![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
05-03-2007, 02:30 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
am facut o pauza sa va povestesc cate ceva
- am mancat aproape de toate si ... azi am revenit la kiwi si am baut si un ceai verde - e foarte frumos orasul - orasul este impartit in 2 de Dunare: Buda (partea istorica cu centru vechi- este pe un deal) si Pesta (orasul mai nou, fara dealuri - am vizitat centru istoric cu Castelul Buda, Biserica Mathias, etc... am fost pe Citadela - in poze se vade si o cladire frumoasa cu turnulete multe langa malul apei - oamenii sunt dragutzi si amabili Bine ai revenit, canar galben/brunet. bine te-am regasit Gabitzule farfuria aia era portia mea de gulas cu paste de casa la ei mancarea este destul de grea... cu sos mult, prajeala multa nu prea este genul meu de mancare dar cateva zile m-ama descurcat diminetaza la micul dejun mancam mai mult branzeturi (erau vreo 4- 5 feluri) cateva felii de sunca si salam uscat gen "de sibiu" si apoi in fiecare zi... la desertul de diminetaza -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
05-03-2007, 03:16 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
diminetaza la micul dejun mancam mai mult branzeturi (erau vreo 4- 5 feluri) cateva felii de sunca si salam uscat gen "de sibiu" si apoi in fiecare zi... la desertul de diminetaza Io ma chinui sa tzin regim si tu imi fluturi sub nas nuami bunatatzi -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
05-03-2007, 08:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
superbe pozele, abia astept sa ajung si eu acolo peste 2 saptamani.
Deci nu voi gasi nimic dietetic pe acolo, nu? Asta e , ma voi descurca eu -------------------- |
| amalia0701 |
06-03-2007, 09:42 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
superbe pozele, abia astept sa ajung si eu acolo peste 2 saptamani. Deci nu voi gasi nimic dietetic pe acolo, nu? Asta e , ma voi descurca eu Apa plata cu lamaie si paine prajita -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
06-03-2007, 09:46 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza fetele !
Io ma chinui sa tzin regim si tu imi fluturi sub nas nuami bunatatzi superbe pozele, abia astept sa ajung si eu acolo peste 2 saptamani. Deci nu voi gasi nimic dietetic pe acolo, nu? Asta e , ma voi descurca eu CITAT Doua bete de chibrit - unul ars, celalalt intreg. Cel ars, incovoiat, se tavalea de durere... La care celalalt ii zice: - Ti-am zis in p..a mea sa nu te mai scarpini in cap!!! Acest mesaj a fost editat de julyalina: 06-03-2007, 09:46 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ina_ceva |
06-03-2007, 12:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Oricum, voi incerca cat mai multe salate (noroc ca sunt innebunita dupa ele).
Sunt eu mai slabuta, dar daca scap doua zile la mancare, nesupravegheata, iau repede in greutate si slabesc mai greu -------------------- |
| crissy |
08-03-2007, 10:51 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
La multi ani, canar scump si frumos!
O pajiste de -------------------- In stand by...
|
| ina_ceva |
08-03-2007, 11:09 AM
|
La multi ani!
O primavara luminoasa si frumoasa ca tine! -------------------- |
| Andreea-Rodica |
08-03-2007, 02:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.907 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
La multi ani! O primavara frumoasa si fericita iti doresc!
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Sexymom |
08-03-2007, 04:57 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
La multi ani Alina, sa fii fericita, iubita, la fel de frumoasa ca si acum, cu o inima mare.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| julyalina |
09-03-2007, 10:48 AM
|
am trecut in fuga sa va salut ca am o gramada de chestii de facut ieri am fost libera si am profitat sa dorm si eu mai mult putin si sa ma relaxez revin CITAT Sotia unui tip naste o fetita - si spre mirarea lui fetita se naste negresa - ei fiind amandoi albi. Suparat ii cere sotiei explicatii: aceasta ii explica ca ea cand era mica era prin Africa si mama ei nemaiavand lapte sa-i dea san - a dat-o la o negresa sa suga - si de aceea a iesit acum copilul negru. Sotul fericit ca a lamurit misterul si totul este ok - pleaca in vizita la parintii lui. Acestia, nerabdatori sa vada copilul cand il vad au un soc - sotul insa fericit le explica si lor explicatiile sotiei - la care mama lui ii spune: Adevarul ca si eu cand ai fost tu mic nu am mai avut san si am completat cu lapte de vaca dar nu credeam ca o sa iesi asa bou ..... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Tzutzi80 |
11-03-2007, 10:46 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Pup canarul! Pe la mine cand mai ciripesti a voie buna?
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| buretel |
13-03-2007, 09:47 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
neatza canarule drag
un banc ceva, pt buna dispozitie de dimineata? -------------------- |
| julyalina |
13-03-2007, 10:43 AM
|
eu sunt pe fuga si nu prea apuc sa scriu prin jurnale apropo de subiectul zilei "cu ce ma imbrac azi ? " io m-am imbracat azi la lumina lumanarii CITAT La o statie de benzina cu o singura pompa, se opreste un tip cu un "Hummer" si incepe sa bage benzina. Trece o jumatate de ora, el baga benzina... trece o ora, el baga benzina... Doua ore... In spatele lui s-a facut coada, toti injura in delir. Unu' scoate capul pe geam si ii striga aluia cu Hummerul: - Asculta, ba! Macar opreste dracului motorul, cand bagi benzina... Un tanar absolvent al scolii de marina, se pregateste pentru prima lui cursa. Il intreaba pe taica-su (fost capitan de vapor), ce sa ia cu el la drum neaparat. " Baiete, ai sa poposesti prin tot felul de porturi exotice. Eu as zice sa-ti faci o provizie buna de prezervative si niste tablete care sa-ti taie greatza in caz de tangaj." S-a dus baiatul la drogherie, vine acasa o cutie cu prezervative si una cu tablete. Zice taica-su: "Nu sant de ajuns." Baiatul, se duce atunci si mai cumpara o cutie cu prezervative si una cu tablete. Vine acasa, "Baiete, tot nu sant destule..." Ajunge ala a treia oara la drogherie si cere o cutie cu prezervative si una cu tablete de greatza. Farmacistul il ia deoparte si ii spune: "Tinere, scuzati-ma te rog, desigur nu-i treaba mea... Dar nu pot sa-nteleg. Daca ti-e greatza, de ce te mai regulezi, domn'e ?... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| ina_ceva |
13-03-2007, 10:51 AM
|
Multumim de bancuri, ne faci ziua mai senina -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:49 PM |