![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
16-11-2006, 10:54 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Alinush, nu mai plange!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| honey79 |
16-11-2006, 10:58 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Neata frumoasa .
Pup dulce si imbratisez strans. Eu nu te-am vazut in realitate sau poze, dar... sunt sigura ca-ti sta bine..orice culoare ar avea parul. Eu m-am facut neagra ani la rand. Acum... o dau pe nuante de saten... doar din plictiseala. Hai... capul sus... parul in vant si.... zambeste...este o zi frumoasa azi. Puuuuupppp. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
16-11-2006, 01:26 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Alinus unde esti?Hai esi si arata-ne vre-o poza,ca vrem sa ne dam cu parerea
Te tunzi,te vopsesti alta culoare sau iti schimbi capul cu al meu Nu mai plinge ca nu-i sf. lumii -------------------- |
| Andreea-Rodica |
16-11-2006, 02:29 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
La cat esti de frumoasa (pozele nu mint), nu conteaza ce culoare are parul. Si daca nu-ti place si nu-ti place, mai decoloreaza-l, o iesi ceva. Si dupa aia cautam idei de tratamente pentru par. Ne descurcam noi. Fruntea sus!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Sexymom |
16-11-2006, 05:13 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Alina te-ai obisnuit cu parul? eu cred ca iti sta super, a fost schimbarea cam majora.Asa am patit si eu cand m-am dus la coafor si am cerut sa mi se faca suvite blonde.M-a impestritat fatuca aia ca pe un cocos baltat.Dar mi-am cumparat singurica un tub de vopsea si mi-am revenit.Ca nu ma mai primea omul acasa.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Lacry |
16-11-2006, 10:32 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Da, da, da, vream poze, si o sa-ti spuna Mocutza catde bine arati
-------------------- |
| lliliana |
17-11-2006, 11:51 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Alo....brunetzica frumushica, treci la aparat.Salut shi o zi faina. Vin shi la pupat
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Karin |
17-11-2006, 12:49 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Alinus invartecus!
Vreau poze! Io am fost bruneta vreo 5 ani si acum m'am blonzit de vreo 4! Io am vrut ma demult sa ma fac roscata si al meu a zis: ori blonda, ori bruneta! In alte conditii, dormi pe pres la usa! Glumea, desigur...da' am tinut cont de parerea lui...pana l-am luat! -------------------- ![]() |
| crissy |
19-11-2006, 09:54 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Buna dimineata la o bruneta frumusica foc. Pupuri de la noi ca sa-ti treaca supararea. Bine ca exista solutii de reparare.
-------------------- In stand by...
|
| lliliana |
20-11-2006, 07:41 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna dimineatza July veselie
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
20-11-2006, 09:07 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna dimineatza!
va ![]() de aseara am inceput iar sa-mi fac tratamenul de par pentru ca speram sa-l deceoloreze nitzel acum fug prin giournalele voastre sa vad ce ai mai facut in lipsa mea CITAT Americanii si rusii Americanii: - La noi... cand trece Bush, toata lumea arunca cu fructe in el, il scuipa, il injura, etc etc... Rusii: - La noi cand trece Eltin, toata lumea se pisa pe el... care mai de care... Americanii: - Ei, hai sa fim seriosi; am exagerat si noi putin... Il injuram dar mai cote asa... aruncam spre el dar nu il atinge nimeni... Rusii: - Pai si noi am exagerat putin... Intradevar ne pisam dar nimeni nu isi da pantalonii jos. O pereche sarbatoreste Nunta de Fier: casatoriti de 65 de ani! Ea: mare si solida - el: mic si plapind. Printre invitati se afla si un reprezentant de presa. - Ia spuneti-mi, o intreaba el pe sarbatorita, cum ati facut toti acesti ani? - A, de fapt foarte simplu: eu am hotarit ce trebuia sa faca sotul meu iar el a facut! Daca nu, il pocneam peste dovleac! - Si Dvs.? il intreaba el pe sot, - care au fost cei mai frumosi ani ai dvs. din timpul casniciei? - Cei 10 ani de prizonierat in Rusia. O doamna se intoarce seara tarziu acasa. In spatele ei se aud pasi. Se intoarce discret si observa un individ cu mainile ridicate la nivelul urechilor, cu nasul turtit si mersul grabit in directia ei. Grabeste pasul si coteste la dreapta. Individul dupa ea. Coteste brusc la stanga, individul dupa ea. Dupa cateva manevre succesive, disperata, femeia se intoarce spre barbat, scoate pantoful si il azvarle cu putere in directia acestuia. Se aud sunete de sticla sparta si vocea barbatului enervat la culme: - Ptiu, fir-ar sa fie de femeie, este al treilea geam pe care incerc sa-l duc acasa! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Sexymom |
20-11-2006, 09:13 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Pupici pasarica mica, saptamana frumoasa.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| julyalina |
20-11-2006, 09:13 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Pupici pasarica mica, saptamana frumoasa. multumesc la fel sexy -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| luchi |
20-11-2006, 09:22 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Andreea-Rodica |
20-11-2006, 10:56 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
O saptamana frumoasa si numai cu intamplari placute!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 10:00 PM |