![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
23-01-2007, 11:17 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Alina, poate se apropie perioada nasoala si de asta ai pofte.
Tare faza cu Maria! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
23-01-2007, 11:35 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Alina, poate se apropie perioada nasoala si de asta ai pofte. da e pe duca acum am facut floricele la microunde -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
23-01-2007, 11:55 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Alina, poate se apropie perioada nasoala si de asta ai pofte. da e pe duca acum am facut floricele la microunde A ajuns mirosul pana la mine Stiu ca o sa te potolesti, oricum la cat de slaba esti iti permitzi sa mai faci abateri -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
24-01-2007, 08:40 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza fetele!
amalia, iti multumesc pentru apreciere gabitza, am fost ieri la magazin si mi-am luat 4 eugenii dar am o mare buba la cap ... cred ca m-am autosugestionat ca am nevoie de dulciuri norocul meu cel mare este ca ma duc la sala CITAT Intr o zi ii aduna primarul pe olteni si le zice : - Aveti grija ca pe la noi au aterizat extraterestrii, ei sunt mici verzi si cu ochii bulbucati, daca cumva intalniti asa ceva sa vorbiti cu ei lent raspicat si rar. Intr-o zi, Gheorghe era la coasa si vazu ceva ghemuit, verde, cu ochii bulbucati. Se apleaca la el si spune: - EU GHEORGHE, COSAS, COSESC. - EU, GHITA, PADURAR, MA KK. Acest mesaj a fost editat de julyalina: 24-01-2007, 08:40 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lali |
24-01-2007, 08:44 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 73 Inscris: 22-01-2007 Membrul Nr.: 216 Dispozitie: hapy Sex: Feminin |
neata
cand te gandesti la ceva dulce , incearca sa te gandesti la altceva sau concentreaza-te asupra a ceea ce iti place sa faci -------------------- Ferice de omul care gaseste intelepciunea, si de omul care capata pricepere - Solomon
http://www.slide.com/r/1s8Rr7YK1z8O_4aXhMA...lt_embedded_url |
| julyalina |
24-01-2007, 08:49 AM
|
neata cand te gandesti la ceva dulce , incearca sa te gandesti la altceva sau concentreaza-te asupra a ceea ce iti place sa faci 'neatza lali ! bine ai venit pe la mine teoretic stiu ce trebuie sa fac CITAT O blonda intra intr-un local, merge rapid la barman si-i susoteste timid la ureche: - Unde aveti toaletele? Barmanul ii raspunde: - Pe partea cealalta, va rog! Atunci, blonda se deplaseaza putin si-i susoteste in cealalta ureche: - Unde aveti toaletele? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
25-01-2007, 09:37 AM
|
'neatza fetele!!!!
eu sunt deja de 2 ore la serviciu si m-am plictisit acum imi beau cafelutza va CITAT Un tip sta la coada la casa cind deodata observa ca o blondina super sexy, si ea la coada, ceva mai in spate, il saluta cu un fluturat de mina si-i zimbeste prietenos... Tipului nu-i vine sa creada ca o tipa atit de bine il cunoaste si, asa ca o intreaba: - Scuzati, ne cunoastem cumva? - Nu sint chiar sigura, dar cred ca sinteti tatal unuia din copiii mei, raspunde frumusetea. Tipul isi aduce aminte de singura data cind si-a inselat sotia. - Dumnezeule, deci esti dansatoarea de striptease cu care am petrecut in seara dinaintea nuntii pe masa de ping-pong, de fata cu toti baietii ...in timp ce colega ta ma biciuia cu telina uda si-mi baga un castravete in fund? - Nu, raspunde tipa rece, sint profesoara de romana a fiului dumneavoastra. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
25-01-2007, 10:21 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus draga mea.
Io dincauza acupuncturii am ajuns sa mananc ca e ora, ca trebuie. Dar nu imi e foame si nici nu mai am pofte. Ieri am trecut pe langa o taraba unde fac gogsi inelushe, am inhalat mirosul de vanile cu placere, dar nu mi-a trecut prin cap ca as putea sa mananac asa ceva. Altadata faceam eforturi sa nu respir cand treceam pe acolo Te pupicesc. Mananca morcov crud cand iti e pofta de dulce, sau mar. -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
25-01-2007, 02:20 PM
|
Ieri am trecut pe langa o taraba unde fac gogsi inelushe, am inhalat mirosul de vanile cu placere, dar nu mi-a trecut prin cap ca as putea sa mananac asa ceva. Altadata faceam eforturi sa nu respir cand treceam pe acolo Te pupicesc. Mananca morcov crud cand iti e pofta de dulce, sau mar. io cand eram la dieta, simteam mirosul de gogosi, clatite, orice de mancare de la distanta CITAT Povesteste tiganu: "Ma duc dimineata la pescuit, si stau, si stau, si seara prind un amarat de pestisor galben... Ma uit in galeata- goala, manca-ti-as... Zic: Dute-n amaru tau, amaratule! Ma duc spre casa cu bicicleta, ce sa vezi: se face-n Mertzanu' asta, de zic toti ca l-am furat; ajung acasa, o vila, manca-ti-as... O inthreb pe phiranda: De unde-i vila asta tu, ca-ti mananc pipota! Nu stiu, ma tigane! Ii povestesc ce-am patit, si-atunci imi zice tiganca: Ia o oala cu rame, si-i du la peste si-i multumeste! Si-ajung la lac, il strig pe pestisor, si-l intreb: Cum sa te rasplatesc,pestisorule? Si el zice ca are tot ce vrea, ca-i fermecat, manca-mi-ar, da' zice ca ar vrea o partida de amor. Si se da de trei ori peste cap, si se face o mandrete de fata de 14 ani... onorata instanta... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
25-01-2007, 02:36 PM
|
|
-------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| Karin |
26-01-2007, 09:18 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Neatza iubita!
-------------------- ![]() |
| Sexymom |
26-01-2007, 10:09 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna Alina, deci si tu mergi la sala, ce super. Sper sa ma atraga si pe mine aerobicul, si sa ma tina picioarele ca mi-am facut abonament pe toata saptamana inclusiv sambata si duminica.
despre dulciuri ce sa iti mai zic -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| julyalina |
26-01-2007, 10:30 AM
|
'neatza dragele mele
se apropie wickendul karin, multumesc de vizita sexy by the way... la nugaua aia m-as fi bagat si io CITAT Doua blonde calatoresc cu trenul. In compartiment cu ele calatoreste un barbat în vârsta si cu barba. Una dintre ele ii sopteste celeilalte: Uita-te! Asta-i Mircea cel Batrân... - Esti proasta. El e mort de vreo 5 - 600 de ani. In acel moment un alt barbat intra in compartiment, si-l saluta pe barbos: - Salut Mircea, ce faci, batrane! nu te-am mai vazut de sute de ani. Prima blonda: - Na fa, cine-i proasta? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Karin |
26-01-2007, 12:37 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Misto bancul! Oare eu de ce n-am chef de mers la sala? N-am fost in viata mea, nu stiu cum arata o sala pe dinauntru...si la cum arat eu pe dinafara cred ca ar fi cazul sa trec pe la una! -------------------- ![]() |
| Sexymom |
26-01-2007, 01:33 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Karin esti teribila...
Fusai in oras sa imi iau tenesi ca nu aveam asortati cu treningul Pupici Alina. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:59 PM |