![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
07-08-2006, 08:10 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna dimineatza iubitele mele
haide sa revin cu obiceiul meu de a va binedispune in fiecare zi cu un banc , o glumitza, sau o povestioara CITAT Cel mai savurat e-mail de catre femei Un barbat se saturase sa mearga la serviciu in fiecare zi, in timp ce sotia lui statea acasa. El ar fi vrut sa vada si ea prin ce trece el in fiecare zi, asa ca se ruga cam asa: "Doamne, merg la serviciu in fiecare zi 8 ore, in timp ce sotia mea sta toata ziua acasa. As vrea sa fiu femeie sa am o zi obisnuita. Amin. Dumnezeu, in intelepciunea sa nemarginita, ii indeplini dorinta. Dimineata omul se trezi in trupul unei femei. Se scula din pat, pregati micul dejun pentru sot, scula copiii, le pregati hainele pentru scoala, puse micul dejun pe masa, le facu pachetele cu gustarea de pranz, ii duse la scoala, veni acasa, lua hainele pentru dus la curatat, le duse la curatatorie, in drum se opri la banca sa depuna niste bani, plati chitantele, facu balanta. Curata cutia pisicii, spala cainele. Era deja ora 1 cand se grabi sa faca paturile, sa spele, sa aspire, sa stearga praful, sa spele rufele in timp ce copiii ei erau in drum spre casa. Pregati copiilor lapte si biscuiti, ii puse la lectii, apoi puse masa de calcat si se uita putin la televizor in timp ce calca. Pe la 4:30 incepu sa curete cartofi, legume pentru salata, facu snitelele,curata fasolea, facu o budinca. Dupa cina, curata bucataria, puse masina de spalat vase sa lucreze, impaturi hainele uscate, imbaie copiii, ii puse la culcare. Pe la 9 era rupta de oboseala, desi datoriile zilei nu erau sfarsite, caci se duse la culcare, unde era asteptata la dragoste, asa ca se supuse fara sa se planga. Dimineata urmatoare, barbatul se trezi si imediat se puse in genunchi langa pat si se ruga: Doamne, nu stiu ce mi-a venit. Nici vorba sa o invidiez pe nevasta ca sta acasa toata ziua. Te rog, oh, te implor, hai sa ne intoarcem la situatia dinainte." Dumnezeu, in intelepciunea sa fara margini, raspunse: "Fiule, vad ca ai invatat ceva, si as fi fericit sa pun lucrurile la loc cum au fost dar va trebui sa astepti noua luni, totusi. Dupa "intamplarea" de aseara, esti insarcinat." -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| julyalina |
07-08-2006, 08:37 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
si acum sa dau raportul
mi-am facut de cap in weekendul asta... sambata dimineatza am papat omleta (2 oua, ardei gras, ceapa, putin cascaval) +salata + o cafelutza apoi am fost la sala (aerobic + 1/2h fitness la pranz salata de vinete cu ardei copti cu 1 felie de paine neagra si 3 linguri de ciorbitza de fasole pana aici totul bine si frumos dar seara am fost in vizita si am papat paste cu pui, prajitura cu ciocolata si 2 linguri de inghetata duminica dimineatza: struguri 1/2 kg, pepene galben (ditamai felia ) apoi salata de vinete cu rosii la pranz: salata de vinete cu rosii si ardei copti seara: inghetata apoi o felie mare de pepene rosu dar de azi vreau sa fiu cuminte am zis sa nu mai mananc deloc paine, sau fainoase, sa ma bazez numai pe legume, fructe, carzitza fiarta si fara dulciuri o veste buna este ca m-am probat cu niste blugii pe care nu i-am mai imbracat de 4 luni si vin bine -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
07-08-2006, 09:02 AM
|
CITAT Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza "fata draga noi nu zicem NU la clienti, ii aburim, ii amanam". zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean: - manusi aveti? V: pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate? - de piele, normale V: cu un deget, cu 2 cu 5? - normale, cu 5. V: albe, rosii, verzi? - negre, normale. V: le purtati la palton sau la jacheta? - la palton, ca vine iarna V: domnule eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza. Pleaca omul fericit ca-l bagase cineva in seama, cand sa iasa pe usa intra val-vartej unul hiper-furios c-un colac de buda intr-o mana si c-o placa de faianta in cealalta: - Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu' ti l-am aratat ieri ACUMA-MI DAI HARTIE IGIENICA???? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| luchi |
07-08-2006, 09:03 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Ce dor imi era de tine! Si zi asa, vii la mare? Care-i amr-ul? -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Nessie |
07-08-2006, 09:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu o sa fiu cu ochii pe tine si cu O zi frumoasa! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
07-08-2006, 11:43 AM
|
