![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
28-11-2006, 10:02 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
fetele dragi va
vin io inapoi imediat cum termin CITAT Directorul unei fabrici le propune muncitorilor sa lucreze in fiecare zi mai mult cu 1 ora pentru a creste productivitatea. Apoi ii intreaba pe angajati daca sunt de acord. Ionescu : Eu propun sa se lucreze cate 10 ore pe zi pentru a mari profitul companiei. Popescu: Eu zic ca putem lucra chiar 12 ore pe zi, pentru ca trebuie sa ajungem cat mai repede la nivelul concurentei. Vasilescu: Am putea sa lucram 16 ore pe zi, suntem obligati sa ne facem datoria. Gheorghe : Eu propun sa nu mai plecam acasa deloc. Pentru ca acasa ne intalnim cu nevestele si riscam sa se nasca tampiti ca Ionescu, Popescu, Vasilescu! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| aki |
28-11-2006, 10:14 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus.Fain banc
A si sa nu uit...Pozele cu noua culoare.Te rooooooooooggggg.Sunt curioasa -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
28-11-2006, 11:08 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Canarule, te asteptam joi, da?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
28-11-2006, 11:39 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ei,Gabic,nu o speria ca nici la intilnire nu mai vine
-------------------- |
| julyalina |
30-11-2006, 02:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
va
am trecut doar sa pun o poza cu mine bruneta ![]() -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
30-11-2006, 02:50 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Andreea-Rodica |
30-11-2006, 02:55 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Arati super, poate nu faceti azi poze la intalnire ca
Pup si weekend placut -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| buretel |
30-11-2006, 04:40 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
vreau si eu sa vad poza cu canarul
-------------------- |
| Karin |
30-11-2006, 04:46 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Arati tare misto, io nu stiu ce nu-ti place!
-------------------- ![]() |
| Sexymom |
30-11-2006, 05:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Esti tare frumoasa in poza, dar cam trista, sau nu era ceva palpitant la sedinta????
O batrana statea amarata pe un balansoar, tinand in brate motanul ei,Gicuta. Deodata apare o zana care-i spune: -Fiindca ai dus o viata cinstita si ai un suflet bun, iti voi indeplini 3 dorinte!Sta batrana, se gandeste si ii spune prima: >>-Vreau sa fiu foarte bogata! >>Zana da cu bata magica, transforma casa in palat si o umple pe baba de bani. >>-Acum vreau sa fiu tanara si frumoasa! >>O face zana bunesa. >>-Si ultima dorinta: vreau sa-l transformi pe motanul Gicuta in cel mai frumos barbat din lume! >>Zana ii indeplineste si ultima dorinta si dispare. Cateva minute bunesa si Gicuta se privesc in ochi. Bunesa e tulburata de cat de frumos poate fi Gicuta. Gicuta se ridica, se apropie de ea, se inclina si ii sopteste la ureche: -Iti pare rau acum ca m-ai castrat? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| lliliana |
04-12-2006, 07:36 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
July....vino-ncoa sa te tzin strans ca mi-i dor de tine de nu mai pot.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
04-12-2006, 09:46 AM
|
fete, va tzuc
imi e tare dor de voi maine plec si trebuie sa am toate hartoagele gata si nu apuc sa fac nimik altceva promit sa fac o gramada de poze CITAT De Paște, Moș Nicolae coboară scările unui bloc și se întîlnește cu iepurașul: - Să nu cumva să faci tîmpenia să intri în vorbă cu baba de la etajul doi! pe astea doua s-ar putea sa le stiti dar sunt bune CITAT Doi indieni stateau pe o culme si se uitau in zare, fiecare in directie opusa: Ochi-de-Soim spuse: -Vin doi ! Ochi-de-Vultur il intreba: -Sunt bine facuti ? -Sunt mari...musculosi ! -Ce sunt ? Fetze-Palide sau indieni ? -Fetze-Palide ! -Sunt prieteni sau dusmani ? Ochi-de-Soim se uita lung..... : -Prieteni ! -De unde stii ? -Se tin de mîna ! Un indian navajo sta langa un agent de vanzari pe o banca in parc... intre ei se afla o punga mare de hartie... indianul se uita de ceva vreme fix la punga de hartie... - Vrei sa stii ce e in punga?, intreaba agentul de vanzari ... Indianul tace, apoi dupa un timp da afirmativ din cap... - E o sticla de vin - zice agentul... am luat-o pt nevasta-mea... Indianul iar tace o vreme, apoi zice, dand iarasi afirmativ din cap: - Bun schimb ai facut... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
04-12-2006, 09:56 AM
|
Intr-o intersectie un BMW ii taie calea unui TRABANT, care avea prioritate.
Trabantul se ia dupa BMW si la urmatorul semafor il ajunge in urma , se repede la sofer si dezamagit ii zice... - Daca noi astia cu masinile nemtesti nu ne putem intelege.. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
04-12-2006, 12:24 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Te-am dat absenta joi, dar io ma intorc in 19.12 -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| Sexymom |
05-12-2006, 06:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Alinutza sa ai o seara faina, sa vina mosul cu multe surprize si ceea ce iti doresti tu cel mai mult.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 10:39 PM |