![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
27-07-2007, 08:58 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatza
beau si eu cafeaua cu voi, ma primiti? -------------------- |
| julyalina |
27-07-2007, 09:03 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
but of corse ancutza
![]() -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
27-07-2007, 09:24 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
uuuu, ce bine arata!
-------------------- |
| julyalina |
27-07-2007, 01:53 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
fetelor, sunt plina de nervi
de o saptamana incerc sa-mi lichidez un card de credit la Raiffeisen si nu reusesc sfatul meu este ca, pe cat puteti , sa evitati aceasta banka de kko ! scuze de limbaj dar exact asta reflecta atitudinea lor. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Amazoana |
27-07-2007, 03:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
astept wikendul sa dorm mai mult dimineatza si sa se mai apropie concediul nitzel Cand iei concediu? Eu il iau abia la sf lui noiembrie, cand vine iubi Dar asta imi si doresc, sa petrec cat mai mult timop cu el. Numai ca sunt asa obosita acum......... fetelor, sunt plina de nervi de o saptamana incerc sa-mi lichidez un card de credit la Raiffeisen si nu reusesc sfatul meu este ca, pe cat puteti , sa evitati aceasta banka de kko ! scuze de limbaj dar exact asta reflecta atitudinea lor. Ups Am si eu unul pe care nu l-am folosit de ........vreo 4 ani |
| aki |
27-07-2007, 04:37 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus
-------------------- |
| Nessie |
27-07-2007, 04:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am si eu unul pe care nu l-am folosit de ........vreo 4 ani Ai mare grija!! Neaparat du-te sa verifici. Stiu un caz in care cineva avea un card de asta nefolosit de nush cat timp si cand a vrut sa faca un credit nu a putut. Era pe lista neagra a datornicilor pentur ca se acumulasera ceva bani pe comisioane/intretinere la cardul respectiv.fetelor, sunt plina de nervi de o saptamana incerc sa-mi lichidez un card de credit la Raiffeisen si nu reusesc sfatul meu este ca, pe cat puteti , sa evitati aceasta banka de kko ! scuze de limbaj dar exact asta reflecta atitudinea lor. Bafta multa, Alina! Cand e vorba de banca trebuie sa acumulezi toata rabdarea de care dispui intr-un anasea si sa o folosesti toata in cateva zile cand ai legaturi cu banca. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Anna |
30-07-2007, 12:36 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Ce mai faci? -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| anca veselie |
30-07-2007, 12:42 PM
|
am venit sa te pup
ai rezolvat cu cardul? ce facusi in wee? -------------------- |
| ina_ceva |
31-07-2007, 07:07 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Cand ai concediu? Ceva planuri ne impartasesti si noua?
-------------------- |
| aki |
31-07-2007, 11:53 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Alinus salut.Unde esti draga?Un banc ceva?
-------------------- |
| julyalina |
01-08-2007, 10:09 AM
|
in ultimele zile am avut o periada super agitata si plina 1 cardul raiffeisen - desi este achitat in toatlitate, nu mi-l inchid decat peste inca 2 saptamani cand , cica imi dau ultimul raport de activitate. - oricum sper sa-l inchida ca m-am plictisit sa vorbesc cu operatorii lor care, la fel ca cei de la vodafone, stiu sa spuna doar o chestie... sunt ca niste robotei p.s eu cred ca cedam nervos daca aveam un client ca mine 2 in weekend ... cam nasol barbatzii astia... cand sunt nitzel raciti sunt mai rau decat daca i-ai opera pe un copil mic macar il intelegi ca e copil dar pe unul din asta adult iti vine sa-l bati cand vezi ca face figuri la mancare , la medicamente- ca nu le mai ia ca nu-i fac bine , ca o sa-i treaca ,... 3 concediul meu incepe peste 2 saptamani CITAT Se intalnesc o data un medic, un inginer si un programator si incep sa se certe despre care a fost cea mai veche profesie din lume: Medicul: Dumnezeu a creat femeia din coasta lui Adam, asa ca cea mai veche profesie e medicina. Inginerul: Dumnezeu a separat ordinea de haos, asta fiind o treaba pur inginereasca. Programatorul: Da cine credeti ca a creeat haosul? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| anca veselie |
01-08-2007, 10:35 AM
|
neatza!
si eu sunt client nasol, sunt bine documentata si ii fac cu nervii nasol cu iubi al tau, e mai bine acum? si cat stai in concediu? -------------------- |
| julyalina |
01-08-2007, 10:45 AM
|
si stii ce ma enerveaza cel mai tare? ca se dau mari si tari si de fapt nu sunt lu' iubi i-a trecut raceala dar acum se plange ca nu e buna salteaua si ca-l doare gatul/ spatele concediu am pana pe 14 august dar nu-l iau pe tot ca poate mai plecam pe undeva si la toamna tu ce mai faci? la sala cand te vad? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| anca veselie |
01-08-2007, 10:51 AM
|
da, se dau toti jmecheri dar sunt indoctrinati cu procedurile lor fara pic de flexibilitate...
lasa, draga, cumperi si saltea, ce sa faci -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 10:02 PM |