![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
04-10-2006, 11:18 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
lilicule, adevarul este ca ma simt mult mai bine!
tu, du-te singurica la sala ca poti -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| julyalina |
05-10-2006, 08:03 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna dimineataaaaaa!!!!!!!
ne asteapta o zi frumoasa cu mult soare fug sa dau o raita pe la casale voastre si apoi revin CITAT La o sectie de politie este adusa o femeie care a trecut pe rosu. Politistul de servici incepe interogatoriul : - Numele ? - Camelia D. - Varsta ? - 28 de ani . - Ocupatia ? - Invatatoare . Politistul se ridica de ma masa , zambeste fericit si ii spune: - Minunat ! Am asteptat aceasta ocazie o viata intreaga . Acum va asezati pe scaunul acesta si scrieti de 5000 de ori, cu o caligrafie perfecta : " Daca semaforul este rosu , trecerea este interzisa !" -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
05-10-2006, 09:07 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Buna dimineatza
Mult soare si azi, o sa palngem dupa zilele astea. -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
05-10-2006, 09:13 AM
|
akisor, raspuns
ieri am avut pauza de sala, asa ca am fost la o prietena si am discutat si noi ca fetele azi ma pregatesc sa semnez condica la sala -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| lliliana |
05-10-2006, 12:32 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Of...in sfarsit ajung sa te salut pentru astazi.
Iubire...cu sala...stiu ca pare un motiv de dragul motivului, dar in perioada asta nu am vreme. Si amici...am la greu...dau si la altii -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
06-10-2006, 09:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus.Pe unde esti?
-------------------- |
| julyalina |
06-10-2006, 11:40 AM
|
CITAT Un batranel se duce la bordel sa-si ofere si el o bucurie. Matroana il conduce la o tanara apetisanta si gata de orice. Sigura pe ea , aceasta ii spune : - Mosule , dezbracarea sa trecem la treburi serioase !!! Se dezbraca mosul , iar tipa ii ia hainele si i-le arunca pe geam. - Ce faci , nenorocito ??! sare batranelul suparat. - Lasa, mosule , nu-ti face probleme , ca pana dimineatza vom face dragoste de-or sa-ti fie hainele mari !!! Tipa se dezbraca la randul ei , iar mosul ii ia hainele si i-le arunca pe geam. - Ce faci , tataie , te razbuni ?!?! - Ba nicidecum, dar pana mi se scoala mie, se schimba moda !!!! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
06-10-2006, 11:59 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Tare -------------------- |
| julyalina |
06-10-2006, 01:03 PM
|
Un automobilist este oprit de un politist. Agentul ii spune ca a depasit limita de viteza, ii cere carnetul si citeste:
-O... domnul Lucian Blaga. Poftiti carnetul inapoi si va rog sa ma scuzati. Soferul: -Dar ce s-a intamplat? Politistul: -E... mai citim si noi. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
06-10-2006, 02:01 PM
|
O tipa în fusta strâmta si scurta vrea sa se urce în autobuz. Da sa
ridice piciorul pe scara... dar intalneste privirea calatorilor atenti la miscare - se vedea cam totul. Asa ca discret, duce mâna la fermoarul de la spate si îl descheie putin sa-si coboare usor pe solduri fusta... Încearca din nou sa urce... tot asa.Se descheie mai mult la fusta - tot nimic. A treia oara - idem. În spatele ei - un cioban. Asta o ia de umeri si o urca. Tipa revoltata: - Nesimtitule, pui mâna pe mine?!!? Ciobanul: - Apoi domnuca draga, dupa ce m-ai descheiat de 3 ori la slit am crezut ca suntem prieteni... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| lliliana |
06-10-2006, 08:39 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Iti spun si buna seara. Zilele astea n-am prea stat pe forum...Am avut multe pe cap. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 06-10-2006, 08:41 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| ina_ceva |
07-10-2006, 12:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Insanatosire grabnica!!
-------------------- |
| mirela_awad |
08-10-2006, 12:43 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
nebunic-o! tot de glume te tii? mai distrat rau in dimineata asta citindu-ti glumele! am citit ca ti-ai convins mamica sa mearga la sala. foarte bine. in afara de efortul care-l depunde mamele merita si ele.
|
| lliliana |
09-10-2006, 09:21 AM
|
|
Salut July
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
09-10-2006, 09:40 AM
|
buna dimineata dragele mele
dupa un weekend in pat ... cu febra nu cu altcineva deci in weekend nu am de raportat nimik noroc ca incep sa-mi revin lilishor, ma bucur ca iti place sa ma vizitezi ina, multumesc pentru urare mirelush, am convins-o pe prietena mea nu pe mama CITAT Ion pe patu de moarte,o cheama pe Maria: - Mario eu mor si sa plec de pe lumea asta cu sufletul impacat, sa stii ca te-am inselat... - Stiu Ioane ca de aia te-am otravit. Într-un apartament al unui bloc select de locuinte locuieste o fata batrâna. O vecina o întreaba mereu de ce nu se casatoreste, de ce nu-si gaseste si ea un barbat cumsecade. - De ce? raspunde batrâna domnisoara. Doar am un câine, un papagal si o pisica. Astea-mi sunt destule pâna peste cap. - Dar, totusi, aceste animale nu pot tine loc de sot. - Cum sa nu? Câinele mârâie mereu, papagalul înjura toata ziua, iar pisica-i plecata toata noaptea. La Primaria din Tel Aviv s-a prezenatat un invalid pentru un serviciu. Avea mainile amputate. Cum primaria are o "cota" obligatorie pentru un numar de invalizi l-au primit la serviciu. Seful de cadre i-a spus ca incepe de la intai, la orele 10 dimineata. - De ce la 10.00?, intreba invalidul mirat, stiu ca toti incep ziua de lucru la ora 8.00!?. - Adevarat, raspunde seful, dar intre 8.00 si 10.00 toti se scarpina la balls, iar dumneata cum n-ai maini, vii la 10.00. Dupa vreo doua luni invalidul este chemat la seful de cadre. - De maine incepi de la ora opt, ii vesteste seful. - Dar ce s-a intamplat? Doar mi-ati explicat principiul cu scarpinatul....se mira invalidul. - Adevarat, asa era, dar acum am mai angajat un invalid n-are balls. In schimb are maini. Asa ca intre 8.00 si 10.00 iti v-a scarpina el "the balls" Pentru a pastra "team spirit" la serviciu. Acest mesaj a fost editat de julyalina: 09-10-2006, 09:41 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:02 PM |