![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
14-06-2007, 04:38 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
-------------------- |
| julyalina |
18-06-2007, 10:15 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna fetelor
am revenit dar sunt suparata revin eu mai tarziu -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
18-06-2007, 10:28 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
nu se poate, le-ai pierdut pe toate?
-------------------- |
| aki |
18-06-2007, 10:33 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Imi pare rau,dar unde le-ai descarcat?Pe yahoo?
-------------------- |
| julyalina |
19-06-2007, 06:56 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza !!!
da, din pacate le-am pierdut pe toate CITAT POATE E MAI BINE FARA ELE Resursele umane de la Pentagon descopera ca in ultima vreme aveau prea multi generali. Se hotaraste ca acelora care vor sa se pensioneze sa li se acorde pensionare anicipata cu toate facilitatile plus un bonus special de 5000$ pentru fiecare centimetru al dinstantei in linie dreapta dintre oricare doua puncte de pe corp. Fiecare general avea dreptul sa indice punctele de preferinta. Primul intra un general de aviatie, foarte suplu, cere sa fie masurat din crestet pana in varful degetelor de la picioare. Avea 1.95m. Pleaca cu un cec de 975.000$. Al doilea vine un general de infanterie si cere sa fie masurat din varful degetelor de la picioare pana la varful mainilor intinse. 2.55m. Pleaca generalul cu un cec de 1.275.000$. Intra si al treilea general, un zdrahon batran de la marina. Cand e intrebat cum sa fie masurat, asta zice: "Din varful penisului pana la testicole". Mustacesc astia de la pensii intre ei, si ii atrag atentia ca generalii anteriori plecasera cu niste cecuri frumusele. Asta nu si nu, ca pe el sa-l masoare cum le-a cerut, ca barbat ca el nu e nimeni. Ok, intra ofiterul medical sa faca masuratorile, ii cere generalului sa-si dea jos uniforma. Scoate ruleta, o pune pe varful organului si incepe sa masoare. "Dumnezeule mare!" striga ofiterul. "Unde va sunt testicolele?" La care, generalu' "In Vietnam ." -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| aki |
19-06-2007, 08:21 AM
|
Salut alinus
-------------------- |
| anca veselie |
19-06-2007, 09:46 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ofof
dar... a fost frumos, nu? asta conteaza -------------------- |
| julyalina |
19-06-2007, 12:05 PM
|
akisorule si ancutza, va multumesc pentru incurajari
da, de asta ma oftic ca reusisem sa fac unele frumoase sus prin munti pe scurt, am ajuns joi - dupa ce ne-am cazat si am mancat am plecat la cascada urlatoare - traseu super, vreme frumoasa ... a doua zi, ne-am trezit, am mancat, si am plecat cu telecabina la babele si la sfinx , am facut poze super pe acolo plimbarea cu telecabina ne-a costat 840 ron sfinxul s-a spart si acum nu mai are jumate de fatza anyway... jos am campat am mai stat vreo 2 ore printr-o tareas si am ajuns la vila uzi prin ploaie ca nu se mai oprea sambata, ne-am sculat, am mancat si am iesit in oras sa beau eu o cafelutza si era soare frumos... si ne gandeam sa plecam iar sa facem traseul ... dupa 30 de minute a inceput o ploaie din aia de ziceai ca se rup norii asa ca ... am mers la gara si ne-am luat bilete pentru seara si pana dupaamiaza am stat la o terasa in centrul orasului unde am mancat si noi ceva si am baut eu o ciocolata calda apoi la vila, am facut bagajele si am plecat acasa initial vroiam sa stam si sambata si duminica dar daca a plouat asa rau - rauri era pe strazi Acest mesaj a fost editat de julyalina: 19-06-2007, 12:05 PM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
19-06-2007, 02:50 PM
|
Foarte bine va-ti distrat
-------------------- |
| julyalina |
20-06-2007, 07:57 AM
|
'neatza dragele mele
am venit pe fuga sa va las un banc CITAT O blonda se tot invartea in jurul unui felinar cam de multicel...Un politai o vede si se hotaraste sa o intrebe ce i s-a intamplat de-i asa nelinistita.... -Nimic draga ...Imi caut cheile...! Politaiul galant se ofera sa o ajute dar dupa cateva ore de scormonit prin tarana o intreaba simai nedumerit... - Domnisoara sunteti sigura ca langa acest stalp ati pierdut cheile...? - A...nu..! Le-am pierdut cu doi stalpi mai in spate dar....aici era lumina.... si fug inapoi la munca ca iar a aparut ceva urgent am citit printre picaturi pe la voi prin jurnale dar nu am avut timp sa raspund -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
20-06-2007, 08:01 AM
|
La mine ai raspuns cu clikul
-------------------- |
| julyalina |
20-06-2007, 08:02 AM
|
a iesit seful din birou si profit
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
20-06-2007, 09:55 AM
|
Esti cu sefii intr-u birou?
-------------------- |
| julyalina |
21-06-2007, 08:34 AM
|
'neatzaaaaaaaaa !
akisorule, da, sunt cu sefii in acelasi birou fetele... am o noutate o sa merg cu seful si o sa fie cam nasol ca avem 2 zile cu programul plin CITAT Cuplu casatorit. In pat. In timp ce sotia se pregateste de culcare, sotul aprinde lampa de pe noptiera si incepe sa citeasca o carte. Din cind in cind, mina lui coboara si mangaie sexul sotiei . Face asta pentru scurt timp apoi continua cu cititul. Sotia care devine din ce in ce mai excitata, se gindeste ca sotul are nevoie de putina incurajare pentru as duce treaba la bun sfirsit. Asa ca se scoala si incepe sa se dezbrace. Sotul confuz o intreaba: -de ce te dezbraci? Sotia ii replica: - pai, am crezut ca vrei sa facem sex - Nu, deloc. Sotia suparata: - atunci, ce ma tot pipai? - Imi umezeam degetele ca sa pot intoarce paginile cartii Un tip vine acasa si-si gaseste sotia dezbracata pe hol facand spagatul . -Ce faci aici draga, intreaba sotul ? -Uite dragul meu ! Am facut yoga aici pe hol si nu mai pot sa ma ridic ca mi s-a lipit pasarica ca oventuza de gresie.Incearca tipul sa o ridice ,nu reuseste ! Cheama si vecinul sa-l ajute ,nimic . -Nu ai un ciocan sa spargem gresia din jurul pasaricii,intreaba vecinul ? - Esti nebun ,zice sotul! O placa costa 150 de euro ! Mai bine ma duc sa chem salvarea ! Pleaca tipul si cand vine ,vede ca vecinul se juca cu tzatele nevestii. -Tu ce dreaq faci acolo ma ? -Pai m-am gandit sa o excit sa se umezeasca ,ca asa poate putem sa o impingem in bucatarie ca acolo ai gresie ieftina ! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| May |
21-06-2007, 03:21 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.860 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 08:36 PM |