![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
08-09-2006, 11:09 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
bine v-am gasit, nessie!
mie imi place tare mult mamaia doar ca ... are niste minusuri pe care nu se straduieste numeni sa la reduca -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
08-09-2006, 12:31 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Bine ai venit! -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Lacry |
08-09-2006, 12:57 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Si noi am vrut sa te pupam,
Mocutza m-a sacait toata ziua, am vazut ca ai venit... Si nu gasesc cazare la munte deloc pentru maine -------------------- |
| aki |
08-09-2006, 01:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Alinus cum e timpul pe la voi?La noi e foarte posomorit si ploua,miroase a toamna
-------------------- |
| amalia0701 |
08-09-2006, 01:13 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Soare cald 30 de grade
Asa se anuntza si in weekend, ca plec io la tzara -------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| Lacry |
08-09-2006, 01:16 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.387 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Soare cald 30 de grade Asa se anuntza si in weekend, ca plec io la tzara ce bine de tine! Eu vreau la racoare, in apartament e cald, si Moaca nu mananca mai deloc Astia cu pensiuni pe Valea Prahovei si in zona Moeciu-Bran nici nu mai raspund la telefoane, cred ca-i full peste tot -------------------- |
| julyalina |
11-09-2006, 09:15 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
buna dimineatza dragele mele !
akisor, amalia, lacry in weekend am fost destul de cuminte vineri am fost la sala dar sambata nu pentru ca am robotit pe langa casa CITAT o baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si promite ca o sa mai traiasca 35 de ani pentru ca a fost credincioasa....A doua zi baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting facial, silicoane, antivaricocel, vopsea blonda. Ce mai dupa doua zile cu banii de inmormantare era Pamela Anderson. Iese din clinica si o calca un autobuz. La poarta Raiului intreaba, Doamne daca mi-ai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat? NU TE-AM MAI RECUNOSCUT... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| julyalina |
11-09-2006, 09:47 AM
|
CITAT Aveam nevoie de cateva zile libere de la serviciu, si imi tot scremeam creierii cum sa-l induplec pe sef sa-mi acorde zilele dorite, si mi-am dat seama ca numai facand pe nebunul, o sa-si dea seama ca nu se poate folosi de serviciile mele. In acea zi am ajuns mai devreme la munca, si m-am agatat de tavan, punandu-mi totodata si picioare pe tavan.Imediat una dintre colegele de birou, blonda, m-a observat cocotat acolo sus si m-a si intrebat ce fac. "Ssst, i-am spus, fac pe nebunul ca sa iau cateva zile libere. Ma dau drept bec!" Cateva secunde mai tarziu, seful si-a facut aparitia in birou, si desigur ca m-a si intrebat ce fac. "Sunt un bec luminos!" am exclamat eu."Ai inceput sa deviezi, omule!" a zis el. "Iti dau o saptamana libera ca sa-ti revii la normal" Cum a zis asta, am si sarit jos si am iesit din birou. Colega mea blonda a venit si ea imediat dupa mine, iar seful a si intrebat-o unde se duce. "Imi pare rau, sefu', dar nu pot sa lucrez pe intuneric!" a raspuns ea cu seriozitate. Acest mesaj a fost editat de julyalina: 11-09-2006, 10:16 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| amalia0701 |
12-09-2006, 12:43 PM
|
|
-------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
| julyalina |
12-09-2006, 01:22 PM
|
buna fetele
ieri am mancat destul de corect si am fost si la sala daca de sala nu prea mai am chef, sa va spun niste bancuri CITAT Un sofer este oprit de un politist. Coboara din masina ofticat si-l intreaba pe politist: - Mergeam prea repede? - Nu, zburati prea jos! Politistul: - Domnisoara, ati intrecut orice masura, in aceasta saptamana ati lovit deja al cincelea pieton! - Si, cati am voie? Erau odata doi cerbi. Unul era numai coaste si unul numai coarne. Se intalnesc in padure: - Salut, Costele! - Salut, Cornele! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| luchi |
12-09-2006, 01:38 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Daca femeile ar fi bune, si D-zeu ar avea una!
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| MIRRRUNA |
12-09-2006, 09:37 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
Pup canaru' (ca sa zic asa
(marachesh aici, rebotezata, reinventata, re... ) |
| julyalina |
13-09-2006, 07:16 AM
|
buna dimineata fetelor!!!! ce frumos a rasarit soarele azi CITAT Un cioban calatorea cu trenul. În compartiment erau mai multe femei care discutau despre dureri. Una din ele: -Durerea de masele este groaznica. Alta zice: -Durerea la nastere este insuportabila. -Se vede ca nu v-a lovit nimeni cu o bâta în co*ie!, interveni ciobanul... Moare bulibasa tiganilor. Inmormantare cu fast, intr-o zi de miercuri (meciuri de fotbal tari, in cupele europene). Preotul (mare microbist), tine slujba in curtea din fata vilei, dupa care se formeaza cortegiul spre cimitir. In fata popa dupa el 6 tigani purtau siciriul pe umeri, si pe urma rudele apropiate si restul multimii. Mai era un sfert de ora pana la inceperea meciului. Popa, in fata cortegiului, lungea cam tare pasul. Nu se oprea nici la rascruci de drumuri, dupa obicei. Tiganii cu sicriul gafaiau deja cam tare si ii treceau toate apele. La un moment dat, unul dintre ei zice catre preot: - Ha stai parinte mai incet, ca doar nu l-am furat! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| julyalina |
14-09-2006, 08:31 AM
|
buna dimineatza dragele mele
ieri a trebuit sa plec pe teren si nu v-am mai citit astazi stiu ca este sarbatoare cu cruce rosie si se tine post ( nu stiu exact ce sarbatoare este am ceva treaba si revin mai tarziu, dar nu inainte de portia zilnica CITAT Doi politisti intra intr-un compartiment al trenului: -Arme? Bani? Droguri? -Nu, multumesc. O cafea, va rog... Oare de ce exista atatea organizatii impotriva hainelor de blana si nici una impotriva hainelor de piele? Probabil pentru ca e mai simplu sa hartuiesti femeile bogate decat gastile de motociclisti -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| ina_ceva |
14-09-2006, 09:02 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Azi e Ziua Crucii si (superstitzie) nu se papa mere, nuci , struguri ( au semintzele in forma de cruce)
Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 14-09-2006, 09:03 AM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:09 PM |