![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
25-10-2006, 01:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Io te invit...cand vrei tu...eshti bine venita...pe bune. Daca vreai sa vii, striga si te-ashtept Inseamna ca daca vin am unde trage? -------------------- |
| Nessie |
25-10-2006, 01:40 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Io te invit...cand vrei tu...eshti bine venita...pe bune. Daca vreai sa vii, striga si te-ashtept Inseamna ca daca vin am unde trage? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
25-10-2006, 01:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ce super ca va intalniti, o sa fiu trista ca nu sunt si eu acolo cu voi.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Sexymom |
25-10-2006, 01:50 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Alina ai avut mare dreptate cu uleiul de masline, mi-am dat de 2 ori pe par in decurs de 10 zile si am un par super lucios si nu mai sta asa de infoiat.
O sa imi fac si crema pt fata. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| julyalina |
25-10-2006, 01:59 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
karin, lilicule Timisoara si Sibiul stiu ca sunt frumoase dar nu s-a ivit ocazia de vizita doar sa ne hotaram unde o facem si stiu ca si nessie e multumita de uleiul de fata si de corp Acest mesaj a fost editat de julyalina: 25-10-2006, 02:00 PM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
25-10-2006, 02:20 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Lacry |
25-10-2006, 03:59 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
pur si simplu sunt o nesimtita ca nu trec niciodata pe aici, dar nu stiu cum sa fac cu timpul asta! Acum fug sa-i dau la puiutz de mancare.
Pupam!!! -------------------- |
| julyalina |
25-10-2006, 06:02 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
pur si simplu sunt o nesimtita ca nu trec niciodata pe aici, dar nu stiu cum sa fac cu timpul asta! Acum fug sa-i dau la puiutz de mancare. Pupam!!! un ma bucur tare mult -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luchi |
25-10-2006, 07:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Vreau si eu la intalnire!
pi es: Nessie, lovitura sub centura la Bubu! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Lacry |
25-10-2006, 09:07 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Io te invit...cand vrei tu...eshti bine venita...pe bune. Daca vreai sa vii, striga si te-ashtept Inseamna ca daca vin am unde trage? si la mine poti veni, caci lui Mocutz ii plac fizionomiile noi si e tare sociabil! -------------------- |
| julyalina |
26-10-2006, 06:52 AM
|
buna dimineatza iubitele
Vreau si eu la intalnire! lucule, cand ai tu chef sa ajungi pe aici mai organizam o intalnire io am mancat deja : un pahar de lapte batut , o eugenie las un banc si fug sa vad ce ati mai facut in lipsa mea CITAT Mutandu-se in alt oras, un tanar s-a dus sa isi caute un loc de de munca la un mare supermagazin. - Ai oarecare experienta in vanzari?, l-a intrebat directorul. - Da, i-a raspunse tanarul. Acasa am fost comis voiajor. Dupa ce l-a masurat lung din priviri, directorul s-a hotarat sa ii dea o sansa. Sfarsitul interviului a fost: - Ei bine... incepi lucrul de maine. Voi veni la inchidere sa vad cum te-ai descurcat. Prima zi de munca a fost grea, dar tanarul nostru a depasit-o. La ora inchiderii, directorul a coborat si... - Cate vanzari ai facut astazi? - Una singura. - Doar una?!!! Azi ai avut un singur client!!! Media echipei noastre de vanzari este de 20 sau 30 pe zi. Cat de mare a fost vanzarea? - 101.265 $. - 101.265 $? Dar ce i-ai vandut? - Prima data i-am vandut un carlig de pescuit de marime mica. A doua oara unul mediu. Apoi unul mare. Dupa aceea o undita echipata cu mulineta. L-am intrebat unde se duce la pescuit si mi-a raspuns: ,,La mare". I-am spus ca pentru asta are nevoie de o barca, asa ca ne-am dus la departamentul de barci si i-am vandut una cu motor dublu Cris Craft... Apoi mi-a zis ca nu crede ca masina lui, o Honda Civic, va avea forta sa o traga. Asa ca l-am dus la departamentul auto si i-am vandut un Pajero 4X4. Directorul era inmarmurit: - Vrei sa-mi spui ca unui tip care a venit aici sa cumpere un carlig de pescuit i-ai vandut o barca si o masina?! Tanarul: - Nu, nu.. el venise sa cumpere o cutie de absorbante pentru sotia lui. Si atunci i-am spus: ,,Ei bine, din moment ce weekend-ul tau e stricat, n-ar fi mai intelept sa te duci la pescuit?". -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
26-10-2006, 08:16 AM
|
hai ca nu ma pot opri sa nu mai postez
CITAT Doi poponari se duc la cumparaturi in Mall, si la un moment dat unuia din ei ii vine sa se usureze, asa ca intra in toaleta, iar celalalt ramane sa-l astepte afara. Dupa 20 de minute, poponarul iese afara teribil de suparat. - "Ce-ai patit ?" il intreaba celalalt. - Pai sa vezi, zice el. Ma usuram ca omul, si langa mine il vad pe unul cu o minunatie de s**a... Lunga, groasa... Bai, superba, ce mai... Asa ca l-am intrebat daca n-ar putea sa mi-o bage si mie o data... - Si ? - Tipul imi spune ca tariful e 20 de euro centimetrul, adica mi-o baga de cat am bani. M-am cautat prin portofel, si am gasit vreo 100 de euroi. I-am platit, mi-am dat blugii jos, si mi-a infipt-o doar 5 centimetri... - Pai, si atunci, de ce esti asa suparat ? - Cand eram noi ocupati, intra un dobitoc si ma loveste cu usa, si ma umple de datorii, domnule... Acest mesaj a fost editat de julyalina: 26-10-2006, 08:18 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| lliliana |
26-10-2006, 08:24 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
July
O zi faina sa ai. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
26-10-2006, 08:37 AM
|
July O zi faina sa ai. am eu sursele mele -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
26-10-2006, 09:16 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Io te invit...cand vrei tu...eshti bine venita...pe bune. Daca vreai sa vii, striga si te-ashtept Inseamna ca daca vin am unde trage? si la mine poti veni, caci lui Mocutz ii plac fizionomiile noi si e tare sociabil! Merci mult Lacry.Ce dulci sunteti toate.Va iubesc din suflet -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 08:38 PM |