![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
09-01-2007, 09:51 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
pupic fetele dragi
gabitza insa de acum o sa incerc sa recuperez cat de cat mancarea de sarbatori prin miscare ieri am fost la sala CITAT Proverbe rastalmacite Cine ride la urma, gindeste mai incet. Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii Mai intai Moise a spus "totul este Dumnezeu" apoi a venit Christos ,care a spus"Totul este iubire " mai tarziu a venit Marx care a zis "totul este capital" apoi a fost Lenin , care a spus "Totul este munca" iar in final a venit Einstein care a concluzionat "Totu-i relativ". Cine se scoala de dimineatza, casca toata ziua. Fie painea cat de rea, tot mai bun e cozonacul. Decat sarac si bolnav, mai bine bogat si sanatos. Nu te pune cu prostul, ca are mintea odihnita. Life is a b.i.t.c.h... and we are the clients... Mama prostilor e mereu gravida... Cum iti asterni, cum vine altul si se culca in locul tau. Cine are carte, are ce citi. Cand pisica nu-i acasa, inseamna ca e la veterinar... Cearta fara bataie e ca nunta fara lautari. Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea. Cine-i lenes si chiuleste are tot asa... Cine se scoala de dimineata, n-are decat! Nu se ingrasa porcu`n ajun, da` se satura! Ce-i al tau, e pus departe... Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor. Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc. Acest mesaj a fost editat de julyalina: 09-01-2007, 10:00 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
09-01-2007, 11:23 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Felicitari pentru sala si pentru abtineri.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
09-01-2007, 11:32 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
dupa sarbatori ... ma invart tot la 57-58 kg si nu reusesc deloc sa mai dau jos -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| crissy |
09-01-2007, 11:16 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Bravo! Sper sa ma molipsesc si io de ceva ambitie de pe la voi. As merge la sala dar nu prea am de unde alege... Si nici timp nu am. Pup si noapte buna.
-------------------- In stand by...
|
| luchi |
10-01-2007, 10:46 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Cine-i harnic si munceste are ce manca..ci sta si leneveste are si ce bea!
Canar drag, tocmai scrisesem o istorie mica legata de determinarea lu' subsemnata de a merge la sala...si stii ca, citindu-te, mi-ai facut pofta de alergat? Din 2 una: ori fac abonament, ori bicla, plus ca imi scot duminica sotul pana in Mamaia, el sa-si bea cafeaua pe plaja si eu sa alerg, si impusc inca un iepure: beneficiez de aerosoli Mi-o fost dor de tine -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| julyalina |
10-01-2007, 11:14 AM
|
Buna diminetza dragele mele
am fost in vizite sa vad ce ati mai facut ieri nu am mai fost la sala ca am muncit acasa Lucule, si mie mi-o fost dor di tini mamaaa, ce mi-ar place si mie sa alerg pe plaja Într-un laborator, doctorul îi cere asistentului: - Da-mi sticla cu diacetilamidonapidol ! - E goala, domnule doctor. - La naiba ! Iar mi-au baut coniacul ! O echipa scotiana de fotbal cîstiga campionatul. Antrenorul, fericit, spune: - Baieti, cred ca meritati ceva racoritor. Johnny, deschide larg fereastra ! Acest mesaj a fost editat de julyalina: 10-01-2007, 11:13 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Sexymom |
10-01-2007, 11:34 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mai puiutz galben si pufos, tu la kilele tale stai super bine, pai eu aratam ca un manechin la 58 de kg.Pe bune, nu ca ma laud eu
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| julyalina |
10-01-2007, 12:23 PM
|
CITAT 21-st Century... : Our communication - Wireless Our dress - Topless Our telephone - Cordless Our cooking - Fireless Our youth - Jobless Our food - Fatless Our labour - Effortless Our conduct - Worthless Our relation - Loveless Our attitude - Careless Our feelings - Heartless Our politics - Shameless Our education - Valueless Our follies - Countless Our arguments - Baseless Our boss - Brainless Our Job - Thankless Our Salary - Very less Our Future - Hopeless! Have a good day, with LESS problems ! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
11-01-2007, 02:18 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus frumoasa fata.
