![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
04-02-2007, 08:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Amalia
Alina si mie mi se intampla sa nu imi pot controla pofta de dulce, atunci cand imi scade glicemia.E buna si ciocolata in cantitati mici. Mie mi-a spus instructorul ( cel frumusel) ca este bine sa mananc 2 cuburi de cioco inainte sa vin la sala, si un fruct. Eu stau zilnic 2 ore la sala, 1 ora topai la aerobic si 1 ora fac fitness, de maine as vrea sa stau chiar mai mult ca nu ma mai deranjeaza asa de tare febra musculara. Deci nu mai fi suparata ca ai mancat putina ciocolata, chiar face bine la psihic -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| julyalina |
05-02-2007, 08:47 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
sexy, mercic de incurajare CITAT Sf. Petru deschide. In fata usii, nimeni. Peste 5 minute, iar "cioc-cioc". Sf. Petru iar deschide, se uita in jur. Nimeni. Iar "cioc-cioc". De data asta, sf. Petru era pregatit dupa usa , smulge usa cu putere si mai apuca sa-l vada pe unu' care disparea rapid. - Care te tii de prostii si bati pe la usa si te joci cu nervii mei! Nesimtitule! La care omul, cu tristete in glas, departandu-se in viteza: - Ce sa faaac, daca ma tot resusciteaza astiaaaaaaa...... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| cecilia |
05-02-2007, 09:35 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 47 Inscris: 3-12-2006 Din: medias.jud.sibiu Membrul Nr.: 187 Dispozitie: SUPER Sex: Feminin |
Buna dimineata ALINA ,alaturi de cafeaua care o savurez am primit si suplimentul de la tine .Multumesc si iti doresc o zi buna.
|
| julyalina |
05-02-2007, 09:58 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
cu multa placere cecilia
CITAT Un individ trece pe aceeasi parte a trotuarului cu o tipa beton. Dupa cativa pasi facuti aproape unul de celalalt tipul ii zice: - Papuse vad ca avem acelasi drum, hehehe... Ea: - Nu cred, fiindca io nu ma duc in p***a mati ! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
05-02-2007, 10:15 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
cu multa placere cecilia CITAT Un individ trece pe aceeasi parte a trotuarului cu o tipa beton. Dupa cativa pasi facuti aproape unul de celalalt tipul ii zice: - Papuse vad ca avem acelasi drum, hehehe... Ea: - Nu cred, fiindca io nu ma duc in p***a mati ! Chiar ca aveam nevoie de "pilula" asta. Am moralul la pamant. -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| Karin |
05-02-2007, 12:08 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Misto tipa! Pup canarul si ii doresc o saptamana minunata! -------------------- ![]() |
| lliliana |
05-02-2007, 01:10 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Canar frumos, zambaret si pupacios
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
05-02-2007, 02:00 PM
|
am incercat eu sa mai pun cate o pastila la vitamine CITAT Un director pleaca cu secretara intr o delegatie. Ajunsi la hotel pentru a scuti bani la cazare cere o camera cu un pat. Se cazeaza si dupa ce raman singuri in camera ii spune secretarei: - Doamna eu pentru ca sunt barbat voi dormi pe jos, dumneavoastra veti dormi in pat. - Vai domnule director se poate,suntem oameni maturi cum se poate sa dormiti pe jos vom dormi in acelasi pat. - Bine dar nu va deranjeaza? zise directorul. - Nu zise secretara, dar sa stiti ca eu dorm goala. In prima seara directorul a nadusit, a doua la fel, a treia la fel dar nu a facut nimic abtinandu-se din rasputeri. Au plecat acasa fara a se intampla nimic intre ei si primul lucru pe care l-a facut directorul cand a ajuns acasa a fost sa se duca la psiholog. - Dl psiholog uite ce s a intamplat am fost.......,ii povesteste tot si cere un tratament pentru a se linisti. Psihologul dupa ce l-a ascultat atent i-a spus: - Va duceti acasa si beti 6 galeti cu apa. - Are vreun efect dl psiholg, ma vindec? - NU STIU DAR ATAT BEA UN BOU. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
