left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

166 Pagini V « < 40 41 42 43 44 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > pur si simplu, eu si incercarile mele :D seperator Optiuni V right
Nessie
mesaj 23-01-2007, 11:17 AM
Mesaj #616

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.362
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

Alina, poate se apropie perioada nasoala si de asta ai pofte. wacko.gif Mananca eugenia aia sa termini cu gandurile negre si gata, apoi te cumintesti laugh.gif
Tare faza cu Maria! blum.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
julyalina
mesaj 23-01-2007, 11:35 AM
Mesaj #617

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

CITAT(Nessie @ 23-01-2007, 01:17 PM) *

Alina, poate se apropie perioada nasoala si de asta ai pofte. wacko.gif Mananca eugenia aia sa termini cu gandurile negre si gata, apoi te cumintesti laugh.gif

da e pe duca smile.gif deci teoretic nu e de la asta dry.gif
acum am facut floricele la microunde blum.gif si i-am inebunit pe toti din birou cu mirosul )).gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

amalia0701
mesaj 23-01-2007, 11:55 AM
Mesaj #618

Hiena

Raspunsuri: 4.794
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

CITAT(julyalina @ 23-01-2007, 01:35 PM) *

CITAT(Nessie @ 23-01-2007, 01:17 PM) *

da e pe duca smile.gif deci teoretic nu e de la asta dry.gif
acum am facut floricele la microunde blum.gif si i-am inebunit pe toti din birou cu mirosul )).gif

A ajuns mirosul pana la mine lol.gif
Stiu ca o sa te potolesti, oricum la cat de slaba esti iti permitzi sa mai faci abateri
pupic.gif

--------------------
Imagine

Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]

Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici
Du-te la vot, nu sta acasa!
+Quote Post
julyalina
mesaj 24-01-2007, 08:40 AM
Mesaj #619

Taz

'neatza fetele! hug.gif

amalia, iti multumesc pentru apreciere pupic.gif dar sa stii ca si la mine mai e loc pentru imbunatatiri naughty.gif si in plus, daca imi e pofta de ceva si nu mananc o perioada pentru ca ma amagesc singurica sa nu cumpar tease.gif sau uit sa-mi iau, ma trezesc uneori noaptea ca as manca si nu e bine blum.gif

gabitza, am fost ieri la magazin si mi-am luat 4 eugenii smile.gif ieri am papat 2 si azi dimineatza 2 blum.gif si vad ca mi-a mai trecut pofta de nebuneli biggrin.gif

dar am o mare buba la cap ... cred ca m-am autosugestionat ca am nevoie de dulciuri bang.gif si acum imi sta pe creier daca nu mananc dulciuri cuplu.gif macar din cand in cand in fiecare zi bad.gif
norocul meu cel mare este ca ma duc la sala blum.gif si acolo mai repar din prostiile pe care la bag in mine blush.gif de exemplu, am fost luni si doar am facut 30 de minute pe banda, din care 20 am alergat smile.gif iar ieri am alergat si am facut si exercitii pentru picioare si cateva abdomene box.gif

CITAT

Intr o zi ii aduna primarul pe olteni si le zice :
- Aveti grija ca pe la noi au aterizat extraterestrii, ei sunt mici verzi si cu ochii bulbucati, daca cumva intalniti asa ceva sa vorbiti cu ei lent raspicat si rar.
Intr-o zi, Gheorghe era la coasa si vazu ceva ghemuit, verde, cu ochii bulbucati. Se apleaca la el si spune:
- EU GHEORGHE, COSAS, COSESC.
- EU, GHITA, PADURAR, MA KK.

Acest mesaj a fost editat de julyalina: 24-01-2007, 08:40 AM

--------------------
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
lali
mesaj 24-01-2007, 08:44 AM
Mesaj #620

Furnica
*

Raspunsuri: 73
Inscris: 22-01-2007
Membrul Nr.: 216
Dispozitie: hapy

neata pupic.gif
cand te gandesti la ceva dulce , incearca sa te gandesti la altceva sau concentreaza-te asupra a ceea ce iti place sa faci hug.gif

--------------------
Ferice de omul care gaseste intelepciunea, si de omul care capata pricepere - Solomon
http://www.slide.com/r/1s8Rr7YK1z8O_4aXhMA...lt_embedded_url
+Quote Post
julyalina
mesaj 24-01-2007, 08:49 AM
Mesaj #621