CITAT Incepe scoala. Elevii de clasa a IX-a pasesc emotionati pentru prima oara in curtea liceului. Studiaza orarul unde descopera cu mirare si incantare o materie noua: EDUCATIE SEXUALA. La prima ora, evident, NU LIPSESTE NIMENI. Asteptau cu emotie sa vina profesorul. Bai nenica si intra o profesoara...TRAZNET !!!!!!!!!!!!!!!!!! Baietii raman cu gura cascata. Ce picioare, ce decolteu...ce fund...si ce...si ce... !!!! -Buna ziua dragi elevi...zice ea... -Buna ziuaaaaaaaaaaaaa.raspund emotionati si deja excitati elevii. -Ma numesc Manuela Scarlat si sunt profesoara voastra de educatie sexuala. La ora noastra vom vorbi in principal despre DRAGOSTE. Elevii tremurau deja... Dupa cum poate stiti, dragostea este de mai multe feluri : dragostea dintre barbat si femeie, dragostea dintre femeie si femeie, dragostea dintre barbat si barbat si dragostea fata de patrie PE CARE O VOM STUDIA PANA LA SFARSITUL ANULUI. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
07-08-2006, 11:51 AM
|
raportez pe ziua de azi
dimineatza: branza + rosie si castravete + cafea cu lapte si am gustat dintr-o vanata umpluta pranz: salata de vinete + rosie si 1 pruna gustare : 2 nectarine dar mai incolo, peste vreo 2 ore nessie, sper sa nu-ti dau ocazia sa ma certzi luchi, abia astept concediul -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
07-08-2006, 02:37 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus.Citisem prima pagina a ta si nu dadeam de nici un banc si chiar m-am minunat de ce?Dar pe a doua pagina mi-am gasit doza de veselie
-------------------- |
| julyalina |
08-08-2006, 07:21 AM
|
CITAT Orange Cand platiti cel mai urgent? Pai, nu stiu, ca deja mi-au taiat curentul si cablul acasa! Taiati-ma si dumneavostra, ca oricum mi-ar sta rau sa vorbesc pe intuneric! Vacanta de vara este perioada cind parintii isi dau seama ca profesorii nu sunt platiti suficient de bine. Un tip vorbeste cu prietenul lui: - Draga, m-am gandit sa-mi omor nevasta... dar incerc sa gasesc solutia crimei perfecte... ma tot gandesc si nu-mi vine nici o idee... Amicul, mai hatru din fire, ii zice: - Dragul meu, fa amor cu ea tot timpul, dar tot timpul, si o s-o obosesti atat de tare ca o sa moara. Crima perfecta! Se intalnesc peste 6 luni. Nevasta era frumoasa, infloritoare, iar sotul abia se mai tara. - Ce faci? il intreaba prietenul. - Hmm, asa si asa, dar uita-te la ea, proasta, habar n-are ca-i pe moarte!!! pupic fetele akisorule, ma bucur ca-ti iei o doza de buna dispozitie de la mine sa termin raportul pe ziua de ieri dupaamiaza : salata de vara si fasole verde fiarta cu putina vanata umpluta si o cafelutza micutza cu lapte si indulcitor apoi sala (inainte si dupa am papt cate 2 buc de anidor) si seara am papat un ardei copt (muream de pofta per total cred ca am papat destul de bine azi dimineatza am baut doar cafea cu lapte si am mancat o bucatica mica de branza cu o felie de ardei gras si 3 buc de anidor -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
08-08-2006, 09:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus.Cum merge la tine?Vad ca ai probleme cu ciocolata
-------------------- |
| julyalina |
08-08-2006, 10:11 AM
|
da akisor
inca nu am mancat nimik pana acum dar am comandat o salata si nu pizza precum colegii mei ciocolata nu se pune -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Nessie |
08-08-2006, 10:19 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
ciocolata nu se pune Nu se pune la socoteala, se pune doar pe fund! Hiello! Am venit sa te tzuc si sa-tiurez o zi usoara! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
08-08-2006, 10:59 AM
|
Nu se pune la socoteala, se pune doar pe fund! un pupic si pentru tine tocmai am papat salata + niste anidor -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
08-08-2006, 11:20 AM
|
Eu acum ma pregatesc sa mininc niste "casha de ovas"
-------------------- |
| julyalina |
09-08-2006, 09:47 AM
|
buna dimineatza dragele mele
intai o glumitza pentru a ne binedispune pe ziua de azi CITAT Doi programatori nu se mai vazusera de mult timp: - Ce mai zici? Care mai e viata ta? - Default... Un [*****] intr-o caruta plina ochi, cu un singur magar amarat cu ochelari de cal, care nu se urnea deloc, striga frenetic: "Diiii, Murgule! Diiiii Surule! Diiiii Florica! Diiiii Maricica!" Intrebat daca a uitat cum se numeste magarul, taranul raspunde: "nu, nu, stiu cum il cheama, da' vreau sa ii dau impresia ca lucreaza in echipa......" si acum raportul pe ziua de ieri am fost la cumparaturi, apoi la sala (aerobic dar nu prea am avut spor am totalizat anidorul pe zua de ieri si am realizat ca incet dar sigur am papat cam jumate de ciocolat azi dimineatza am mancat o omleta din 2 oua si un ardei mic + rosie, castravete si ... 2 buc de anidor acum am luat o felie de sunculitza taraneasca cu o felie mica de feta si rosie dar... mi-am incalcat regimul ... a mancat o buc mica, mica de paine cu salata de vinete -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:07 PM |