscat vreo albina ?" " -Nu. " "-Atunci ce?" " -Nene,vitelul de acolo n-are mama?" -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| bubbles |
11-06-2007, 11:21 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| Anna |
11-06-2007, 08:31 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Buna.
Distractie placuta la Busteni. si eu tot in Busteni merg de obicei. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| ina_ceva |
12-06-2007, 07:47 AM
|
Neatza!
Itzi faci rondul inainte de a posta bancuri -------------------- |
| julyalina |
12-06-2007, 07:59 AM
|
ma urmaresti ? CITAT Un tip de optzeci de ani se duce sa-si faca controlul medical anual. Doctorul îi asculta inima cu stetoscopul si începe sa se mire: - Oh oh! Omul îl întreaba pe doctor: - Care-i problema? - Pai, spune el, aveti un murmur la inima. Fumati? - Nu, spune mosu'. - Beti mult? - Nu. - Viata sexuala aveti? - Da, bineinteles! - Pai atunci, spune doctorul, mi-e frica cu murmurul asta sa nu faceti vreun infarct, asa ca va trebui sa renuntati la jumatate din ea. Uitându-se perplex la doctor, mosu spune: - Care jumatate - privitul sau gânditul? CITAT Tepes, dupa ce trage o armata de turci in tzapa "bah, da multi poponari erau pacilea" Boieru parcalab al mare "de unde stitz, Maria Ta" "pai mi-au cerut tigari, dupa ce iam tras in tzapa, nu inainte" Un betiv la un bar comanda primul pahar. Apoi al doilea, al treilea...la al cinspelea se hotareste sa se opreasca. Cand se ridica de pe scaun sa plece cade pe jos. - Drace, ce m-am imbatat! Ma tarasc pana in strada, dupa care ma ridic si ... Ajunge la usa, vrea sa se ridice si iar cade. - Ptiu, hai ca ma tarasc pana acasa, acolo ma ridic si intru in pat. Ajunge la usa vrea sa se ridice si cade. Nervos se taraste in pat, se pune langa nevasta-sa si se bucura ca aceasta nu-l auzise. A doua zi scandal monstru. - Betivule, te-ai imbatat de ai uitat de tine!!! - De unde stii? - M-au sunat cei de la bar si mi-au spus ca iar ti-ai uitat scaunul cu rotile Dl. Itzic o suna pe dna Goldstein : - Alo, sarut-mana, ce mai faceti? - Ce sa fac, sunt singura, sotul e pe teren de-o luna... - Atunci poate imi permiteti sa trec pe la dvs., bem o cafeluta, facem amor... - Vai, domnule Itzic, credeti ca sunt [*****]? - Da' cine a pomenit de bani? In discoteca un tip merge la o gagica shi o intreaba: Dansezi? Tipa raspunde: Stai sa o intreb pe mama. Tipul: Intreab-o shi daca te fu*i, sa nu faci 2 drumuri -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:05 PM |