Taz

CITAT(lali @ 24-01-2007, 10:44 AM) *

neata pupic.gif
cand te gandesti la ceva dulce , incearca sa te gandesti la altceva sau concentreaza-te asupra a ceea ce iti place sa faci hug.gif

'neatza lali ! bine ai venit pe la mine pupic.gif
teoretic stiu ce trebuie sa fac smile.gif dar nu fac cuplu.gif ideea este ca uneori nici macar nu pot sa ma amagesc cu altceva si pana nu mananc dulce nu ma las sorry.gif sau reusesc o perioada si uit dar pe urma mi se face pofta seara sau noaptea doh.gif

CITAT
O blonda intra intr-un local, merge rapid la barman si-i susoteste timid la ureche:
- Unde aveti toaletele?
Barmanul ii raspunde:
- Pe partea cealalta, va rog!
Atunci, blonda se deplaseaza putin si-i susoteste in cealalta ureche:
- Unde aveti toaletele?

--------------------

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
julyalina
mesaj 25-01-2007, 09:37 AM
Mesaj #622

Taz

'neatza fetele!!!!
eu sunt deja de 2 ore la serviciu si m-am plictisit sad.gif vreau acasa sa dorm smile.gif asta pentru ca nu am chef de munca si am o gramada de chestii de facut wacko.gif
acum imi beau cafelutza blum.gif si ma gandeam sa papa si ceva langa doh.gif bineanteles ca ma gandeam la un biscuite, o eugenie, ceva de genul asta cuplu.gif sa vad daca trec de punctul asta ... nu de alta dar dimineatza am mancat un iaurt a la grec 2% si o banana )).gif si parca stomacului meu nu prea ii convine sorry.gif
va pupic.gif
CITAT
Un tip sta la coada la casa cind deodata observa ca o blondina super sexy, si ea la coada, ceva mai in spate, il saluta cu un fluturat de mina si-i zimbeste prietenos...
Tipului nu-i vine sa creada ca o tipa atit de bine il cunoaste si, asa ca o intreaba:
- Scuzati, ne cunoastem cumva?
- Nu sint chiar sigura, dar cred ca sinteti tatal unuia din copiii mei, raspunde frumusetea.
Tipul isi aduce aminte de singura data cind si-a inselat sotia.
- Dumnezeule, deci esti dansatoarea de striptease cu care am petrecut in seara dinaintea nuntii pe masa de ping-pong, de fata cu toti baietii ...in timp ce colega ta ma biciuia cu telina uda si-mi baga un castravete in fund?
- Nu, raspunde tipa rece, sint profesoara de romana a fiului dumneavoastra.

--------------------

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
amalia0701
mesaj 25-01-2007, 10:21 AM
Mesaj #623

Hiena

Servus draga mea.
Io dincauza acupuncturii am ajuns sa mananc ca e ora, ca trebuie.
Dar nu imi e foame si nici nu mai am pofte.
Ieri am trecut pe langa o taraba unde fac gogsi inelushe, am inhalat mirosul de vanile cu placere, dar nu mi-a trecut prin cap ca as putea sa mananac asa ceva.
Altadata faceam eforturi sa nu respir cand treceam pe acolo )).gif
Te pupicesc.
Mananca morcov crud cand iti e pofta de dulce, sau mar.

--------------------
Imagine

Imagine
[/url]

+Quote Post
julyalina
mesaj 25-01-2007, 02:20 PM
Mesaj #624

Taz

CITAT(amalia0701 @ 25-01-2007, 12:21 PM) *

Ieri am trecut pe langa o taraba unde fac gogsi inelushe, am inhalat mirosul de vanile cu placere, dar nu mi-a trecut prin cap ca as putea sa mananac asa ceva.
Altadata faceam eforturi sa nu respir cand treceam pe acolo )).gif
Te pupicesc.
Mananca morcov crud cand iti e pofta de dulce, sau mar.

)).gif pupic.gif amalia, deci acupunctura functioneaza cheer.gif
io cand eram la dieta, simteam mirosul de gogosi, clatite, orice de mancare de la distanta )).gif eram ca un copoi de vanatoare lol.gif

CITAT

Povesteste tiganu: "Ma duc dimineata la pescuit, si stau, si stau, si seara prind un amarat de pestisor galben... Ma uit in galeata- goala, manca-ti-as... Zic: Dute-n amaru tau, amaratule! Ma duc spre casa cu bicicleta, ce sa vezi: se face-n Mertzanu' asta, de zic toti ca l-am furat; ajung acasa, o vila, manca-ti-as... O inthreb pe phiranda: De unde-i vila asta tu, ca-ti mananc pipota! Nu stiu, ma tigane! Ii povestesc ce-am patit, si-atunci imi zice tiganca: Ia o oala cu rame, si-i du la peste si-i multumeste! Si-ajung la lac, il strig pe pestisor, si-l intreb: Cum sa te rasplatesc,pestisorule? Si el zice ca are tot ce vrea, ca-i fermecat, manca-mi-ar, da' zice ca ar vrea o partida de amor. Si se da de trei ori peste cap, si se face o mandrete de fata de 14 ani... onorata instanta...

