![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
23-10-2006, 08:17 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza dragelor
CITAT In hell Queen Elizabeth II said "I miss Britain , I want to call Britain and see how everybody is doing there. She called and talked for about 5 minutes, then her Majesty asked "Well, Devil how much do I owe you? The devil replied "Five million dollars" She wrote him a cheque and went to sit back on her chair. George Bush was so jealous, he began screaming, "My turn! I wanna call the United States, I want to see how everybody is doing there too" He called and talked for about 10 minutes, then he asked "Well, Devil how much do I owe you? The devil replied "Ten million dollars" With a smug look on his face, he made a cheque and went to sit back on his chair. Traian Basescu was even more jealous & started screaming, "I want to call Romania , I want to see how everybody is doing there. I wanna talk to the ministers, to the deputy, I wanna talk to everybody". He called Romania and he talked for about twenty hours, he talked & talked & talked, then he asked "Well, Devil how much do I owe you? The devil replied "One dollar". Basescu is stunned & says "One dollar??? Only one lousy dollar??" The Devil says "Well if you make a call from one hell to another hell, it's local" -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Karin |
23-10-2006, 08:23 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Neatza canarule! Cum esti azi? Ce planuri ai? Sa ai o saptamana usoara! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
23-10-2006, 09:09 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza karin
ma bucur tare mult ca va binedispun bancurile mele azi e luni... o noua saptamana de munca a inceput ... cheful meu lipseste in vikend am fost la o cununie (numai civil) a unor prieteni ... si apoi petrecere CITAT Un tip la tutungerie cere un pachet de tigari, si primeste unul pe care scrie: "Tutunul cauzeaza impotenta". Cand vede textul, ii cere vanzatorului: "Dati-mi-l mai bine pe cel cu cancer!". -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Lacry |
23-10-2006, 09:42 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
fain bancul!
Iti dorim o zi faina, faina, faina... de trei ori cica e magic, vorba Lilianei -------------------- |
| Nessie |
23-10-2006, 10:44 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Neata, Alinush!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
23-10-2006, 02:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna scumpico, saptamana buna, tonus bun, kilograme putine.Pupici cu sclipici
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| luchi |
23-10-2006, 02:03 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Azi n-am pupat canarul si alte fete. poate reusesc. Ia sa vad.
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
23-10-2006, 02:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus
Tare frumoasa esti.Si ce bine iti sade cu suvite -------------------- |
| amalia0701 |
23-10-2006, 06:33 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
24-10-2006, 07:03 AM
|
buna diminetza dragele mele
lacry, de 3 ori sexy luchi, akisor, amalia nessie, as veni cu placere numai sa stabiliti locatia ieri am dezertat mai devreme pentru ca am fost cu o prietena la medic ... vrea sa faca un bb si are ceva probleme ... sau asa credea. doctora i-a spus ca intai sa-si faca sotul o analiza sa vada cum sunt aia micii apoi am fost si am papat o salata la "cafeneaua actorilor" ca sa sarbatorim ca a iesit bine la consult CITAT Un tip tot adormea la biserica. Nevasta-sa il intreaba pe preot ce poate face. Preotul ii da un ac si ii zice sa il intepe cand mai adoarme. Vine si slujba. Popa intreaba in biserica: - Cine este salvatorul nostru? tipu doarme... nevasta-sa il inteapa, si asta striga indurerat: - ISUSE! Popa il felicita. Peste 10 minute iar adoarme. Popa intreaba iarasi: - Cui slujim noi in biserica asta? tipu, intepat, sare iar: - Doamne DUMNEZEULE! Popa iar: - Bravo! Mai trece un timp... Popa iar intreaba: - Si ce i-a zis Eva lui Adam, inainte de ai darui al 99-lea copil??? Lumea tace... asta cu ochii intredeschisi, intepat din nou, urla: - Daca mai bagi chestia aia odata in mine ti-o rup si ti-o bag in fund! La care parohia: AMIN! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| luchi |
24-10-2006, 07:22 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Buna dimineata!
ce mai face canaru' galben? Vad ca te gandesti sa mergi la intalnire. Taaare mi-ar placea sa te cunosc -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
24-10-2006, 07:30 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Neatza July...o zi vesela ca si tine
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
24-10-2006, 07:33 AM
|
luchi, poate ajungi tu odata in Bucuresti
liliana -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
24-10-2006, 08:38 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
E tare bancul. Luchi, chiar cand mai ai planificat o vizita in capitala? Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 24-10-2006, 08:39 AM -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
24-10-2006, 10:15 AM
|
amalia, cred ca ne anunta luchi cand planifica vina
si sa sa va mai pun unul ca e tare CITAT 3 barbati povestesc Primul: Mai, cand simt ca relatia mea nu mai merge perfect, imi trimit nevasta 2 saptamani la tratament la bai in Grecia. Face acolo tratamente cu namol, cu ape naturale, cu ultraviolete cand se intoarce arata intinerita, zambeste mai multe, este radioasa! Si si noi suntem un cuplu mai fericit! Al doilea: Mai si eu, o data pe an imi trimit sotia la o statiune de munte in Austria. Face acolo tratamente naturiste, diete naturale, aer curat, apa de munte, ozon. Se intoarce dupa doua saptamani mult mai radioasa, cu pofta de viata, si si noi suntem un cuplu mai fericit Al treilea: Bah, nu stiu. Mie imi place sa-mi f** singur nevasta -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 10:54 PM |