left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

166 Pagini V « < 91 92 93 94 95 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > pur si simplu, eu si incercarile mele :D seperator Optiuni V right
julyalina
mesaj 02-08-2007, 10:54 AM
Mesaj #1381

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita
Sex: Feminin

CITAT
Doi tipi la inchisoare:
Cati ani ti-au dat?
15
Pentru ce?
Am spart un geam la serviciu.
Dumnezeule!Pentru atat?Unde lucrai?
Pe un submarin

Moare toata lumea de pe pamant si se duce in rai. Dumnezeu vine si spune:
-Vreau ca barbatii sa formeze doua cozi. Una pentru barbatii care in timpul vietii si-au dominat nevestele si una pentru barbatii care au fost dominati de ele. Iar femeile sa plece cu sf. Petru. Zis si facut, cand Dumnezeu se uita din nou, femeile plecasera si barbatii formasera doua linii. Coada barbatilor dominati de neveste avea 100 de km, iar in coada barbatilor care isi dominasera nevestele, era un singur om. Dumnezeu se enerva:
- Barbatilor, ar trebui sa va fie rusine. V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si v-ati lasat tinuti sub papuc. Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut mandru de el. Invatatide la el! Spune-le fiul meu, cum ai reusit sa fii singurul barbat din aceasta coada?
- Nu stiu, nevasta-mea m-a pus sa stau aici.

Examen intr-o clasa de fete,cu subiectul: Abordati intr-o maniera concisa, urmatoarele trei teme:
1) Religie
2) Sexualitate
3) Mister.
Singura lucrare cu nota 10:
"Dumnezeule! Sunt insarcinata! Oare cu cine?"

akisorule, gata cu ciolanele blum.gif
ancutza pupic.gif
dulcikule, azi suntem cumintele biggrin.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
axe10
mesaj 03-08-2007, 07:56 AM
Mesaj #1382

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Englezii au ramas cu ciolanu' si noi romanii cu fasolea...pai e drept?....

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

julyalina
mesaj 03-08-2007, 08:05 AM
Mesaj #1383

Taz

'neatza pupic.gif
axe ei au ramas cu fasolea si carnatii )).gif

apropo... azi e vineri su suntem in postul Sf. maria ... mananca cineva de post pe aici?
de la un timp, incerc sa tin si eu post macar vinerea ... si pana acum am cam reusit smile.gif singura chestie care ma deranjeaza este ca de obicei in perioadele astea de post inseamna paine/biscuiti &co sad.gif
pana acum am baut o cafelutza - fara laptic si am basculat cativa biscuiti cu ovaz wacko.gif

astazi, in drumul spre serviciu ma gandeam ce as putea manca de post si... mi-au revenit in minte eugeniile de dobrogea cuplu.gif dar am trecut pe langa magazine si nu am luat smile.gif
mai trziu o sa-mi iau niste nectarine sau poate se duce un baiat sa ne ia un pepene din piatza blum.gif

un panseu
CITAT
Nu iese ulei, daca maslinele nu sunt stoarse...
Nici vin, daca strugurii nu sunt presati...
Nici parfum, daca florile nu sunt strivite...

Ai simtit vreo presiune azi?
Nu-ti fa griji...
Dumnezeu tocmai scoate ce-i mai bun din tine!

--------------------
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 03-08-2007, 08:34 AM
Mesaj #1384

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Eu tin post, trebuie sa-mi pregatesc ceva de mancare sa iau la mine wink1.gif ...cred ca o salata orientala, mere si struguri.

