![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
13-03-2007, 11:13 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
13-03-2007, 02:01 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
acum ca m-am mai eliberat nitzel am venit sa mai recuperz putin din ultimele zile
asa... deci, de cand am venit de la Budapesta, am facut abonament la aerobic -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
13-03-2007, 02:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
valeu ce de sport!
Eu mi-am facut abonament la fiare acum, dar inca nu am ajuns. Tu ce program ai la fitness? Poti sa-mi spui si mie te rog cum faci, in ce ordine, de cate ori? Pentru inspiratie. Eu ma gandeam sa fac vreo 10 minute la bicla sa ma incalzesc, apoi vreo 30-40 de minute tras de nush' ce fiare si apoi cardio cat ma tine. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bubbles |
13-03-2007, 04:35 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
hey july...si eu luna asta am zis ca rup gura targului si imi fac abon de 12 sedinte la fitness..si sapt ast aam fost deja de 2 ori
sper sa primesc de ziua me ao bicileta stationara .. sa vad poate mi`o iau cand merg la craiova -------------------- |
| julyalina |
14-03-2007, 09:06 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neazta fetele
Gabitz, sa stii ca odata ce-ti intra sportul/ miscarea "in sange" o sa-ti fie mai usor Referitor la fiare Hai sa-ti spun pe scurt cum fac eu In principiu, e ok sa faci incalzirea apoi se lucreaza anumite grupuri de muschi. - incalzirea inseamna minim 10 min de bibicleta, dar e mai bine sa faci 15 min chiar 20 apoi ... o zi lucrezi partea superioara, alta zi lucrezi partea inferioara . e mult mai usor asa aaaaa... sa nu uit Bubbles, bine ai venit pe la mine io nu am fost ieri la sala ca au venit rusii CITAT Pe patul de moarte sta intins un mos de 80 de ani,sot,tata,bunic,strabunic. I se apropie sfarsitul si de jur imprejurul patului sta toata familia:sotia,toti copiii si toti nepotii si cativa stranepoti. Toti asteptau in liniste si deodata batranul se trezeste si spune: -Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate:masini bune,femei frumoase,multi prieteni si un cont mare in banca. Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor, ca sa am o famile ca altfel nu o sa aibe cine sa-mi dea un pahar cu apa pe patul mortii. Ei si asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat radical. In loc sa merg la discoteca cu femei..stau acasa si ma uit la seriale, cu sotia. Masina o folosesc doar ca sa duc si aduc copiii de la scoala si sa mergem impreuna in concediu, la mare. Toti banii din banca s-au dus pe scolile voastre. Zilele frumoase si libertatea mea...le-a luat vantul! Si acum cand stau intins si astept la moarte stiti ce e cel mai rau din toate? -Ce,dragul noastru tata?il intreaba cu totii -Nu mi-e sete! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
14-03-2007, 09:19 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Babuin mancator de orez?
Asta e ceva nou, sau mi se pare mie -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| buretel |
14-03-2007, 10:57 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
cine, ce?
-------------------- |
| julyalina |
14-03-2007, 11:40 AM
|
si noi pupam buretelul stralucitor! Acest mesaj a fost editat de julyalina: 14-03-2007, 11:41 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
14-03-2007, 12:43 PM
|
|
si noi pupam buretelul stralucitor! De ce stiam io ca nu e nici un babuin prin zona? Tu ma pacali. Dar asa sa fie. Babuinii ar trebui sa manance banane -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
14-03-2007, 01:32 PM
|
De ce stiam io ca nu e nici un babuin prin zona? Tu ma pacali. Dar asa sa fie. Babuinii ar trebui sa manance banane -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| aki |
14-03-2007, 02:11 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Alinus salut.Ne spui si noua despre babuin?Locuiti impreuna?
-------------------- |
| buretel |
14-03-2007, 04:25 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| Nessie |
14-03-2007, 04:34 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.362 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Canarule,
La Sir unde am abonament, e super extra mega plin mereu si e o singura tipa printre fiare. Nu are timp sa ne faca program si sa stea fupa fundul nostru, de asta intreb cunoscatoarele de aici. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| julyalina |
15-03-2007, 09:14 AM
|
CITAT Un ardelean se duce pentru prima oara din satucul lui de departe la oras, sa-si faca niste analize. Pe drumul de la gara la spital vede o poarta mare pe care scria "Gradina zoologica". Curios din fire, intra. Iese dupa cateva ore bune absolut incantat. Isi rezolva treburile si se-ntoarce in sat. "Ei, Ioane, cum o fo' la spital ?" il intreaba cei de-acelasi leat cu el. "La spital o fo' cum o fo', da' sa vedeti voi gradina zoologica !" "Ce-i aia ?" "E un loc asa, mai mare, unde vezi tat felu' de animale, care de care mai traznite". "Ce animale ?" "Pai, de-un exemplu, zebra". "Cum ii zebra ?" "Cum sa va spui io... Stiti magaru' lu' Vasile, ala ce paste pe sant ?" "Da". "Ei, zebra seamana cu magaru' lui Vasile, numai ca ii colorata pe tat trupul cand c-o dunga alba, cand c-o dunga neagra". "Nu se poate !" "Zebra ca zebra, da' sa vedeti voi girafa !" "Cum ii girafa ?" "Girafa ii... Stiti magaru' lui Vasile ?" "Cum sa nu !" "Girafa seamana la trup cu magaru' lu Vasile, da' are niste picioare de doi metri si un grumaz de tri". "Nu se poate !" "Ba se poate ! Dar cel mai interesant dintre tate ii hipopotamu...". "Cum ii hipopotamu' ?" "Apai, cum sa va spui io... Stiti magaru' lu' Vasile?" "Stim". "Ei ghini, hipopotamu' nu seamana deloc cu el". -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
15-03-2007, 09:53 AM
|
|
-------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:17 PM |