![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
06-02-2007, 02:19 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Alinus esti mereu constipata?Stiu ca dupa kiwi te simti mai bine,dar cinde sti constipata nu te doare burta?Eu cu Danuta ma probleme,cind se duce la wc o doare burta
-------------------- |
| bpaula |
06-02-2007, 02:27 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 396 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
alina si eu mananc kiwi dimineata, la mine e un obicei de acum 2 ani cred ca mananc aproape zilnic..doar vara mai fac pauza la ele cand sunt mai scumpe
mai aveam si eu probleme cu constipatia intr-o vreme dar de cand am schimbat mare parte din obiceiurile alimentare nu mai am -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
07-02-2007, 09:12 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza fetele
paula, bine ai venit pe la mine am mancat si azi diminetza 2 kiwi ... deja incep sa ma obisnuiesc cu gustul fug sa vad ce ati mai facut dar inainte, sa va spun un banc CITAT Un om conducea masina pe un drum. Dupa o curba, vede o creatura mica si verde agitandu-se pe marginea soselei. Curios, opreste. -Buna ziua! Eu sunt un homosexual exilat de pe Marte si m-am ratacit pe aici. Ma poti ajuta cu niste apa? Milos din fire, omul ii dadu apa. Dupa un timp, vede iarasi pe marginea drumului o chestie mica si verde facand cu mana. Opreste. -Buna ziua. Eu sunt un homosexual exilat de pe Saturn. Nu te supara, ai putea sa-mi dai ceva de mancare? Gasi prin masina un sandvis si i-l dadu. La nici un kilometru departare, o alta creatura albastra se agita din nou pe marginea drumului. Opreste si intreaba: -Tu, homosexual mic si albastru ce mai vrei? -Actele la control! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
07-02-2007, 09:42 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Ai reusit sa iesi din melancolia blegoasa, sau vin io sa te scot -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
07-02-2007, 09:53 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza amalia !
daca ai putea sa ma scoti din butoi ar fi foarte bine -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
07-02-2007, 09:57 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
'neatza amalia ! daca ai putea sa ma scoti din butoi ar fi foarte bine Nu la medic draga mea. pentru probleme cu mansarda se merge la psihoterapeut. Apropo, prietena ta s-a dus la Angela? -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| Sexymom |
07-02-2007, 10:06 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna dimineata Alina.
Si eu am avut mari probleme cu constipatia dar am luat o perioada tinctura de soc, sau detoxifiant pe baza de soc si m-am reglat. Cand ma simt mai plina beau si un ceai Naturavit, nu plicuri si din acela care are frunzele macerate. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| julyalina |
07-02-2007, 10:16 AM
|
Nu la medic draga mea. pentru probleme cu mansarda se merge la psihoterapeut. Apropo, prietena ta s-a dus la Angela? la medic psiho nu vrea sa renunte la medicamente 'neatza sexy acum m-am mai reglat si io ca dadeam din una in alta fara prea multe motive -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
07-02-2007, 10:23 AM
|
|
Nu la medic draga mea. pentru probleme cu mansarda se merge la psihoterapeut. Apropo, prietena ta s-a dus la Angela? la medic psiho nu vrea sa renunte la medicamente 'neatza sexy acum m-am mai reglat si io ca dadeam din una in alta fara prea multe motive Daca merge la Angela nu trebuie sa renuntze din prima la medicamente, daca ea simte ca ii fac bine Angela o sa o convinga treptat sa renuntze, in functie de rezultatul terapiei. Io m-am enervat dupa o luna jumate de "droguri" ca nu vedeam nici o schimbare a starii mele si am refuzat sa la mei iau, dar ea m-a intrebat daca iau ceva. Am citit ca acupunctura a re rezultate specatculoase pe probleme psihice. Cel mai spectaculos caz al dr. meu a fost un tanar de 16 ani, care statea ghem intr-un coltz, nu manca singur, nu vorbea si era umflat de medicamente de psihiatri. Dupa 3 ani de acupunctura, "era normal" adica mancas, se imbraca, iesea pe strada cu prietenii, etc..... Singurul lucru care nu s-a rezolvat era capacitatea de efort intelectual, adica nu a rezistat decat 3 luni la scoala, nu a reusit sa termine liceul. Mi se pare spectaculos. -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
07-02-2007, 12:52 PM
|
gata, am facut programare pentru saptamana viitoare la psiho
CITAT Un tip intra intr-o circiuma cu ditamai strutzu' dupa el. Chelnerita vine sa ia comanda. Tipu zice: "Un hamburger,cartofi si o coca" apoi intreaba strutzu' "Tu ce vrei?" "La fel!" zice strutzu'. In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mincarea si zice: "poftiti, face 28,45". Omul baga mina in buzunar si scoate din prima, fara sa se uite, exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot. A doua zi, omul si strutzul revin la aceeasi circiuma. Tipu zice: "Un hamburger,cartofi si o coca". Strutzu' - "La fel!" . Chestia devine rutina pina cind intr-o seara, chelnerita intreaba: "Ca-ntotdeauna?" "Nu" zice tipul,"E vineri seara, asa ca vreau o friptura, cartof copt, o salata si o sticla de vin." "Acelasi lucru si pentru mine" adauga strutzu'. In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mincarea si zice: "poftiti, face 72,38". Omul baga mina in buzunar si scoate din prima, fara sa se uite, exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot, la fel ca-ntotdeauna. Chelnerita nu-si mai poate stapini curiozitatea. "Scuzati-ma domnule,cum reusiti sa aveti intotdeauna pregatita suma exacta, scotind-o din buzunar fara macar sa va uitati? "Pai," zice tipul, "acu' citiva ani faceam curat in pod si am gasit o lampa veche. Cind am incercat sa o lustruiesc a iesit din ea un duh si s-a oferit sa-mi indeplineasca doua dorinte. Prima a fost cam asa: de cite ori va trebui sa platesc pentru ceva, sa bag mina in buzunar si sa gasesc acolo intotdeauna exact banii potriviti". "Dar e fantastic!" zise chelnerita. "Cei mai multi oameni si-ar fi dorit un milion de dolari sau cine stie ce alte averi; insa dumneata vei fi atit de bogat cit vei dori pentru tot restul zilelor!" "E-adevarat. Fie ca e vorba de o sticla de lapte, un pachet de tigari, un apartament sau un Rolls Royce, suma exacta se afla pregatita la mine-n buzunar". "Super tare!" zice chelnerita. "Auziti, da' care-i treaba cu strutzu'?" Omul trage aer in piept, ofteaza apoi lung, si zice: "A doua dorinta a fost cam asa: O pasarica inalta, cu curu' mare, cu cracii lungi, si care sa fie de-acord cu tot ce spun." -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
07-02-2007, 01:46 PM
|
|
La psiho?
La psihoterapeut? Buna faza cu strutzul Ai grija ce iti doresti, s-ar putea sa se implineasca. -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
07-02-2007, 01:49 PM
|
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
07-02-2007, 01:55 PM
|
|
ma bucur. O sa vezi cat e de fain. Mergi la Angela? -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
07-02-2007, 02:08 PM
|
ma bucur. O sa vezi cat e de fain. Mergi la Angela? mercic de incurajare nu merg la angela -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
07-02-2007, 02:17 PM
|
|
ma bucur. O sa vezi cat e de fain. Mergi la Angela? mercic de incurajare nu merg la angela Daca asa a spus ea trebuie sa ai incredere. Nu te trimite la cismar. E o super femeie. Intrebam pentru ca imi e dor de bisericutza din fazta blocului si de libraria de langa Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 07-02-2007, 02:18 PM -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:37 PM |