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 03-08-2007, 08:41 AM
Mesaj #1385

Taz

ina, tu tii tot postul ? unsure.gif
mie nu prea imi place salata orientata dry.gif

si ... deja imi e foame sad.gif simt stomacul cum ar vrea sa roada ceva ... cred ca de la cafeaua fara lapte mi se trage
am baut deja un ceai dar cred ca mai beau unul ...

ieri dupamaniaza am facut pentru bubu snitzele din 1 kg dintr-un pachet de piept de pui si am mancat si eu unul blum.gif nu mai mancasem demult si chiar imi era pofta smile.gif le-am facut cu pesmet si le-am prajit - stiu nu e bine - intr-o tigaie tefal cu foarte putin ulei si dupa fiecare tura am spalat tigaia pentru ca pesmetul care nu statea pe carnitza se ardea wacko.gif
apropo... pe la 10 aseara ma anunta ca nu mai are decat 2 swoon.gif

Acest mesaj a fost editat de julyalina: 03-08-2007, 08:48 AM

--------------------

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
anca veselie
mesaj 03-08-2007, 08:45 AM
Mesaj #1386

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

nu mi-a dat prin capatana mea seaca ca e vineri si ca e post, asa ca am mancat de dulce
ieri am luat un pepene din piata, a fost bun raaau naughty.gif
nici mie nu-mi place sa pap fainoase, ma feresc cat pot. incearca salate din multe legume, sunt satioase, si daca-ti place ia-ti niste tofu in completare, mi s-a parut destul de ok. pt energie papa o banana si eventual alune sau migdale, chiar si curmale.
acum mi-am adus aminte de salata de vinete, pe care o poti manca cu ardei gras in loc de paine. humusul imi mai place.

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 03-08-2007, 08:54 AM
Mesaj #1387

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Humusul imiplace si mie, dar mi se pare greu de preparat acasa si la ala cumparat habar nu am cum sa-l punctez unsure.gif

Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 03-08-2007, 08:54 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 03-08-2007, 08:55 AM
Mesaj #1388

Taz

ancutzule, e cam dificil cu postul...
salate manac dar pana la urma tre sa pap si o felie doua de paine ca altfel simt ca nu ma satur sad.gif vinerea trecuta mai pe seara a trebuit sa pap cativa covrigei pentru ca nu puteam sa adorm de foame dry.gif

tofu nu imi place sorry.gif mi se pare ca manac burete
in plus, de la soia si de la humus ma balonez asa ca le evit sad.gif si humusul tre sa-l papi cu paine ...
pateu de soia nu am mai mancat de juma de an pentru ca de la ultimul era sa crap )).gif la propriu smile.gif0 adik dupa ce am mancat 2,3 felii , am inceput sa simt cum as avea o mingie in stomac care se umfla, se umfla, se umfal ... simteam ca imi va crapa burta sad.gif

e un cerc vicios wacko.gif
dar alunele, migdalele si curmalele sunt o idee buna pupic.gif

--------------------

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
anca veselie
mesaj 03-08-2007, 09:02 AM
Mesaj #1389

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

normal ca tre sa papi ceva paine, eu pap in fiecare dimineatza vreo 2 felii de paine, e buna pt stomac

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
julyalina
mesaj 03-08-2007, 01:22 PM
Mesaj #1390

Taz

CITAT
Amanti evrei.

O pereche intra in cabinetul terapeutului.
Terapeutul: Ce pot face pentru Dvs?
Barbatul: Sunteti asa de bun si sa ne priviti in timp ce facem sex?
Terapeutul se uita la ei si aproba. Cind perechea a fost gata, terapeutul face remarca: Imi pare rau, dar nu am vazut nimic deosebit la Dvs... si cere onorarul de 80 € petru sedinta...

In urmatoarele saptamini se repeta povestea, de doua ori pe saptamina vine perechea, fac sex, platesc 80 €..

Peste citeve saptamini intreba terapeutul: Ma scuzati de intrebare, dar ce incercati d-vs sa descoperiti ?
Barbatul: Nimic! Dar ea este casatorita , la ea nu putem. Eu sint casatorit, nici la mine nu putem. In Holliday Inn vor 150 € pentru o zi, la Radisson 360 €, pe cind daca venim aici, avem un alibi, costa numai 80 € si mai primim de la asigurarea medicala 67,50 € inapoi...