--------------------

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
amalia0701
mesaj 25-01-2007, 02:36 PM
Mesaj #625

Hiena

lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

Imagine
[/url]

+Quote Post
Karin
mesaj 26-01-2007, 09:18 AM
Mesaj #626

Veverita

Raspunsuri: 691
Inscris: 29-09-2006
Membrul Nr.: 137
Dispozitie: Ignorati-ma....

Neatza iubita! pupic.gif Am ras de m-am cracanat la bancurile tale! Chiar daca nu scriu, sa stii ca va citesc zilnic! Doar ca nu prea am timp sa scriu....cateodata nici nu prea am ce... blushing.gif
pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 26-01-2007, 10:09 AM
Mesaj #627

Lama

Raspunsuri: 5.284
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Buna Alina, deci si tu mergi la sala, ce super. Sper sa ma atraga si pe mine aerobicul, si sa ma tina picioarele ca mi-am facut abonament pe toata saptamana inclusiv sambata si duminica.
despre dulciuri ce sa iti mai zic sad.gif aseara m-am siparat ca nmu mai imi vin niste raiati care i-am luat de putina vreme , si m-am dus sa mananc o nuga din aia mare plina de alune si stafide, a adus mama din Romania pt. fete. Si cum eu sunt fata ei le-am mancat pe toate , pe motiv ca fetelor nu le place ca se lipeste de dintii lol.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
julyalina
mesaj 26-01-2007, 10:30 AM
Mesaj #628

Taz

'neatza dragele mele hug.gif
se apropie wickendul cheer.gif
karin, multumesc de vizita pupic.gif si sa stii ca ma bucur tare mult ca te binedispun bancurile mele blum.gif
sexy pupic.gif eu merg la sala cam de 3, 4 ori pe saptamana dar se intampla sa nu am chef deloc si atunci nu ma duc blum.gif ideea este sa nu faci prea mult efort )).gif da, se poate sa faci si prea mult blum.gif pentru ca organismul resimte si o sa vezi ca-ti scade cheful de sala sad.gif ... cel putin asa mi se intampla mie daca exagerez. acum 2 ani am fost la sala zilnic (mai putin in duminica si uneori sambata si am dus-o asa vreo juma de an pana cand nu mai puteam ... nu mai aveam chef de nimik (de sala adica tease.gif ) si apoi am intrerupt o perioada ca sa am iar chef de munca blum.gif
by the way... la nugaua aia m-as fi bagat si io naughty.gif

CITAT

Doua blonde calatoresc cu trenul.
In compartiment cu ele calatoreste un barbat în vârsta si cu barba.

Una dintre ele ii sopteste celeilalte: Uita-te! Asta-i Mircea cel Batrân...

- Esti proasta. El e mort de vreo 5 - 600 de ani.

In acel moment un alt barbat intra in compartiment, si-l saluta pe barbos: - Salut Mircea, ce faci, batrane! nu te-am mai vazut de sute de ani.

Prima blonda: - Na fa, cine-i proasta?

--------------------

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
Karin
mesaj 26-01-2007, 12:37 PM
Mesaj #629

Veverita

Raspunsuri: 691
Inscris: 29-09-2006
Membrul Nr.: 137
Dispozitie: Ignorati-ma....

lol.gif lol.gif lol.gif
Misto bancul! naughty.gif
Oare eu de ce n-am chef de mers la sala? N-am fost in viata mea, nu stiu cum arata o sala pe dinauntru...si la cum arat eu pe dinafara cred ca ar fi cazul sa trec pe la una! lol.gif tease.gif
pupic.gif hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 26-01-2007, 01:33 PM
Mesaj #630

Lama

Raspunsuri: 5.284
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Karin esti teribila... )).gif

Fusai in oras sa imi iau tenesi ca nu aveam asortati cu treningul naughty.gif deci o sa vad ce inseamna efort sustinut.
Pupici Alina.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post

166 Pagini V « < 40 41 42 43 44 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 09:59 PM