La multi ani! Un an bun -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
15-01-2007, 01:34 PM
|
buna amalia dragutza
am trecut in fuga sa las un banc si trec inapoi la munca ca am pana peste cap CITAT Intr-o zi iepurasu' era pe marginea unei prapastii si urla cat putea: - Calule, calutule! Trece ursul pe langa el si-i zice: - Ba, iepure, taci ca ma doare capu'! - Calule, calutule! - Ma, iepure taci, nu intelegi?! - Calule, calutule! - Iepure, taci ca te bat de-ti suna apa-n cap! - Calule, calutule! Nervos, ursu' sare la iepure sa il loveasca, asta se fereste si ursu' cade in prapastie. - Ursule, ursutule! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
16-01-2007, 01:47 PM
|
CITAT GB il suna pe Base pe firul rosu: - Traianica! Nu ma lasa! In urma atentatelor teroriste de ieri America a ramas fara toate fabricile de prezervative. O adevarata catastrofa pentru poporul american! - Gio'gi, - raspunde Base, - tu stii ca poporul roman este totdeauna gata sa-ti sara in ajutor. Vom face tot ce sta in puterile noastre. - Tot ce te rog, - zise Dabaliu, - este sa ne trimiti 1 milion de prezervative cat mai curand posibil. - Da, vom rezolva imediat, - il linisteste Base pe Dabaliu - Minunat, - se bucura Dabaliu, - da' ai putea sa mai faci ceva? - Ce anume? - Prezervativele sa fie cu dunga albastra, sa aiba lungimea 20 cm si diametrul de 5 cm? "Ia te uita ce penisuri la americanii astia !!" nu-si putu stapani un gand invidios, dar cu glas tare Base zise: - Fleacuri, Gio'gi, facem! Imediat dupa convorbirea cu GB, Base il suna pe responsabilul cu producerea prezervativelor: - Asculta, avem o comanda urgenta. Trebuie sa facem 1 milion de prezervative si sa le expediem la Washington. - Puteti considera ca deja a fost executata comanda! - raspunse omul. - Mai e o mica problema, - zise Base, - prezervativele sa fie cu dunga albastra, sa aiba lungimea de 20 cm si diametrul de 5 cm. - Asta-i simplu de facut -spuse responsabilul. Mai este ceva? - Da - spuse Base - pe fiecare prezervativ sa se tipareasca vizibil "MADE IN ROMANIA. MEDIUM SIZE". -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
22-01-2007, 11:05 AM
|
incepe o noua saptamana CITAT Preotul suna la usa. Dinauntru se aude o voce cristalina: - Tu esti, ingerasule? - Nu, raspunse slujitorul Domnului, dar lucram la aceeasi firma. Moare un programator si, dupa moarte, ajunge în Iad. Dupa o saptamîna, suna Satana la Dumnezeu: - Doamne, ce nebun mi-ai trimis, a distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, alearga prin tot Iadul si striga în gura mare "Unde-i iesirea spre nivelul 2?". si cel mai tare banc CITAT Un tip merge pe autostrada 57 cu masina si asculta radioul. La un moment dat, la radio, crainica anunta: - Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens. Tipul, foarte enervat: - Nu unul, sute, sute ! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
22-01-2007, 12:47 PM
|
CITAT Au fost odata 5 oameni care se numeau: CINEVA, ORICINE, NIMENI, TOTI si ALTUL. Intr-o zi cei 5 au fost confruntati cu o problema deo sebi t de importanta si de aceea s-au hotarat sa fie facuta de TOTI. Insa, cum TOTI era sigur ca CINEVA o va face, iar CINEVA se baza pe NIMENI, in final NIMENI nu a facut-o deoarece era evident ca ORICINE ar fi fost in stare sa o faca. Atunci CINEVA s-a suparat foarte tare caci era o treaba pentru TOTI. Insa TOTI i-a sugerat lui CINEVA sa-l oblige pe ALTUL sa faca ceea ce NIMENI nu a fost dispus sa faca, desi ORICINE ar fi putut. Concluzia: Treaba tebuie facuta intotdeauna de ALTUL! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
23-01-2007, 08:20 AM
|
'neatza dragele mele
cred ca am buba la cap CITAT Ion vine de la servici foarte suparat, pus rau pe cearta. Maria il astepta cu mancarea pusa pe masa. Atunci Ion, vazand ca totul e in regula, ia farfuria si o arunca pe fereastra. Maria, fara sa stea pe ganduri, ia masa si scaunul si le arunca pe geam spunand: - Am inteles, vrei sa mananci in gradina ! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
23-01-2007, 09:14 AM
|
CITAT Cica iese leul dimineata nervos din casa si da prima data cu ochii de vulpe: "ph…tu-ti g…matii, cine e regele animalelor ?" "tu,tu,tu esti, maria ta", zice vulpea ca…ta de frica.Mai merge si da peste lup: " ia zi, ma [*****], cine e regele animalelor, ca-ti mananc ficatii acu" " maria ta", zice lupul galben de frica. Mai merge el..Intr-o poiana elefantul manca linistit niste iarba: "ia zi ma, umflatule,cine e regele animalelor, ca ti scot inima acu" .Elefantul ll prinde cu trompa dupa cap, il izbeste de vreo 3 copaci si-l lasa lat in mijlocul drumului, pascand in continuare netulburat. Leul sta incostient vreo juma' de ora, se ridica anevoie de jos si pleaca schiopatand si mormaind:"ei daca nu stii,nu stii si gata!!!" -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:34 PM |