--------------------

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
ganesha
mesaj 03-08-2007, 01:39 PM
Mesaj #1391

Taz

Raspunsuri: 3.077
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Super tare, super tare! lol.gif

Si eu tin Posturile (saptaminale si alea mari), iar in rest mi-s vegetariana. La inceput a fost munca de organizare, dupa aia a inceput sa vina treaba de la sine. Mai greu e cu aprofundatul etichetelor - majoritatea alimentelor de le cumperi preparate au ba zer, ba praf de ou, ba aia, ba aialalta (de multe ori si piinea). La inceput m-am ghidat pentru piramida alimentelor pentru vegani, acum merge uns... Nu te feri de piine, cauta sa fie integrala... si cam asta e! E o nebunie ce poti face din toate legumele de-s acum pe piata, Postul Craciunului e cel mai greu din punctul asta de vedere. Imaginatia sa traiasca!

Tofu se gateste - poti sa-l faci la consistenta (crocant, moale, normal) si cu condimentele care-ti plac tie, nu se maninca crud (sau ma rog, se poate minca, da' nu e indicat wink1.gif ).

floare.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
julyalina
mesaj 05-08-2007, 08:59 PM
Mesaj #1392

Taz

A, tofu nu e branza de soia ? eu asa stiu ... cum adik sa gatesti tofu ? baby.gif la noi se gaseste in magazine gata preparat cu condimente numai ca mie nu-mi place si in plus de la soia ma balonez rau de tot sad.gif

--------------------

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
ganesha
mesaj 05-08-2007, 09:04 PM
Mesaj #1393

Taz

Raspunsuri: 3.077
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(julyalina @ 05-08-2007, 10:59 AM) *

A, tofu nu e branza de soia ? eu asa stiu ... cum adik sa gatesti tofu ? baby.gif la noi se gaseste in magazine gata preparat cu condimente numai ca mie nu-mi place si in plus de la soia ma balonez rau de tot sad.gif

Da, da' ala se gateste, nu se maninca asa... natur (decit daca ai nervii tari). Si la noi se gaseste si asa si simplu, si chiar au si retete pe spatele pachetului. DIn alea cu condimente dulci poti face prajituri de post.
Ca idei de gatit: poti sa-l pui in taitei sau orez chinezesc (care oricum nu prea au farmec fara tofu, ca intra in reteta traditionala), poti sa-l pui taiat bucatele in legume la wok, preferatul meu e facut cu putin ulei de masline, mult curry si buchetele marunte de conopida - iese crocant si demential. Il pun pe linga cartofi, orez sau il maninc singur. Am sa adun niste retete sa le pun la subiectul de retete.

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
julyalina
mesaj 05-08-2007, 09:13 PM
Mesaj #1394

Taz

CITAT(ganesha @ 05-08-2007, 10:04 PM) *

Da, da' ala se gateste, nu se maninca asa... natur (decit daca ai nervii tari).

)).gif deci eu nu am nervii tari )).gif eu credeam ca asa se mananca )).gif ca e deja preparat lol.gif

o sa urmaresc retetele A pupic.gif

tofu nostru arata cam asa Imagine ca o bucata de branza dar cu gust de burete blink.gif

--------------------

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 05-08-2007, 09:22 PM
Mesaj #1395

Ciocanitoare

Raspunsuri: 319
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335

Iulyalina si eu ma cam balonez in timpul postului, de aceea mananc multe fructe.Poti sa faci ardei copti, salata de vinete, orez cu legume(daca nu adaugi ulei nu ingrasa, ba chiar deshidrateaza), dovlecei la gratar(cu suc de rosii), fasole verde prajita cu putin ulei de masline si usturoi.Si mie imi vine sa mananc mai multa paine.(integrala)
+Quote Post

166 Pagini V « < 91 92 93 94 95 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 08:43 PM