![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
13-12-2006, 05:21 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Am vazut pozele, sunt tare frumoase iar tu arati crima.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| amalia0701 |
14-12-2006, 06:39 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Esti super faina in poze. Iar Londra la fel de umeda -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
14-12-2006, 09:38 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus.Ma duc sa vad si eu pozele tale
-------------------- |
| Karin |
14-12-2006, 05:14 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Am vazut si eu pozele, esti foarte frumoasa si Anglia e minunata! Mi-as dori si eu sa merg in vizita pe acolo! Poate de la anul reusesc, cine stie?
-------------------- ![]() |
| buretel |
15-12-2006, 01:17 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
muaaaaah, ce poze
pup canarul mumos foc acum daca tu esti la curs, cine ne mai inveseleste diminetile? -------------------- |
| julyalina |
18-12-2006, 08:46 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
gata si cursul CITAT Un politist fugea dupa un infractor... Dupa 100 m l-a depasit... Mai rau decat o pietricica in bocanc poate fi doar un firicel de nisip in prezervativ. -Visez sa fiu miliardar ca tatal meu,zice Bulisor. -Tatal tau este miliardar? -Nu! Si el viseaza. Bula tocmai iese din sediul militiei judetene si epuizat, se sprijina de un pom. Un trecator se apropie de el, intreband: - Nu va suparati, nu stiti unde se bate la masina ? - Nu stiu, pe mine m-au batut manual -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| julyalina |
18-12-2006, 09:32 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
sa termin se povestit cu experienta mea din Anglia:
mancarea nasoala la micul dejun carnati, fasole iahnie, etc. nu prea am vazut salate :9 si io am mancat iaurt, branza cu smantana si ciuperci la tava... altceva nu prea aveai ce manca -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| crissy |
18-12-2006, 11:19 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Deci tot mai bine acasuca... -------------------- In stand by...
|
| julyalina |
18-12-2006, 01:41 PM
|
eram prin jurnale ... citeam
da crissy, ai dreptate daca va mai spun si ca la intoarcere am ratat check-in pentru ca la ei , mai nou, trebuie sa fii cu 3 ore inainte de decolare pe aeroport -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Lacry |
18-12-2006, 10:36 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
aolio, saracuta de tine.. o noapte-ntreaga pe aeroport!
Deci, n-o sa poti vedea carnati in fata ochilor de Craciunul asta... te opresti la sarmale si piftie, nu? Si salata de boeuf Te pupam cu drag -------------------- |
| julyalina |
19-12-2006, 08:00 AM
|
aolio, saracuta de tine.. o noapte-ntreaga pe aeroport! Deci, n-o sa poti vedea carnati in fata ochilor de Craciunul asta... te opresti la sarmale si piftie, nu? Si salata de boeuf Te pupam cu drag va pup si eu cu mult drag -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| buretel |
19-12-2006, 03:15 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
sa termin se povestit cu experienta mea din Anglia: mancarea nasoala la micul dejun carnati, fasole iahnie, etc. nu prea am vazut salate :9 si io am mancat iaurt, branza cu smantana si ciuperci la tava... altceva nu prea aveai ce manca -------------------- |
| dany |
20-12-2006, 02:47 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am intrat sa-ti urez SARBATORI FERICITE SI UN 2007 MAI BUN CA 2006 !!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| julyalina |
20-12-2006, 08:50 AM
|
'neata dragele mele
acum am citit si io ce am scris vroiam sa spun ca ma simteam ca Tom Hanks in filmul Terminalul buretelule, trebuie sa-mi iau putin timp liber si sa va povestesc pe indelete aventurile ca sigur o sa aveti mult timp de cine rade danyhoney multumesc la fel pentru urari acum fug ca tre' sa fac decontarea pentru deplasare si ma chinuie cu transformatul tuturor chitantelor din lire si lei in euro ( ca decontul se duce la UE revin io ... CITAT Angajatii unei companii multinationale sunt intrebati ce vor face cu banii din prima de Craciun. Elvetianul : Din bani de prima imi cumpar o barca! Reporterul : Si restu’? Elvetianul : si cu restu’ imi renovez fatada casei. Englezul : Din bani de prima imi cumpar o masina sport! Reporterul : Si cu restu’? Englezul : si cu restu’ ma duc intr-o excursie in Africa! Romanul: Din bani de prima imi cumpar un pulover. Reporterul : Si cu restu’? Romanul: Restu’ mi-i da mama! La restaurantul "X" acum cateva zile, fiind impreuna cu niste amici, am remarcat ceva va foarte bizar. Toti chelnerii si picolii aveau o mica lingurita in buzunarul camasii. Atunci cand a venit chelnerul sa ia comanda, l-am intrebat: - De ce purtati toti o lingurita? Mi-a explicat ca patronul a cerut consultanta de la Andersen consulting care, dupa cateva luni de analiza, a ajuns la concluzia ca lingurita este tacamul care cade cel mai des pe jos, la o frecventa de 3 lingurite/masa/ora. De atunci nu mai e nevoie sa alergi la bucatarie sa cauti o noua lingurita. Economia de randament de timp de lucru este estimata la 5,21%. Indicele satisfactiei clientului a crescut de asemenea cu 3,75%. Doua minute mai tarziu mi-am scapat lingurita pe jos si imediat chelnerul mi-a adus lingurita lui spunandu-mi ca el va lua alta la urmatoarea lui trecere prin bucatarie. Bravo Andersen!!! Dar si mai curios, chelnerii aveau o mica sforicica care iesea un pic afara din slitul lor. Cand ne-a adus nota, l-am intrebat pe chelner la ce serveste acea sforicica. - Ati observat corect, mi-a spus el cu voce joasa, Andersen Consulting a observat de asemenea ca am putea castiga ceva timp la toalete. Sforicica este legata in jurul penisului, deci il putem scoate fara sa il atingem si nu mai trebuie sa ne mai spalam pe maini, ceea ce reprezinta o economie de apa si timpul petrecut la toaleta scade cu circa 7,39%. - Si dupa ce l-ati scos, cum faceti sa-l bagati la loc fara sa il atingeti? am intrebat eu. - Ei bine, imi spune el in soapta, nu stiu cum fac altii... dar eu folosesc pentru asta lingurita... Acest mesaj a fost editat de julyalina: 20-12-2006, 08:50 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
21-12-2006, 08:26 AM
|
Cand martorul spune prea multe la proces
Intr-un mic orasel din SUA avocatul acuzarii cheama primul martor, o babuta simpatica, si, vazand-o cam emotionata, incepe cu o intrebare de complezenta: - Dna Jones, spuneti-mi daca ma cunoasteti... - Daca te cunosc? Dar bineinteles ca te cunosc,domnule Williams, te stiu de cand erai un baietel! Dar ai fost o mare dezamagire pentru mine...Minti, manipulezi oamenii si-i vorbesti pe la spate! Si cel mai rau este ca-ti inseli fara rusine nevasta! Inmarmurit avocatul incearca sa schimbe discutia si ingaima: - Doamna Jones, dar pe avocatul apararii il cunoasteti ? - Hmmm ! Desigur ca il cunosc si pe domnul Bradley. De cand il stiu, a fost la fel: lenes, bigot si cam betiv... Nu poate avea o relatie normala cu cineva, iar competenta sa ca avocat este indoielnica ! Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca-si inseala sotia cu trei amante ! Una dintre ele este chiar sotia ta ! In murmurul salii, judecatorul le cere avocatilor sa se apropie: - Ascultati, bastarzi nenorociti, daca vreunul dintre voi o intreaba pe baba daca ma cunoaste, va sparg! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 08:48 PM |