![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
07-02-2007, 02:33 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Daca asa a spus ea trebuie sa ai incredere. Nu te trimite la cismar. E o super femeie. Intrebam pentru ca imi e dor de bisericutza din fazta blocului si de libraria de langa stiu -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| aki |
07-02-2007, 02:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus si pe la tine.Cam tirziu mi-am luat portia de ris,dar am luat-o.Merci
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
07-02-2007, 06:11 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Canar frumos...lasa prostiile...Pup io toate penele tale ca mi-a fost un dor de bancurile dimenetilor de la serviciu de numa'. Capul sus...Mua.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
08-02-2007, 09:40 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza fetelor
azi nu am papat kiwi CITAT Ion si Gheorghe isi fac vacantele separat. Ion se intoarce din vacanta de iarna multumit. - Ei, si pe unde ai umblat, Ioane? - Prin Suedia, mai! - Si cum sunt scandinavele? Ion da din colt in colt, nu da un raspuns clar. Acasa, cauta in dictionar. "Aha,scandinave-adica femeile de acolo! Cum de nu am stiut, sa ma fi laudat, ca aveam cu ce!" Anul urmator, Ion se intoarce din vacanta bronzat. - Ei, Ioane, pe unde ai mai fost? - Grecia, tara frumoasa, mai! - Ei, dar Elenele? Ion ramane iar mut. Nervos, acasa, cauta din nou in dictionar: "Aha, femeile de acolo!" Un an mai tarziu, Ion se intoarce iar bronzat. - Si cum a fost in Egipt, Ioane? - Frumos, cald, camile, alea, alea... - Si piramidele? - Niste curve! Un urs la farmacie: - 50 de prezervative va rog. Doi iepurasi in spatele lui isi dadeau coate si radeau de el. Ursu' se intoarce, se uita crunt la ei, se intoarce la farmacist si zice: - 52! Canar frumos...lasa prostiile...Pup io toate penele tale ca mi-a fost un dor de bancurile dimenetilor de la serviciu de numa'. Capul sus...Mua. lilishule, stiai ca te iubesc ? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| cecilia |
08-02-2007, 10:54 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 47 Inscris: 3-12-2006 Din: medias.jud.sibiu Membrul Nr.: 187 Dispozitie: SUPER Sex: Feminin |
SARACII IEPURASI! URSUL CHIAR SI-A PUS PATA PE EI.
ESTI O DULCE ,TU SI GLUMELE TALE DE DIMINEATA. |
| julyalina |
08-02-2007, 12:15 PM
|
mercic cecilia
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Tzutzi80 |
08-02-2007, 01:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Pup canarul zburacios! Multa veselie pe aici, asa ca nu prea pricep eu ce ar cauta depresia si melancolia? Ca doar nu au venit la citit de bancuri
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| julyalina |
09-02-2007, 08:55 AM
|
'neatza fetele
vine weekendul azi am mancat deja 3 kiwi ieri am fost la sala si am alergat, si am lucrat fesieri si aductori/ abductori am uitat sa spun ca am fost la sala si miercuri dar am lucrat brate , piept si cateva abdomene fara sa alerg ca nu aveam chef CITAT Dimineata, în drum spre serviciu, un evreu vede în statia de tramvai un domn bine facut si foarte bine îmbracat. Prezenta lui îl intriga. Un domn astfel îmbracat nu se duce la serviciu la aceasta ora din dimineata. Daca nu se duce, înseamna ca vine; De unde poate veni în zori de zi un domn astfel îmbracat decât de la o dama ? Un domn bine, vine de la o dama bine. La noi în cartier sunt trei dame bine: Natasa, care-i însa plecata la Leningrad, Rasela, dar de la ea vin chiar eu si sotia mea. Sotia mea are trei amanti: directorul ei (firesc), directorul meu (normal) si pe un oarecare domn Abramovici. - Buna dimineata, domnule Abramovici! - Buna dimineata. Dar de unde ma cunoasteti? - Simpla deductie ! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| lliliana |
10-02-2007, 07:13 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Se uita lumea?....Ati citit? Shi eu te iubesc...NA! -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| julyalina |
10-02-2007, 10:59 PM
|
Se uita lumea?....Ati citit? Shi eu te iubesc...NA! acum am intrat si io sa vad ce mai este pe aici ieri am lucrat fesieri cu unul dintre antrenori , care a spus ca :avand in vedere ca vin de atat timp ar fi cazul sa schimbam antrenamentul " adica sa-l intensificam cand lucram o anumita grupa de muschi azi doar am alergat nitzel si am facut cateva abdomene ca altceva nu puteam si am fugit acasa -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
12-02-2007, 10:33 AM
|
'neatza dragele mele
a inceput o noua saptamana si trebuie sa fim in forma hai sa incepem cu un banc CITAT Trei prieteni mor în acelasi timp într-un accident rutier. Tuturor, Sf.Petru le pune o aceeasi întrebare: - O sa va îngroape în câteva zile. Ce sperati sa auziti de la rudele si prietenii adunati la mormînt? - Mie mi-ar place sa aud ca sînt cel mai mare medic de dupa Pasteur si un tata de familie exemplar. - Mie mi-ar place sa aud ca am fost un profesor universitar exceptional si sotul ideal pe care sotia mea îl merita. - Mie mi-ar place sa aud: "priviti, misca!"... io sunt la serviciu si am primit 3 rapoate urgente asa ca va -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
12-02-2007, 10:44 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Pup fata super ocupata
Ma bucur ca te-a trecut instructorul la avansatzi Asa sa mai scotzi eugeniile alea Sa ai o saptamana faina draga mea -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
12-02-2007, 01:58 PM
|
CITAT Scufita Rosie se întâlneste cu lupul în padure. - Ce e cu tine, lupule, de arati asa de obosit? - Am dansat toata noaptea cu Kevin Costner. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| cecilia |
12-02-2007, 07:57 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 47 Inscris: 3-12-2006 Din: medias.jud.sibiu Membrul Nr.: 187 Dispozitie: SUPER Sex: Feminin |
SALUT LILIANA!
STI CA SE SPUNE DESPRE EUGENIA CA ESTE CEA MAI IEFTINA FEMEIE? |
| lliliana |
14-02-2007, 08:59 AM
|
|
Salut July canar veselos
Ceci....aia cu Eugenia nu era pentru mineeee....nuuuuu? -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 08:34 PM |