![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
11-08-2006, 10:28 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Lacry, tocmai am basculat 1/2 kg de prune si 6 buc de anidor ... trebuie sa ia cineva de langa mine anidorul ca nu ma opresc pana nu o mananc pe toata -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| buretel |
11-08-2006, 10:56 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
triluliliiiii....neatza canar
vreau si io prune, toate le-ai mancat? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
11-08-2006, 11:24 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Lacry, tocmai am basculat 1/2 kg de prune si 6 buc de anidor ... trebuie sa ia cineva de langa mine anidorul ca nu ma opresc pana nu o mananc pe toata stiam eu! doar trec prin aceleasi incercari! eu m-sm abatut doar cu o gurita mica de tot de suc de banane... bey, simteam ca ma apuca lesinu' -------------------- |
| julyalina |
11-08-2006, 11:53 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
cunosc sentimentul
daca nu papam ciocolata simteam ca lesin spongisorule, mai am vreo 2, 3 si ti le ofer ![]() deocamdata m-am potolit cu ciocolata si mai stau vreo juma de ora si-mi fac o mare salata de rosii cu castraveti si ardei -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| bubbles |
11-08-2006, 02:02 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.874 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
salutari...si spor la dieta
-------------------- |
| Lacry |
11-08-2006, 02:16 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Greu cu slabitul asta... cand eram la servici era mai simplu! Acasa daca stai, e marea incercare!
as face nitel sport, dar trebuie sa ma resemnez: asta mik -------------------- |
| bpaula |
11-08-2006, 04:26 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 393 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
mi-ai facut pofta cu salata de vinete...de fapt pofta am de o saptamana dar nu am gasit timp sa fac, poate maine..sper
week-end placut -------------------- |
| aki |
13-08-2006, 04:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut dragele mele.Am trecut sa va salut si sa va pupici pe obraji
-------------------- |
| realista |
13-08-2006, 05:44 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 19 Inscris: 11-08-2006 Membrul Nr.: 110 Dispozitie: optim Sex: Feminin |
fetelor a fost cel mai fain topic de cand (3 zile) sunt pe oneden!
|
| julyalina |
14-08-2006, 08:04 AM
|
CITAT Povestea spune despre un rege african care avea un prieten foarte bun din copilarie. Acest prieten avea obiceiul ca indiferent de situatia in care se afla (pozitiva sau negativa) sa reactioneze la fel: "E foarte bine!" Intr-o zi regele si prietenul sau se aflau la vanatoare. Prietenul incarca si pregatea armele pentru rege. Dintr-o greseala, o arma s-a descarcat si i-a retezat regelui buricul degetului mare. Examinand situatia, prietenul a remarcat ca de obicei: "E foarte bine!" La asta regele a replicat: "Nu, nu e bine deloc!" si a ordonat ca prietenul lui sa fie aruncat in inchisoare. Un an mai tarziu, regele vana intr-o zona periculoasa. A fost capturat de canibali, care l-au dus in satul lor. L-au legat de un protap si se pregateau sa-l "prepare". Unul dintre canibali care vroia sa dea foc a observat ca regele nu avea buricul degetului mare. Fiind superstitiosi, aveau ca regula sa nu manance pe nimeni care nu era intreg. In concluzie l-au eliberat pe rege. La intoarcerea acasa, regele si-a reamintit de intamplarea de la vanatoare cand isi pierduse degetul si cuprins de remuscari, ordona sa fie eliberat prietenul lui. "Ai avut drepate" i-a spus prietenului proaspat eliberat. "A fost foarte bine ca mi-ai retezat buricul degetului." Si a inceput sa-i povesteasca patania cu canibalii. "Imi pare foarte rau ca te-am trimis la inchisoare atata vreme. A fost urat din partea mea sa fac acest lucru." "Nu ", a replicat prietenul , "Este foarte bine!" "Ce vrei sa spui cu asta, "Este foarte bine?!?" Cum poate fi bine sa-ti trimiti prietenul la puscarie un an?" "Daca n-as fi fost in inchisoare, as fi fost cu tine." Morala: Indiferent in ce situate te afli, depinde de tine si de atitudinea ta daca este o situatie buna sau una rea. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
