![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
29-06-2007, 02:44 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bine ai revenit!
De la bomboanele alea cu cate kg te-ai intors? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| axe10 |
30-06-2007, 07:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Vazut poze frumoase...care crezi ca e prima pe care am dat double click?...pe bomboane normal...Godiva sunt precious...by belgians!...uf ce ma oftic...
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
30-06-2007, 05:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ce frumos, m-ar bate gandul sa plec intr-o "expeditie" de un WE pe acolo
Tu ce mai faci? Cum merge dieta? -------------------- |
| aki |
02-07-2007, 08:26 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ainus,AUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
Unde esti? -------------------- |
| julyalina |
02-07-2007, 08:52 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
sa traitzi! am venit la raport akisorule , uite-ma ancutza, anna multumesc gabitzule, "doar" 1.5 kg axe, mie imi plac mai mult leonidas decat godiva ina, vezi ca la ei a inceput sezonul de reduceri CITAT In caz ca ati uitat aceasta metoda simpla de relaxare Relaxarea este o modalitate psiho-fiziologica de depasire a crizei de adaptare. In mod normal, o minte care este supusa in_continuu unui efort considerabil va avea de suferit de pe urma acestei presiuni. Iata mai jos o metoda de relaxare in 5 pasi simpli, foarte eficienta, care te poate ajuta intotdeauna: 1. Imagineaza-ti ca te afli la munte, langa un izvor. 2. Pasarile se aud ciripind in aerul rece si curat. 3. Nimic nu te poate deranja aici - nimeni nu cunoaste locul tau secret. 4. Sunetul unei mici cascade creaza un fundal sonor linistitor. 5. Incearca sa-ti imaginezi cu claritate figura persoanei pe care o tii cu capul sub apa. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| julyalina |
02-07-2007, 10:38 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
CITAT Logica: Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav. - Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune: - Orice om normal ar lua cana... - Nu, spune directorul, un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| bubbles |
02-07-2007, 10:46 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| julyalina |
02-07-2007, 11:03 AM
|
faceam curatenie prin email-uri si am dat peste ceva... nu stiyu daca am mai postat-o dar sper sa va faca placere sa o recititi CITAT Sterge praful, daca trebuie (Autor necunoscut) Sterge praful, daca trebuie, dar oare n-ar fi mai bine Sa pictezi un tablou sau sa scrii o scrisoare, Sa coci o prajitura sau sa plantezi o samanta, Cantarind diferenta intre a vrea si a avea nevoie? Sterge praful, daca trebuie, dar vezi ca nu prea e timp, Cand sunt rauri in care sa inoti si munti pe care sa te cateri, Muzica de ascultat si carti de citit, Prieteni de iubit si viata de trait. Sterge praful, daca trebuie, dar lumea e acolo, afara, Cu soarele in ochii tai, cu vantul prin parul tau, O fulguiala de zapada, o rapaiala de ploaie. Aceasta zi nu se va mai intoarce niciodata. Sterge praful, daca trebuie, dar tine bine minte: Batranetea va veni si ea nu e intotdeauna blanda. Iar cand va fi sa te duci, si va trebui sa te duci o data si-o data, Tu, chiar tu insuti, vei lasa in urma ta mult praf. Nici nu pot sa va spun cat de multe ore, nenumarate, mi-am petrecut FACAND CURATENIE! Obisnuiam sa petrec 8-12 ore pe zi IN FIECARE weekend, ca sa ma asigur ca totul este perfect – "in caz ca vine cineva". Apoi mi-am dat seama intr-o buna zi ca nimeni nu mai avea sa vina… Erau cu totii afara, traindu-si viata si distrandu-se! Acum, cand vin oameni la mine in vizita, nu simt deloc nevoia sa justific "starea" in care se prezinta casa mea. Ei sunt mult mai interesati sa afle ce am mai facut pe cand eram plecat, traindu-mi viata si distrandu-ma. Daca inca nu v-ati dat seama, va rog sa fiti atenti la acest sfat: Viata e scurta. Bucurati-va din plin de ea! O casa devine un camin atunci cand poti scrie "Te iubesc" pe mobila. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
02-07-2007, 11:54 AM
|
