![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
29-09-2006, 11:02 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu am ramas tot furnica Pai baga tare si ajungi mare! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
29-09-2006, 11:19 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Eu am ramas tot furnica Pai baga tare si ajungi mare! da. si tu mai ai 7 mesaje si faci 1000 -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
29-09-2006, 11:54 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Buna Alinush, am citit si eu despre uleiuri de masaj, chiar i-am trimis unei prietene din Romania ulei de masline virgen extra. Mie mi se pare aiurea sa iti dai cu ulei din asta pe corp, ea il foloseste si pt.par. Mie imi suna a salata.O rosie pe frunte si asta este uite aici articol interesant depre uleiul de masline nessie, inca rasfoiesc agende vechi in cautarea retetei -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Sexymom |
29-09-2006, 12:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mai ca ma convingeti sa incep si eu sa fol.ulei de masline.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| luchi |
29-09-2006, 12:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Eu am pus in cateva sticle de ulei de masline usturoi, dafin si busuioc si il poti manca pe paine. dar pe piele? Acu', serios, si io vreau sa-ncrec, da' va las pe voi intai! Julyyyyyyyyyyy, hai cu reteta ca' acusi ajungem sa ne punem pe noi ulei in care am prajit ochiuri! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| julyalina |
29-09-2006, 12:08 PM
|
faci altul separat cu levantica / sau coji de lamaie/ sau altceva - ce crezi tu -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Sexymom |
29-09-2006, 12:15 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ala cu usturoi il tin pentru prieteni
![]() IMC .22,15 |
| bpaula |
29-09-2006, 12:29 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
salutare alina
cam out of subject la subiectele cu cremele dar, pentru microbiste recomand site-ul: Coeficient UEFA deci...pe ce loc e Steaua anul asta? aud??? deci 9 ati zis? inainte de Real Madrid ....sa va uitati si la faptul ca Romania e pe locul care? locul 1 ati zis??? bravooo si Dinamo si Rapid stau bine daca ne uitam cu atentie una peste alta HAI STEAUA si HAI restul echipelor din Romania....vrem puncte sa mergem cu 3 echipe in Liga campionilor -------------------- |
| Sexymom |
29-09-2006, 12:34 PM
|
Mai microbistelor Paula si Alina, nu veniti la meciul dupa Bernabeu? ca va dau cazarea ieftina.Si pun deoparte si vreo 2 spanioli frumusei.Ce ziceti?
Asa ne intalnim si noi, si va pregatesc niste calamari de va lingeti pe botic. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| julyalina |
29-09-2006, 12:37 PM
|
Mai microbistelor Paula si Alina, nu veniti la meciul dupa Bernabeu? ca va dau cazarea ieftina.Si pun deoparte si vreo 2 spanioli frumusei.Ce ziceti? Asa ne intalnim si noi, si va pregatesc niste calamari de va lingeti pe botic. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| bpaula |
29-09-2006, 12:38 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
Mai microbistelor Paula si Alina, nu veniti la meciul dupa Bernabeu? ca va dau cazarea ieftina.Si pun deoparte si vreo 2 spanioli frumusei.Ce ziceti? Asa ne intalnim si noi, si va pregatesc niste calamari de va lingeti pe botic. ce-as mai vrea....dar cand ma gandesc ca nici macar la Bucuresti nu pot ajunge, ce sa mai vorbesc de Spania apropo tu cati spanioli frumusei ai ca pentru noi ai zis ca pui 2 deoparte? sa inteleg ca in cinstea noastra nu ii termini chiar pe toti? -------------------- |
| julyalina |
29-09-2006, 12:41 PM
|
salutare alina cam out of subject la subiectele cu cremele dar, pentru microbiste recomand site-ul: Coeficient UEFA deci...pe ce loc e Steaua anul asta? aud??? deci 9 ati zis? inainte de Real Madrid ....sa va uitati si la faptul ca Romania e pe locul care? locul 1 ati zis??? bravooo si Dinamo si Rapid stau bine daca ne uitam cu atentie una peste alta HAI STEAUA si HAI restul echipelor din Romania....vrem puncte sa mergem cu 3 echipe in Liga campionilor multumesc pentru link suna bine invitatia de la sexy -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| luchi |
29-09-2006, 12:42 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Sexy, sexy, pot sa vin si io? Nu vreau spanioli, vreau sangria!
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Sexymom |
29-09-2006, 12:51 PM
|
Bai fetelor eu vb. foarte serios, ca loc am destul in casa , si spanioli gasim noi cu sutele, ii aducem dupa stadion.
![]() IMC .22,15 |
| bpaula |
29-09-2006, 12:54 PM
|
eu cu concediul as rezolva dar cu banii de drum nu prea...cumparatul apartamentului m-a chelit de bani, si la ce rate am nu stiu zau...pana la anul nu se vede nici un drum prin strainataturi, oricum mersi de oferta
alina nu mai imi zice paulici...nu imi plac alintaturi ale numelui -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:30 PM |