![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
13-10-2006, 09:23 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Of barbatii...of....July
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Nessie |
13-10-2006, 10:34 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
sunt si eu alaturi de tine, canarule!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
13-10-2006, 11:04 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Iubita, cand te-o lovi soarta o sa sti de la inceput, nu te mai consuma ca nu merita. Altul la rand
Eu am pierdut 8 ani cu primul iubit, si cand l-am cunoscut pe al meu m-am maritat dupa cateva luni. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| julyalina |
14-10-2006, 08:40 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
aki, liliana, nessie, sexy, va multumesc de incurajari
stiu ca va trece ... dar ma doare sufletul cand ma gandesc e greu de descris starea prin care trec ... acum plang si pe urma ma gandesc ca sunt proasta ca lui nu-i pasa si apoi imi revin putin si dupa un timp iar ma apuca -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luchi |
15-10-2006, 06:57 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Multi-multi pupici pentru tine. Sexi nu e singura, si eu am pierdut 3 ani cu iubitul meu din facultate, ala pleca noaptea la baut/cantat cu prietenii lui, era taaare ciudat. Insa cand l-am cunoscut pe al meu sot, am stiut din prima clipa ca e EL. Stiu ca nimic din ce iti spunem nu te poate ajuta sa treci mai repede peste starea astea, putem doar sa-ti fim alaturi; pentru noi nu trebuie sa fii vesela si binedispusa Daca te ajuta cu ceva sa nu te mai gandesti, gaseste-ti o ocupatie - crosetat, impletit, curatenie generala (pe mine ma ajuta cand sunt nervoasa Uite, ca acum iti scriem noi bancuri, vrei? O furnica trece pe sub un elefant si asta se balega chiar peste ea. Dupa vreo doua ore iese furnica de sub balega si zice: -Fir-ar al dracului, m-a nimerit chiar in ochi! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| amalia0701 |
16-10-2006, 08:49 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Nu fii trista. Bucura-te ca ai scapat de el. Nu sta in casa, iesi in oras, fa lucruri care iti plac si pe care le-ai neglijat sa ii acorzi lui acest timp. Iar daca vrei sa plangi, hai sa faccem un bocet, ne linistim si apoi chef. Ai grija de tine -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| aki |
16-10-2006, 09:11 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus.Nu ne neglija draga...
-------------------- |
| julyalina |
16-10-2006, 09:56 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
luchi, deja am facut curatenie si am dat o gramada de lucruri - tot ce nu am mai purtat de 1 an sau 2 - si am aruncat o gramada de prostioare pe care le-am strans. asa mi-am facut si loc in sifonier m-am hotarat sa ma vopsesc (vreau suvitze blonde vreau sa fac schimbari akisor, uite ma conformez CITAT Vine un mosulet de 80 de ani la doctor. -Domnule doctor, maine o sa ma insor! -Bine, mosule, cati ani are mireasa? -21... -Doamne, trebuie sa va avertizez, orice activitate sexuala ar putea fi fatala!! Mosuletul sta un pic pe ganduri si raspunde: -Bine, daca moare... moare! Scotia. Razboi intre doua cetati. De la prima cetate zboara o ghiulea, din a doua cade o bucata de cetate. De la a doua cetate zboara o ghiulea, din prima cetate cade un zid. Si asa o saptamana intreaga. Deodata, se facu tacere. De la prima cetate se aude: - Ei, de ce nu mai trageti? De la a doua cetate se raspunde: - Nu putem, ghiuleaua e la voi! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Andreea-Rodica |
16-10-2006, 09:59 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Imi place atitudinea ta, tine-o tot asa!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| julyalina |
16-10-2006, 10:07 AM
|
multumesc andreea-rodica
acum banuiesc ca trebuie sa dau de baut -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Andreea-Rodica |
16-10-2006, 10:16 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Te insotesc la un ceai, dar repede ca trebuie sa plec la scoala.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Nessie |
16-10-2006, 10:22 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
16-10-2006, 10:28 AM
|
andreea si eu tot ceai beau acum -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
16-10-2006, 11:38 AM
|
Se spune ca un preot pleaca dincolo si ajunge in Rai si are marea surpriza sa constate ca un fost enorias de-al lui, un taximetrist care conducea ca o cizma, ocupa in ierarhia Raului o pozitie mai importanta decat lui (a preotului). Si aunci revotat se duce la Sf. Petru si ii spune:
- Sfinte Petre, eu mi-am dedicat intreaga viata Lui Dumnezeu si constat aici ca un parlit de taximetrist, care a condus atat de bine incat a murit in acident de masina, e mai apreciat decat mine. Cum se poate asa ceva? - Dragul meu, ii raspunde Petru, spune-mi cati oameni erau atenti la predicile tale? Iar preotul, dupa cateva momente de gandire, ii raspunde: - Pai, Sfinte, nu prea erau atenti, ca era fiecare preocupat de propriile lui ganduri. - Ei bine, dragul meu, afla ca, la un minut dupa ce intrau in masina acest acestui taximetrist, toti oamenii se rugau la Dumnezeu si chiar ateii au ajuns sa creada sincer in El. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| lliliana |
16-10-2006, 11:44 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Se spune ca un preot pleaca dincolo si ajunge in Rai si are marea surpriza sa constate ca un fost enorias de-al lui, un taximetrist care conducea ca o cizma, ocupa in ierarhia Raului o pozitie mai importanta decat lui (a preotului). Si aunci revotat se duce la Sf. Petru si ii spune: - Sfinte Petre, eu mi-am dedicat intreaga viata Lui Dumnezeu si constat aici ca un parlit de taximetrist, care a condus atat de bine incat a murit in acident de masina, e mai apreciat decat mine. Cum se poate asa ceva? - Dragul meu, ii raspunde Petru, spune-mi cati oameni erau atenti la predicile tale? Iar preotul, dupa cateva momente de gandire, ii raspunde: - Pai, Sfinte, nu prea erau atenti, ca era fiecare preocupat de propriile lui ganduri. - Ei bine, dragul meu, afla ca, la un minut dupa ce intrau in masina acest acestui taximetrist, toti oamenii se rugau la Dumnezeu si chiar ateii au ajuns sa creada sincer in El. Salut iubita....esti cea mai taree -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:30 PM |