CITAT Un tip foarte singur a hotarat ca viata ar fi mai misto daca ar avea un animal de companie. Asa ca s-a dus omul nostru la un pet store si i-a spus managerului ca vrea sa cumpere un animal "aparte". Dupa cateva discutii a cumparat intr-un final un miriapod (o insecta cu 100 de picioare), care venea intr-o cutie mica, alba, pe care s-o foloseasca pe post de casa. Se duce tipul acasa, gaseste un loc potrivit pentru cutie si se gandeste ca ar fi frumos sa inceapa "relatia" ducandu-si noul companion la un bar sa bea ceva. Asa ca a intrebat miriapodul din cutie: - Vrei sa mergi cu mine pana la Frank's sa bem o bere? Dar ... nici un raspuns, asta l-a deranjat pe tipul nostru, dar a asteptat cateva minute si a intrebat din nou: - Ce-ar fi daca am merge la bar sa bem o bere impreuna? Dar...iar...nici un raspuns de la noul sau prieten si tovaras. Asa ca a mai asteptat cateva minute gandindu-se la situatia respectiva. S-a hotarat sa mai intrebe inca o data, de data asta apropiindu-se de "casa" miriapodului si urland: - Hey, tu de-acolo! Vrei sa mergem la Frank's sa bem o bere impreuna? O voce subtire se auzi din cutie... - Te-am auzit si prima oara! Ai in p..a mea rabdare, imi pun pantofii ... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
02-07-2007, 01:01 PM
|
CITAT Postasul era in ultima zi de serviciu, dupa 35 de ani de adus posta in acelasi cartier. La prima casa a fost intampinat de membrii intreagii familii, care l-au felicitat si i-au daruit un cadou. La a doua casa a fel. La a treia la fel. Si asa mai departe... La ultima casa i-a deschis o femeie superba goala pusca. L-a dus in dormitor, unde i-a oferit cea mai tare partida de sex. S-au dus in bucatarie, unde ea ii pregatise un mic dejun imens. In timp ce manca, el observa o bancnota o bancnota de un dolar pusa pe masa. - Pentru ce-i dolarul ? - Pai, spuse ea, ieri i-am spus sotului ca azi te pensionezi si ca ar trebui sa facem ceva frumos pentru tine si el a zis: "F**k him, give him a dollar". Micul dejun a fost ideea mea... Acest mesaj a fost editat de julyalina: 02-07-2007, 01:01 PM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
02-07-2007, 04:17 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
-------------------- |
| anca veselie |
02-07-2007, 04:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
numai papa bun ai servit seara faina -------------------- |
| julyalina |
03-07-2007, 09:18 AM
|
![]() dau de baut la toata lumea ![]() ieri am fost cu bubul meu si am cumparat masina nu este exact ceea ce vroiam dar ne-am incadrat perfect in bani si ... in final este o masina noua am luat logan nou - i-am tinut pe oamenii aia inca juma de ora ca sa schimbe banii si sa luam nr de inmatriculare provizorii si asigurare si... in final am plecat cu ea acasa nu sunt eu foarte incantata de logan dar... acum asta este ... macar e masina noua si e in garantie si nu mai depindem de nimeni si nu mai tre sa apelam la nimeni poate in timp , dupa ce ne revenim cu banii, sa o vindem si sa luam alta mai buna ... mai vedem ... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Anna |
03-07-2007, 10:36 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| julyalina |
03-07-2007, 10:39 AM
|
CITAT care sunt cele mai frumoase momente ale vietii ? 1. sa te îndragostesti; 2. sa râzi pâna te doare burta; 3. sa gasesti un teanc de facturi platite când te întorci din vacanta; 4. sa mergi într-un loc unde gasesti peisaje superbe; 5. sa-ti asculti cantecul favorit la radio; 6. sa adormi ascultând sunetul ploii; 7. sa iesi de sub dus si sa te acoperi cu un prosop cald; 8. sa reusesti la ultimul examen; 9. sa iei parte la o discutie interesanta; 10. sa gasesti bani într-o pereche de pantaloni pe care nu ai mai purtat-o de mult timp; 11. sa râzi de tine; 12. sa te relaxezi printre prieteni; 13. sa râzi fara vreun motiv anume; 14. sa te trezesti în mijlocul noptii si sa-ti dai seama ca mai ai cateva ore bune de somn; 15.sa auzi, din întâmplare, cum te vorbeste cineva de bine; 16. sa privesti un apus de soare; 17. sa asculti o melodie care-ti aduce aminte de o persoana speciala din viata ta; 18. sa primesti si sa dai primul sarut; 19. sa te distrezi cu prietenii; 20. sa vezi fericite persoanele la care tii; 21. sa porti lanticul persoanei iubite si înca sa-i simti parfumul; 22. sa vizitezi un prieten pe care nu l-ai mai vazut de mult si sa simti ca nu s-a schimbat nimic; 23. sa simti fluturi in stomac cand vezi persoana speciala din viata ta; 24. sa stii ca esti iubit "Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine cand ii chemi in momentele frumoase ale vietii si in cele rele...cand vin nechemati." Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea mercic anna ![]() -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:51 PM |