![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| cecilia |
01-02-2007, 06:03 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 47 Inscris: 3-12-2006 Din: medias.jud.sibiu Membrul Nr.: 187 Dispozitie: SUPER Sex: Feminin |
Draga prietena ,intradevar pagina ta este o oaza de relaxare dupa o zi plina de stres si nervi
|
| Sexymom |
01-02-2007, 07:42 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Si mie imi inveseleste diminetile Alina.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
01-02-2007, 10:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
ina, sexy, ma bucur foarte, foarte mult mult ca va place la mine
cecilia, bine ai venit! sa va spun... azi am ajuns la sala dar... ta na na na va -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Sexymom |
01-02-2007, 10:32 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Si eu am inceput sala, am scris la mine in jurnal prima impresie.
Ai fost criminala cu crema aia -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| julyalina |
01-02-2007, 10:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
sexy, am citit ce ai facut la sala
cu crema... stiu -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ina_ceva |
02-02-2007, 02:20 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
cu crema... stiu Cand te duci data viitoare la sala, sa ma anunti si unde ca sa vad si eu un canar fara pantalonasi -------------------- |
| Nessie |
02-02-2007, 09:10 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Super ca ti-ai luat crema! Am si eu una mancacioasa la fel, dar miroase ciudat si e scumpa.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
02-02-2007, 10:07 AM
|
'neatza fetele!
ina, o sa te chem gabitza, crema este de la kedo.hu o sa ii fac poza acasa si pe urma o postez CITAT Un cetatean opreste un taxi: - Du-ma si pe mine un milimetru! - Hai dom'ne, nu ma lua la misto!... - Daca te-as fi luat la misto, ti-as fi spus "cu opriri"... Maria Magdalena e urmarita de multimea infuriata de desfraul ei... Se intrevede o bataie cu pietre, cum era la moda. Isus: - Stati! Cine n-a pacatuit niciodata sa arunce primul! Liniste in multime. Totusi, de undeva din spate o femeie imbracata in negru lanseaza o caramida fix in capul Magdalenei. Isus (uitandu-se in multime): -Mai mama, ma disperi!!! Un tanar se intoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale. Vazandu-l asa, tatal sau il intreaba: - Ce s-a intamplat? Te-a refuzat? - Da... Mi-a tras si o palma ! - Cum asa?! Nu i-ai spus cum te-am invatat eu? "Draga mea, timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai!" - Vai! Asta era! Am gresit formula... I-am spus: "Ai o fata de mi se opreste ceasul!" Un tip intra intr-un magazin si o intreaba pe vanzatoare: - Aveti vopsea de oua? La care vanzatoarea se uita cu atentie la el, il masoara din cap pana-n picioare, ii zambeste si ii raspunde: - Dichisituleee! Acest mesaj a fost editat de julyalina: 02-02-2007, 10:08 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
02-02-2007, 11:05 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubire. Sa ai un weekend fain, ai grija cu cream aia pe unde te dai -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
02-02-2007, 11:10 AM
|
buna amalia
un wekend cat mai placut si epntru tine ai grija cu cream aia pe unde te dai oricum , dupa ce ma dau trebuie neaparat sa ma spal pe maini de 2, 3 ori , si asa tot arde nitzel pielea -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
02-02-2007, 11:14 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| amalia0701 |
02-02-2007, 12:02 PM
|
|
Intr-o toamna tarzie, Nicolae Ceausescu face o 'vizita de lucru' inopinata la un CAP dintr-un sat uitat de lume, prin Moldova... La marginea unei tarlale, gaseste doi tractoristi care, in loc sa insamanteze, stau si joaca carti, fumand si band bere.
Mirat si revoltat, ii intreaba: - Ma', da' de ce voi nu semanati, ma'?!?... Atunci, unul dintre cei doi, ii raspunde fara macar a ridica privirea: - Pai, daca nu suntem frati!... Bush, Blair si Basescu sunt in anticamera din Iad. In asteptarea deciziilor finale, fiecaruia i se acorda dreptul la convorbiri telefonice cu lumea reala, dar contra-cost. La sfarsitul lunii, sosesc facturile: * Bush: convorbiri de 30 minute, catre SUA; valoare factura - 100$; * Blair: convorbiri de 45 minute, catre Anglia; valoare factura - 180$; * Basescu: convorbiri de 300 minute, catre Romania; valoare factura - 1$. Revoltati, primii doi cer socoteala la administratorul Iadului. Raspunsul sau: 'Hell to hell' se taxeaza ca apel local!... -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
02-02-2007, 12:23 PM
|
CITAT Un vanator intra intr-un magazin de profil. - Pantaloni de camuflaj aveti? - Avem, dar nu-i gasim! De pe o stanca inalta cad jos doi alpinisti - un optimist si un pesimist. Pesimistul: - Eu cad ! Optimistul: - Eu zbor ! Doi alpinisti sus pe munte. Unul aluneca in crapatura unui ghetar cu capul in jos. celalalt se apleaca pe gura crapaturii dupa el si striga: -Te-ai ranit? -Nuuuu! aude el -Cum asa? -Sunt inca in cadereeeeeee!... Un alpinist cazut in crapatura unui ghetar este gasit de o trupa de la crucea rosie si salvamont. Astia striga de sus: -Crucea rosie si salvamontul sunt aici! Iar alpinistul din prapastie: -Nu donez nimic!... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
02-02-2007, 12:29 PM
|
|
Sotia:
- Iubitule... Ce faci?!? Sotul: - Nimic!... Sotia: - Cum, 'nimic'?!?.. De o ora tot studiezi Certificatul nostru de casatorie!... Sotul: - Pai, stii, caut si eu data expirarii!... -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
02-02-2007, 01:03 PM
|
CITAT Osama Bin Laden isi deschide o companie de transport aerian! Mesajul de intampinare: "Osama Bin Laden Air Lines va ureaza drum BUM!!!! Vine un tip cu un copil la doctor: - Doctore, copilul meu are un an, dar pana acum inca nu a deschis ochii mai bine. Doctorul: - Cred ca ochii trebuie sa-i deschideti d-stra. Copilul e chinez. - Ba Ioane ce e ala un "lator" ? - Nu stiu Ghita, da' de unde iti veni in cap cuvantul asta? - Pai uite, zise fi-miu ca si-a luat la Bucuresti un "cal cu lator" . Intr-o zi, la usa unei batrane suna un domn, elegant imbracat, cu un aspirator in mana. Nici nu apuca batrana sa deschida, ca tipul incepe: - As dori sa va prezint cel mai performant aspirator... (in timp ce vorbea, arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand Stati linistita; daca acest aspirator nu curata TOT ce se afla pe covor, promit ca mananc eu ce ramane! Dupa ce asculta toata povestea, tremurand de nervi, batrana ii raspunse: - Sper sa ai pofta; nu am curent de azi-dimineata!... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:10 PM |