![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
16-08-2006, 07:04 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
multumesc pentru vizita fetelor nu stiu ce se intampla, dar dupaamiaza nu mai pot intra pe forum ieri nu va spun ca am manacat ca am avut o Sf Maria ... puteti spune ca am luat-o iar prin aratura azi dimineatza am mancat 1 felie sunca +1 felie cascaval +2 cremvusti + 1 rosie acum am bagat 3 bucatele anidor si putina cafelutza (cu lapte si indulcitor) -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| julyalina |
16-08-2006, 07:43 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
merita vazut : Evolution of dance neaparat sa aveti si sunet
CITAT Doi ardeleni in gara, la ghiseul de bilete: - Domnisoara, doua belete. - Da, sigur, pana unde? - Gheorghe, ii spuniem? - Nu. - Domnisoara, doua belete, va rog. Trebuie sa mergem acolo. - Sigur, dar daca nu-mi spuneti unde mergeti, nu stiu cat sa va cer. - Gheorghe, ii spuniem? - Apai, spune-i. - Noi merem la nunta. La popota era atarnat un afis: ,,Bautura omoara incet, dar sigur". A doua zi, o mana necunoscuta adaugase: ,,Soldatii nu se tem de moarte". Se intalnesc doi politisti: - Salut, Ghita! Ce intelegi tu prin vid, frate? Sta Ghita, se gandeste si dupa o bucata de vreme, spune: - Am in cap, dar nu pot sa-ti spun... Dupa un chef monstruos cu prietenii, Bula sosi a doua zi la serviciu. - Ce ti-a spus nevasta, azi noapte, cand ai sosit tarziu acasa? - Eeee... mai nimic, fleacuri. Oricum, dintii din fata trebuia sa-i scot. Cugetarea zilei Stressul inseamna sa te trezesti urlind, apoi sa iti dai seama ca nu dormeai. Acest mesaj a fost editat de julyalina: 16-08-2006, 07:49 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
16-08-2006, 09:08 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
-------------------- |
| julyalina |
16-08-2006, 09:19 AM
|
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Lacry |
16-08-2006, 12:57 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Tu scrii dimineata, eu dupa amiaza
Dar, cand ajungem acasa, o sa fim on li ne. Acum intram pe fuga, caci suntem la socri si le oprim telefonul cat stam pe net Mishto bancurile Altminteri mi-am impussauit de faptul ca trebuie sa ma intorc in curand laservici, ca trebuie sa gasesc bona si ma doare sufletul dupa ast' mik, si incerc sa ma bucur de vacanta. Pupici -------------------- |
| julyalina |
18-08-2006, 08:28 AM
|
buna dimineatza fetelor
din pacate ieri nu am reusit sa dau pe la casutza mea ieri am papat: dimineatza = 2 cremvusti+ 1 felie cascaval +1 rosie cafelutza cu laptic si indulcitor pranz = un iaurt grecesc 2% si cativa creveti dupaamiaza = salata de vinete cu rosii si 1 felie pepene galben seara pepene rosu si pepene galben acum trec la treaba si incerc sa revin mai tarziu, dar nu inainte de a lasa si un bank CITAT Un tip iese de la serviciu intr-o vineri dupa amiaza. Dar era zi de salariu, prin urmare, in loc sa se duca direct acasa, se duce la o petrecere unde sta toata noaptea cu baietii cheltuind toti banii. Cand pana la urma ajunge acasa duminica seara, sotia sa ii tine o morala de zile mari. Dupa ore intregi de monologuri suparate, ii spune: "Ti-ar placea daca nu m-ai mai vedea doua sau trei zile?" El raspunde: "N-am nimic impotriva." Trece ziua de luni si nu-si vede sotia. Si marti si miercuri vin si trec si tot n-o vede. Joi insa, umflatura coboara putin atata cat sa o vada cu coltul ochiului stang. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
18-08-2006, 12:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Alinus.Tine un pupic de la mine
-------------------- |
| julyalina |
05-09-2006, 07:02 AM
|
buna dimineata dragele mele
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Nessie |
05-09-2006, 07:31 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bine ai revenit!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
05-09-2006, 01:19 PM
|
-------------------- |
| julyalina |
08-09-2006, 07:41 AM
|
Buna dimineatza dragele mele!
gata, am revenit din concediu si dupa ce am rezolvat cate ceva pe la serviciu pe scurt: am fost in cencediu. adica cat am stat acasa am muncit partea buna este ca nu m-am ingrasat cat am fost la mare acum plec sa vad ce ati mai facut voi dar va las niste bancuri CITAT Un urs la farmacie: - 50 de prezervative va rog. Doi iepuri in spatele lui se c**** pe ei de ras. Ursu ii vede, se intoarce la farmacist: - 52! - Ce poate fi mai rau decat o pietricica in bocanc? - Mai rau decat o pietricica in bocanc poate fi doar un firicel de nisip in prezervativ..... In Capela Sixtina, mai multi oameni de stat admirau, comentind, o fresca reprezentind pe Adam si Eva. Tony Blair spuse : "Cit sunt de rezervati si de calmi, parca ar fi englezi". Jacques Chirac a replicat : "Vedeti cit sunt de frumosi si de impudici. Nu pot fi decit de origine franceza". La care liderii dimboviteni, sa nu se lase mai prejos, au replicat : "Nici vorba ! Priviti cu atentie si va veti da seama ca amandoi sunt dezbracati, n-au locuinta, n-au de mincare decit un mar si li se spune ca traiesc in Paradis. Ei nu pot fi decit romani!" -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
08-09-2006, 07:45 AM
|
Salut Alinus.Bine ai revenit printre noi
-------------------- |
| luchi |
08-09-2006, 07:55 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Ieap, asta e Mamaia! Eu una nu o suport (va rog, nu dati cu pietre ![]() -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| julyalina |
08-09-2006, 08:20 AM
|
asa este! statiunea este frumoasa. oamenii sunt in plus acolo. aaaa, sa nu uit: a fost si foarte aglomerata cateva zile , mai ales in weekend. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Nessie |
08-09-2006, 09:51 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bine ai revenit, Canarule Galben!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:23 PM |