![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
27-03-2007, 01:58 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
27-03-2007, 07:01 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Bune bancuri, satu singura si rad ca bezmetica . Te pupicesc, fug acasa. -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
28-03-2007, 09:44 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
ce mai fac fetele?
eu sunt la scarbici si abia astept sa plec acasa ieri am fost la pilates si a fost tare bine acuma plec in vizite Reclama super CITAT intrebari fara raspuns - Atunci cand omul a descoperit ca vaca da lapte, ce cauta el de fapt in acel moment? - De ce apasam mai puternic pe tastatura telecomenzii atunci cand bateriile sunt pe sfarsite? - De ce lumea comanda un cheesburger dublu, o portie mare de cartofi prajiti si o cola light? - De ce sucul de lamaie este facut din arome artificiale si detergentii de vase se fac cu lamai adevarate? - De ce pentru a inchide programul Windows, trebuie apasat mai intai pe "START"? - De ce nu se fac conserve cu hrana pentru pisici cu aroma de soareci? - Fiecare avion este dotat cu doua cutii negre, indestructibile. De ce nu se construiesc avioanele in intregime din acest material? - De ce se spala prosoapele, daca e de presupus ca atunci cand ne stergem ar trebui sa fim curati? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| julyalina |
29-03-2007, 10:15 AM
|
'neatza fetele
sunt la scarbici si credeam ca o sa am timp sa stau cu voi, dar seful meu vrea sa-i caut repede ceva revin eu mai tarziu CITAT Trei tipi : un roman un tigan si un ungur pescuiesc. La un moment dat li se incurca unditele si prind toti 3 un pestisor de aur. Pestisorul le zice ca din cauza ca toti 3 l-au scos din apa va indeplini o singura dorinta la fiecare. 1. unguru zice eu vreau ca toti ungurii sa fie in ungaria si sa fie bogati si fericiti. Dispare 2. tiganu zice eu vreau ca toti tiganii sa fie in india fericiti, bogati. Dispare. 3. Romanu se uita in toate partile si il intreba pe pestisor: - ungurii is in ungaria? - da; - toti? - da; - si tiganii in india? - da; - toti? - da se uita la pestisor si zice : - mie da-mi un cola light. -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| anca veselie |
29-03-2007, 10:24 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
foarte tare
spor la munca -------------------- |
| ina_ceva |
29-03-2007, 10:59 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Chiar ca e tare.
Mi-au placut si nedumeririle de ieri -------------------- |
| amalia0701 |
31-03-2007, 08:45 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Pup canarul galben.
Io inca mai astept solutzii de antrenament pentru lenesi -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
03-04-2007, 10:54 AM
|
eu am fost intr-un mini concediu pentru munca patriotica nerecunoscuta amalia, nu te-am uitat eu am schimbat antrenamentul CITAT 2 cowboy: - Imagineaza-ti, am cea mai iute mana din Mexic - Hmmmm... eu am prietena... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
03-04-2007, 01:08 PM
|
|
Te pup draga mea!
O sa trebuiasca sa prestez si io munca asta inutila, joi cred si vineri. Din pacate atunci cand m-am trezit io sa renuntza la cadou de iepuras si sa imi iau femei, erau toate ocupate Dar vorba ta, o sa fac io fitness cu carpa si mopul -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
05-04-2007, 12:17 PM
|
CITAT Un avocat cu o cariera de succes isi parca masina sa Lexus nou-nouta in fata oficiului si parcand masina se grabi sa se laude in fata colegilor sai. Pe cand se dadea jos din masina, un camion trecu in viteza pe langa el si facu praf usa de pe partea soferului. Avocatul suna imediat la 911 si in mai putin de 5 minute aparu si politia. Inainte ca politistul sa poata deschide gura avocatul incepu sa tipe isteric ca masina era cumparata doar de o zi, ca nu mai e acum buna de nimic indiferent cat ar incerca cei de la service sa o faca ca inainte. Dupa ce avocatul se opri sa respire, politistul se uita cu dispret si mila la avocat si ii spuse: -Nu imi vine sa cred cat puteti fi de materialisti voi avocatii. Va preocupa atat de mult averea voastra ca uitati ce este mai important in viata. -Cum poti sa zici asa ceva?!, replica avocatul -Dumnezeule, pai tu nici macar nu realizezi ca odata cu portiera camionul ti-a smuls si bratul stang????? -Dumnezeule!!!!! tipa avocatul, Rolex-ul meu !!???!!! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| crissy |
08-04-2007, 12:17 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Hristos a inviat!
-------------------- In stand by...
|
| julyalina |
10-04-2007, 08:12 AM
|
Adevarat a inviat, crissy!
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
11-04-2007, 07:38 PM
|
|
Pup canar dragutz.
Cum ai petrecut de sarbatori? -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
12-04-2007, 07:47 AM
|
va pupic fetele mele dragi
imi e dor de voi sa stau la o sueta si o cafelutza cu voi dar ne mutam cu birourile si e nebunie mare eu inca mai am calculatorul ca ne muta pe rand sper sa se termine cat mai curand ca ne-a zapacit de tot amalia de Paste am stat acasa, am muncit pana sambata seara si apoi am fost la o bisercutza pe langa noi sa luam lumina si Paste si am mancat cu parintii. duminica am fost prin Herastrau iar luni am fost in Tineretului cu bicicleta aaa... sa nu uit ... vineri am facut amandoi cozonac si sa va spun ceva una haioasa ... vineri seara am facut cozonacul si cand l-am chemat sa ma ajute la framatat, l-am rugat sa guste putin din coca sa vada daca are de toate. chestia aetse ca lui i-a placut coca si pentru ca eu i-am spus sa nu manace ci doar sa guste, cand m-am intors cu spatele sa ma spal pe maini el a mancat un pumn de coca CITAT - Doriti sa vedeti zambetul enigmatic al Monei Lisa, fara sa vizitati Louvre-ul? - Cum...?! - Intrebati-va sotia, pe ce v-a cheltuit salariul... CITAT Un tip sta intr-un apartament. Se aude un sunet la usa. Tipul intreaba: - Cine e acolo? - Deschide, politia! - Dar ce va trebuie? - Sa stam un pic de vorba! - Dar cati sunteti? - Doi! - Pai vorbiti unul cu altul! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Tzutzi80 |
12-04-2007, 09:16 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Si nu renunta la facut cozonac. E mult prea bun -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 08:52 PM |