![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
09-08-2006, 09:53 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Te-ai cantarit? Sunt curioasa cate kg ai! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
09-08-2006, 10:02 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
adevarul este ca azi dimineata aveam 58 dar nu postez in ticker pentru ca mi-au venit si musafirii si mai stau cateva zile sa nu cumva sa fie de la foamea de ieri -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
09-08-2006, 10:06 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus.Am trecut sa-ti las un pupic
-------------------- |
| julyalina |
09-08-2006, 10:19 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Salut Alinus.Am trecut sa-ti las un pupic multumesc frumos akisorule tocmai lasam si eu un -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| julyalina |
09-08-2006, 10:59 AM
|
CITAT Cele mai utile 10 sfaturi - Cateva sfaturi utlie, doar in caz ca intampinati aceste probleme 1. Daca vi se va intampla vreodata sa va inecati cu un cub de gheata, nu panicati, doar toarna-ti un vas de apa clocotita pe gat si....PRESTO, cubul se va topi 2. Esti neindemanatic? Te tai des atunci cand toci legume? Cea mai buna rezolvare a acestei probleme este sa iti rogi un prieten sa tina el legumele in timp ce le toci >:) 3. Nu te mai certa degeaba cu partenerul de viata in privinta ridicarii colacului, foloseste chiuveta!! 4. Ai tensiunea arteriala in crestere???? tai un pic in vene si o sa vezi ca in 2 minute va scadea instant! 5. Daca pui o capcana de soareci pe ceasul desteptator, sigur nu vei mai adormi dupa ce opresti alarma! 6. Cel mai bun remediu impotriva tusei excesive este un pumn de laxative, organismului tau ii va fi apoi frica sa mai tuseasca vreodata. 7. Te doare maseaua rau de tot? Da-ti la fel de tare cu un ciocan peste un deget si vei uita complet de durerea de masea! 8. Toti par normali pana ajungi sa ii cunosti... 9. Daca te trezesti respirand greu....felicitari, mai ai o sansa! 10. Si in final....fiti buni si iubitori cu prietenii si rudele, nu poti sti niciodata cand ai nevoie de cineva sa-ti goleasca olita cand esti bolnav! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
09-08-2006, 11:07 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
-------------------- |
| luchi |
09-08-2006, 11:30 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
CITAT 9. Daca te trezesti respirand greu....felicitari, mai ai o sansa! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| luchi |
10-08-2006, 07:08 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Hi hi, te-am vazuuuut! ce faci, cauti bancuri?
Iti zic eu unul: Se intalnesc doi cerbi, unul numai coaste, celalalt numai coarne: - Salut, Costele! - Salut, Cornele! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| julyalina |
10-08-2006, 07:28 AM
|
da, cautam niste bancuri CITAT Niste studenti la camin stau de vorba.Toti slabi, da' slabi nu gluma... lihniti de foame, numai unul grasut, plinut, rotunjor.. La un moment dat, unul dintre ei il intreaba: -Auzi, spune-ne si noua ce naiba faci de esti asa de gras in comparatie cu noi? Doar n-ai manca pe ascuns, fara ca noi sa stim... -A, nu, in nici un caz nu fac asta,dar hai sa va spun: Uite cum fac: vezi blana asta de maimuta? Dimineata ma imbrac cu ea, ma duc la gradina zoologica, toata ziua mananc banane, inghetata, ciocolata de la copii,seara ma prefac ca sunt mort, vin gardienii, ma iau si ma arunca.. si tot asa. Unul dintre ei lua si el blana, o imbraca si se duce la gradina zoologica. Toata ziua a mancat de toate, seara, se prefacu ca e mort, vin gardienii si vor sa-l arunce. In schimb, unul dintre ei veni cu ideea sa-l dea la leu, ca oricum Ii e foame. STUDENTUL, IN BLANA DE MAIMUTA TREMURA TOT. Leul se apropie de el, se roteste in jurul lui, il miroase, si la un moment dat spune: - Ba', n-ai o tigara,...ca nici elefantul nu are... Sotul se intoarce din delegatie, isi agata haina in cui si-si saluta sotia cu o strangere de mana. - Nu mai vrei nici macar sa ma saruti?? - Termina cu prostiile draga! Dupa zece ani de casnicie iti mai arde de orgii? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
10-08-2006, 07:45 AM
|
sa termin cu ziua de ieri: v-am parasit brusc pentru ca nu m-am simtit bine deloc
imi era foame si in acelasi timp nu puteam sa mananc nimik, asa ca am luat o sticla de sana si pe la 2:00 am baut-o pe toata apoi m-am culcat dupa vreo 2 ore m-am trezit mult mai bine si am facut putina treaba apoi am mancat o felie mare de pepene galben mai pe seara o felie de pepene rosu si mai pe seara inca o felie de pepene rosu azi dimineatza am baut putina cafelutza si am mancat 2 bucatele de anidor -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| luchi |
10-08-2006, 07:53 AM
|
apoi am mancat o felie mare de pepene galben mai pe seara o felie de pepene rosu si mai pe seara inca o felie de pepene rosu vad ca te tii in continuare de sala.. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
10-08-2006, 07:58 AM
|
Salut alinus.Te simti bine,nu ti-au plecat musafirii
-------------------- |
| julyalina |
10-08-2006, 08:01 AM
|
da
in plus ma simt si bine cand ma duc la sala ... ma relaxeaza si nu ma mai gandesc la probleme in plus am avantajul ca mi-am facut prietene, si amici Salut alinus.Te simti bine,nu ti-au plecat musafirii salut akisorule! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
10-08-2006, 09:07 AM
|
he he he
de cateva zile am inceput sa beau si un "ceai pentru picioare usoare" asa ca pana acum am beut si o cana de ceai tocmai am papat o salata din 2 rosii, 1 adrei gras, 1 castravete cu 3 felii de sunculitza taraneasca si o bucatica mica, mica de branza feta (nu aveam altceva , nessie -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| buretel |
10-08-2006, 09:07 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
neatza la canaru' vesel
ce mai faci? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:01 PM |