![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
16-10-2006, 01:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ce tare -------------------- |
| Sexymom |
16-10-2006, 03:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ce ma relaxez cand ntru aici in jurnalul Alinei,
Saptamana frumoasa si sper sa nu mai fi trista sau sa te gandesti la cine stie ce. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
17-10-2006, 09:04 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Buna dimineatza dragele mele !
ma bucur tare mult ca va plac bancurile mele CITAT Intr-o sectie comandantul isi strange politistii in sedinta si le spune: - Maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la Nunta lui Figaro. Intelege toata lumea iar in cea de-a doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap: - Dobitocilor, nu mergem la nunta propriu-zis, Nunta lui Figaro este o opera maaa, opereta, teatru, chestii din-astea intelegeti? Unul dintre politisti: - Sefu', nu te supara, dumneata cand ai venit la Lacul Lebedelor cu unditele, noi am zis ceva? va -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luchi |
17-10-2006, 09:10 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| buretel |
17-10-2006, 09:28 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
sper sa treci cu bine peste toate necazurile 'ex related' o zi MI-NU-NA-TA! -------------------- |
| Nessie |
17-10-2006, 10:35 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ma plang si eu la tine acilea, ca de la tine stiu reteta de ulei de masaj. Dupa ce ne-ai dat-o (multumiiiiiim
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
17-10-2006, 10:43 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut July scumpa...
Nessie, nu stiu cat de bine reactioneaza lamaia cu uleiul...in cazul maionezei...o albeste.... Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-10-2006, 10:44 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
17-10-2006, 11:14 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Ma plang si eu la tine acilea, ca de la tine stiu reteta de ulei de masaj. Dupa ce ne-ai dat-o (multumiiiiiim luchi, buretel, liliana nessie, iubita liliana, nu-l taie uleiul ca zeama de lamaie sta deasupra la ulei si se amulsioneaza prin amestec apropo... sa va mai dau o alta reteta super tare pentru un trament contra caderii parului stati sa o scot de pe unde am scris-o si postez -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lliliana |
17-10-2006, 11:17 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
liliana, nu-l taie uleiul ca zeama de lamaie sta deasupra la ulei si se amulsioneaza prin amestec apropo... sa va mai dau o alta reteta super tare pentru un trament contra caderii parului stati sa o scot de pe unde am scris-o si postez Eu si chimia suntem doua chestii paralele Asta cu parul....e buna, e buna...se simte nevoia in tot familionul meu. Sotul are carare multilateral dezvoltata Acest mesaj a fost editat de lliliana: 17-10-2006, 11:19 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
17-10-2006, 11:19 AM
|
[Eu si chimia suntem doua chestii paralele si io, desi am facut lliceul de fizica chimie -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Nessie |
17-10-2006, 11:21 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Alinush, nu mai stiu daca ai zis "fiole" or ba.
Mai vroiam sa te intreb cam cat sa pun din fiecare... Eu ma gandeam sa pun toata sticluta de: ulei de susan, ulei volatil, vitaminele, zeama de lamaie de la 1-2 lamai si pana la 200 ml (ca asa e tubul in care m-am gandit sa fac amestetul) sa completez cu ulei de masline. O fi bine? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lliliana |
17-10-2006, 11:27 AM
|
|
Nessie
July iubire...hai sa nu-ncepemcu sangu' ca mie mi-esti tare draga -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
17-10-2006, 11:39 AM
|
6 linguri ulei de masline (sau mai putine in functie de cat de lung este parul)
1 sticlutza ulei de ricin (de la plafar sau de la farmacie) 1 sticlutza vitamina A 1/2 lamaie 1 galbenus de ou 1 cub mic de drojdie de bere (din aia la pachetzele mici ) toate astea se amesteca si se incalzeste usor vasul in apa calda ca sa nu puneti amestecul rece pe cap apoi il puneti pe par - mai mult la radacina si masati si apoi pe toata lungimea - apoi puneti o casca de plastic sau o folie si apoi prosop si stati asa o ora . apoi va spalati normal cu sampon apoi balsam sau ce folositi voi tratamentul se face 1 data pe saptamana cel putin 1 luna sau mai mult daca puteti in rest va spalati normal (adica fara uleiul asta). eu pot sa va spun ca : 1. daca aveti parul vopsit inchis, de la acest amestec parul se va decolora usor; 2. nu va va mai cadea parul asa de repede; 3. va creste mai usor si va fi mai usor de pieptanat. sambata am aplicat prima oara pentru ca imi pica parul destul de mult in ultima perioada (banuiesc ca si din cauza stresului) sper ca peste o luna sa am rezultate bune O sa ma stie farmacistele de aia nebuna care face amestecuri acasa. cred ca e bine nessie lilicule Acest mesaj a fost editat de julyalina: 17-10-2006, 11:40 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
17-10-2006, 03:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus.Azi nu am trecut pe la tine.Pupici
-------------------- |
| luchi |
18-10-2006, 07:14 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Tu cum mai esti? Bine, sanatoasa, voioasa? Na, ca-ti zic eu un banc, in ton cu meciul de ieri. Vrei? Stiti bancul cu patrula? Patrulaunu! p.s. Mi-o iau, asa-i? Daca ma aude Pol stelista, am imbulinat-o! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 08:42 PM |