05-02-2007, 02:56 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
06-02-2007, 10:41 AM
|
' nziua fetete
am trecut rapid sa va revin io mai traziu cand ma mai eliberez CITAT Parintii vin acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-masochisti. Dupa un timp lung de gandire, tatal spune, incet: - Eu zic sa nu-l batem... CITAT Nu stiu ce sa ma fac, domnule doctor. Casatoria mea a intrat intr-un impas. - Cum asa? - Pai, sotia mea nu ma poate suferi cand sunt beat, iar eu n-o pot suferi cand sunt treaz. CITAT Pe o galera in largul marii.... Vine mana dreapta a capitanului : - Baieti am 2 vesti , una buna si una rea. vestea buna e ca azi se da rom la tota lumea ..... - Eeeeee , ura-ura, traiasca capitanul . -Vestea rea ...este ca vrea sa faca schi nautic !!!! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
06-02-2007, 11:17 AM
|
CITAT Iubirea de sine Nu este suficient sa stim; trebuie sa punem in practica. Nu este suficient sa vrem;trebuie sa facem. Orice poti sa faci sau orice visezi... incepe acum. Goethe -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
06-02-2007, 12:30 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus.Pupici
-------------------- |
| cecilia |
06-02-2007, 12:44 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 47 Inscris: 3-12-2006 Din: medias.jud.sibiu Membrul Nr.: 187 Dispozitie: SUPER Sex: Feminin |
Buna ALINA ai reusit si astazi sa arunci cateva raze de soare ,cu toate ca in orasul meu este foarte inchis timpul. Hai sa-ti spun si eu unul:
BADEA GHEORGHE MERGE LA DOCTORPENTRU NISTE ANALIZE. AJUNS IN CABINET DOCTORU-I SPUNE : - BADE VEZI BORCANUL DE SUS DE PE DULAP ,PANA VIN DE AFARA URINEAZA IN EL CA SA FACEM ANALIZA LA URINA. ZIS SI FACUT. CAND SE INTOARCE DOCTORUL IN CABINET ERA DEZASTRU ,PE PERETI, PE BIROU,PE JOS ,PESTE TOT ERAU BALTI ,IAR DOCTORUL IL INTREABA: - PAI CE-AI FACUT BADE? LA CARE BATRANUL RASPUNDE: - DOMNULE DOCTOR SA MA IERTATI DAR SA STITI CA M-AM ZBATUT ,M-AM AGITAT,DAR PANA IN BORCAN N-AM REUSIT SA FAC. |
| amalia0701 |
06-02-2007, 12:58 PM
|
|
CITAT Iubirea de sine Nu este suficient sa stim; trebuie sa punem in practica. Nu este suficient sa vrem;trebuie sa facem. Orice poti sa faci sau orice visezi... incepe acum. Goethe Azi itzi trimit o raza de soare si un pupic optimist -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
06-02-2007, 02:14 PM
|
amalia un salutare akisorule te hai sa va mai spun unul CITAT Scufitza Roshie: - Bunico, de ce ai ochi asa mari ? - Bunico, de ce ai urechi asa mari ? - Bunico, de ce ai dintzi asa mari ? Bunica: - Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si cara-te la joaca ! am facut o mica pauza ca-mi scot creierii fum ieri am fost la sala si am lucrat doar fesieri si abdomene, pe langa cele 30 de minute de banda sa nu uit ... de cateva zile mananc in fiecare dimineatza 2 kiwi si vreau sa va spun ca este tare bine acum fug inapoi la rapoartele mele dar sa stiti ca va citesc pe furis ca sa nu ma vada seful Acest mesaj a fost editat de julyalina: 06-02-2007, 02:16 PM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 10:01 PM |