14-08-2006, 09:15 AM
|
Buna dimineatza dragele mele
Incepe o noua saptamana Vineri am reusit sa tin si post si regim si am fost si la sala dar de azi iar intru la dieta o glumitza pe ziua de azi si fo la munca CITAT O tipa se plimba pe plaja cand deodata dadu peste lampa fermecata. O ridica, o freca si aparu Duhul. Tipa incantata il intreba daca ii poate indeplini trei dorinte. Duhul zise: "Nu. Datorita inflatiei, datorita veniturilor reduse in tarile lumii a treia, datorita competitiei globale, nu-ti pot indeplini decat o singura dorinta. Deci, care ar fi aceea ?" Tipa, fara ezitare spuse "Vreau sa fie pace in Orientul Mijlociu! Vezi harta asta ? Vreau ca toate tarile astea sa inceteze sa se razboiasca !" Duhul se uita la harta si exclama: "Doamne Iisuse femeie ! Aceste tari sunt in razboi de mii de ani ! Sunt eu meserias, dar nu chiar atat de meserias ! Nu cred ca asta se poate face, asa ca pune-ti alta dorinta!" Tipa se gandi un minut si spuse : "Ei bine, niciodata n-am fost in stare sa gasesc barbatul potrivit. Stii tu, un barbat care sa fie atent si amuzant. Caruia sa-i placa sa gateasca, si sa ajute la curatenia casei, care sa fie bun la pat, caruia sa-i placa parintii mei, care nu se uita la emisiuni sportive si care sa fie credincios. Asta imi doresc... un partener de suflet !" Duhul privi lung, ofta adanc si spuse : "Mai da-mi dracului sa vad inca odata harta aia !!!" -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Nessie |
14-08-2006, 09:23 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Buna Alina! Eu nu pot sa te cert ca sutem in aceeasi oala!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
15-08-2006, 07:40 AM
|
buna dimineatza dragele mele
ieri am vrut sa mai intru dar nu a mers netul , asa ca m-am lasat pagubasa azi am venit la raport ieri am papat bine mai putin inghetata de seara azi dimineatza am papat 2 felii de sunca + 2 cremvusti + 1 rosie si cafelutza de rigoare (cu lapte si indulcitor) acum am papat ... o clatita si ca sa nu ma certati foarte tare va spun un banc CITAT Ofiterul in fata plutonului: -Soldate Girla ce este Patria? -Patria e ceea ce ne inconjoara: muntii,cimpurile,padurile... -Mare prost m. esti Girla, Patria e mama ta,ai inteles? -Intocmai!Patria-mama mea!. -Soldate Pirlea, ce este Patria? -Patria ,d-ul ofiter, e mama lui Girla! -Dobitocule! Patria e si mama ta. Ai inteles? -Da d-ul ofiter! -Ce ai inteles?! -Ca eu cu Girla suntem frati! si inca unul CITAT Pe trotuar in fata unui sediu de politie doi trecatori aud din spatele portii: -Cu verdele in sus! -Cu verdele in sus! Cei doi se intreba: Oare ce fac politistii dincolo in curte? gasind o gaurica in poarta unul mai indraznet se uita si vede, dupa care ii sopteste prietenului: sst planteaza pomi! va Acest mesaj a fost editat de julyalina: 15-08-2006, 07:40 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
15-08-2006, 08:46 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus.Lasa fata ca nu ai 200 de kg.Mai este pin atunci
Merci de doza de ris -------------------- |
| Lacry |
15-08-2006, 12:53 PM
|
Salut, salut! La Valcea e o vreme superba, chiar ca ma relaxez! Si azi doarme Mocutza
Pe la ora 16.00 ies iar la plimbare, ca-i tare mistoc afara. Pupam pe Alinus -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 07:00 AM |