![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
13-11-2006, 09:40 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut alinus
Am vazut si eu pozele.Dar sunt cam putine si nu prea se inteleg.Era intuneric acolo? -------------------- |
| honey79 |
13-11-2006, 11:30 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
O saptamana super iti doresc, dragul nostru canar pufos.
Te pupic dulcic si te-mbratisez cu drag. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
13-11-2006, 12:37 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Buna, galbiorule!!
Multzumim de poze -------------------- |
| Sexymom |
13-11-2006, 12:38 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna Alina, sa ai o saptamana frumoasa.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| MIRRRUNA |
14-11-2006, 11:22 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
Julyyyy, Julyyyyy
Pot sa las un banc aici? L'am primit ieri. Sper ca nu l'ai mai spus si tu... desi n'ar fi o noutate pt mine Iepurele il bate pe lup sistematic la sah, asa ca se infurie lupul si il intreaba: - Bai, iepurasule, cum se face ca ma bati de fiecare data? - Lupule, secretul este ca eu fac intotdeauna o partida de sex inainte. A doua zi, lupul merge in bucatarie la nevasta-sa si o ia de talie, hotarat s-o duca in dormitor. Simtindu-l in spatele ei, lupoaica exclama: - Oh, oh, iar mergi sa joci sah, iepurasule? |
| Andreea-Rodica |
14-11-2006, 05:06 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Imbratisari si o saptamana cat mai buna!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| julyalina |
15-11-2006, 09:02 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
io am absentat pentru ca la servicicu am perioada de raportare vineri (inainte de intanirea oneden fug sa ma pun la curent cu cea ati mai facut in lipsa mea CITAT Pe un drum de tara o procesiune funerara. La un hop, aluneca mortul din cosciug si ramîne în mijlocul drumului. Zdrobiti de durere si de niscai vodca , oamenii n-au observat si au mers mai departe. Dupa o vreme, trece pe acelesi drum un tractorist beat si calca peste mort. S-a speriat si l-a aruncat pe raposat în lac. Pe lac niste braconieri pescuiau cu dinamita. Dupa o explozie, iese mortul la suprafata. Speriati, braconierii îl iau si-l arunca pe fîsia de paza a granicerilor. Granicerii cînd l-au vazut, l-au somat, au tras un foc de avertisment, dupa care l-au gaurit cu o salva de gloante. Se apropie ei, se uita la el si unul zice: - Aoleu!...Asta nu-i infractor, asta-i nea Spirache d-aicea din sat... S-a-mbatat ca porcu' si o fi adormit pe fasie... Hai sa-l ducem la spital Dupa o operatie de doua ore, iese doctorul si le zice facînd un gest obosit din mîna: - Deh, a scapat... O sa traiasca... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| julyalina |
15-11-2006, 11:19 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
gata, cred ca am trecut pe la toata lumea
va mai pun un banc CITAT Pe o autostrada un control radar inregistreaza un Ferrari cu 19 Km/h. Exact, 19 Km/h. Politistul care facea controlul opreste autovehiculul si cere explicatii. La volan o blonda care ii raspunde zambind: - Respect limita de viteza indicata pe panouri. Scrie A19, atunci conduc cu 19Km/h. Politistul ii raspunde amuzat: - Dar A19 este numarul autostrazii, nu este limita de viteza. Uitandu-se la pasagera de langa blonda, zice: - Ar trebui sa va grabiti, prietena dv. este palida si pare sa fie bolnava. La care blonda raspunde: - Este asa de cand am parasit A313! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| aki |
15-11-2006, 11:28 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus si pe la tine
Saracul raposat -------------------- |
| honey79 |
15-11-2006, 11:39 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Neata dulce July.
Pupic dulce canarasul...si-i doresc o zi superba, plina de soare si voie buna. Super bancurile, by the way. Acest mesaj a fost editat de honey79: 15-11-2006, 11:40 AM -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| Sexymom |
15-11-2006, 02:42 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hola Alina, vad ca faci sport nu gluma, am facut si eu 40 de abdomene aseara si azi abia ma ridic dupa scaun, am curul si burta in pioneze, chiar daca mai ies la alegat nu prea imi lucrez muschii. Dar vreau sa fac exercitii in fiecare zi. Sa vedem daca reusesc.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| lliliana |
16-11-2006, 07:55 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Te vaz achilea July. Vino-ncoa la pupat.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
16-11-2006, 08:05 AM
|
'neatza fetelor !
![]() am facut o mareeeeee prostieeeeee ![]() intr-un acces de nebunie m-am vopsit bruneta si de aseara imi vine sa plang cand ma vad nici nu mai imi vine sa ma uit in oglinda deja nu mai am chef de nk ![]() -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| luchi |
16-11-2006, 08:07 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Alinaaaa!!! Nu fugi nicaieri!Sa nu te prind! Hai, ca nu e dracul(pardon, parul) asa de negru! poate e o schimbare prea brusca si nu te poti obisnui tu. Colegii, prietenele, ce spun?
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
16-11-2006, 08:12 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
'neatza fetelor ! ![]() am facut o mareeeeee prostieeeeee ![]() intr-un acces de nebunie m-am vopsit bruneta si de aseara imi vine sa plang cand ma vad nici nu mai imi vine sa ma uit in oglinda deja nu mai am chef de nk ![]() Buey frumoasa...termina...da-l in ma-sa de par...tunde-l sau vopseshte-l altfel...creshte iar. Da sa strici atatia neuroni. Ti-am tot spus ca neuronii nu se refac!!! Sunt inlocuiti cu celule gliale muey -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:33 PM |