![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
21-12-2006, 11:06 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
CITAT Doi tipi isi ciocnesc din greseala carucioarele intr-un supermarket. Primul tip catre celalalt: - Vai, imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea! Al doilea tip: - Sincer, si eu dupa a mea, chiar incep sa ma ingrijorez, ca nu inteleg pe unde o fi!?... Primul: - Pai, cum arata sotia dvs.? Poate mergem sa le cautam impreuna! - Pai, cum sa fie? Inalta, super craci, tatze mari, [*****] beton, buze groase, alea, alea, dar a dvs.? - Nu mai conteaza, hai s-o cautam pe a ta !.... ' neatza dragele mele -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| julyalina |
21-12-2006, 01:06 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Pentru ca intram in vacanta de Craciun, va trimit urarile mele de bine pentru sarbatorile ce vor urma.
Sa ne auzim anul viitor mai sanatosi, mai destepti, mai frumosi, mai iubiti, mai intelepti si cu multi bani. Sa ne realizam proiectele personale si profesionale asa cum dorim. Sarbatori fericite! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
21-12-2006, 03:42 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus.
Sarbatori ferecite iti doresc -------------------- |
| Sexymom |
21-12-2006, 04:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Pentru toate fetele mele dragi las un colind si un gand bun.
CANTEC DE CRACIUN Din an in an sosesc mereu, La geam cu Mos Craciun, E ger cumplit, e drumul greu, Da-i obicei strabun. E ger cumplit, e drumul greu, Da-i obicei strabun. Azi cu stramosii cant in cor, Colindul sfant si bun. Tot "Mos" era si-n vremea lor, Batranul Mos Craciun. Tot "Mos" era si-n vremea lor, Batranul Mos Craciun. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| ina_ceva |
21-12-2006, 09:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii, julyalina!!
-------------------- |
| Andreea-Rodica |
22-12-2006, 11:08 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Craciun Fericit si numai bine!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| luchi |
22-12-2006, 11:12 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
![]() Craciun fericit, canar drag! Sa ne vedem cu bine anul viitor! -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| crissy |
22-12-2006, 12:17 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Cu ocazia Sfintelor sarbatori va dorim sanatate, impliniri, bucurii
Craciun Fericit Elise-Stefania si Cristina va pupa si va imbratiseaza. Reteta pentru un an bun - Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress. - Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! - Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta! - Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug! - Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine. - Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea "LA MULTI ANI!" -------------------- In stand by...
|
| Karin |
22-12-2006, 09:01 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!
-------------------- ![]() |
| Lacry |
26-12-2006, 09:34 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Multumim pentru bancurile cu care ne-ai adus mereu zambetul pe buze
Iti uram din tot sufletul: Sarbatori fericite! -------------------- |
| buretel |
30-12-2006, 10:36 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
LA MULTI ANI canarule drag! Sa ai un An Nou fericit!
![]() -------------------- |
| Lacry |
01-01-2007, 11:33 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
La multi ani si un An Nou fericit!
-------------------- |
| julyalina |
03-01-2007, 09:20 AM
|
aki, sexy, ina, andreea, luchi, crissy, karin, lacry, buretel va multumesc mult pentru urari si va doresc tuturor ca Noul An sa fie unul de cel putin 10 ori mai bun decat cel care tocmai s-a incheiat si ca sa incepem noul an cu zambetul pe buze ... CITAT Nepotul vine in vizita si o gaseste pe bunica de 80 de ani plangand. Nepotul: - Ce s-a intamplat? Bunica: - A murit bunicu' ! - Pai cum s-a intamplat asa o nenorocire? - Azi dimineata in timp ce faceam sex. - Dar stiati ca la varsta voastra poate fi fatal! - Da, de 5 ani o faceam numai duminica si atunci in ritmul lent al clopotelor de la biserica: la ding - o baga, si la dong - o scotea! - Si atunci care a fost problema! - A trecut nenorocitul de postas cu soneria lui de la bicicleta! acu fug repejor sa vad ce ati facut in lipsa mea -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
05-01-2007, 08:51 AM
|
ce liniste este pe aici eu sunt la scarbici acasa este plictiseala maxima in alta ordine de idei... adevarul este ca-mi lipseste miscarea si abia astept sa se redeschida sala de sarbatori nu am facut abuz prea mult de mancare acum las glumitza si fug sa fac niste vizite CITAT Un neamt vine sa studieze in Romania si se imprieteneste cu un roman. Dupa ce isi termina studiile, il invita pe roman la el acasa. Romanul ramane uimit cand vede o casa frumoasa, cu Mercedes la scara si il intreaba cum de a reusit in asa putin timp sa se imbogateasca. - Vezi podul ala ? zice neamtul. Ei, din zece saci de ciment, doi ii luam eu, ca asa am invatat in Romania. Dupa un an de zile, neamtul ii intoarce vizita romanului si ramane cu gura cascata cand vede o vila de 20 de camere, Ferrari in garaj, si il intreaba cum a facut. - Vezi podul ala ? zice romanul. - Care pod ??? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Nessie |
05-01-2007, 11:58 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Alinush si la mine e inchisa sala
Spor la treaba cu proiectul! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:42 PM |