![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
22-08-2006, 10:21 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ce calitati credeti ca v-au ajutat in reletia in relatiile interumane, profesional si ce calitati credeti ca ar trebui sa aiba un om pentru a reusi in viata?
- inteligenta emotionala - daca tot s-a vorbit de ea - simtul umorului - loialitatea - sinceritatea-partial - bunul simt-partial - ambitia in schimb, pentru a reusi in viata, in afara de noroc si eventual bani cred ca as avea nevoie si de ceva ce nu posed inca cum ar fi: increderea in mine, duritatea, desi nu e cuvintul cel mai potrivit, abilitatea de a face profit Acest mesaj a fost editat de himere2005: 22-08-2006, 10:21 AM -------------------- ![]() |
| Grace |
22-08-2006, 10:45 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 118 Inscris: 19-05-2006 Membrul Nr.: 2 Sex: Feminin |
- inteligenta (nu numai emotionala
- respect pentru tine si pentru ceilalti - tinerea promisiunilor (aici as include si punctualitatea care e importanta mai ales in afaceri) - ca tot zicea Himere de incredere: incredere in Dumnezeu, pentru ca singur nu ai nici o putere - dragoste; oricat de ciudat ar parea, fara ea consider ca nu as putea face nimic - nu as putea nici macar sa muncesc daca nu mi-ar placea ce fac. -------------------- Success keeps You Glowing, But Only God keeps You Going! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| tmanbone |
22-08-2006, 04:57 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Sunteti pe alaturi.
Pentru fiecare "a reusi in viata" are un inteles diferit. Si in functie de asta, pentru unii drumul e mai lung, pentru altii mai scurt. Eu zic ca norocul ti le rezolva pe toate. Daca n-ai noroc, putin "creer" n-ar strica. Parerea mea! -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| himere2005 |
22-08-2006, 05:32 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
deocamdata e doar o parere. asteptam cu nerabdare mai multe
-------------------- ![]() |
| Grace |
22-08-2006, 05:48 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 118 Inscris: 19-05-2006 Membrul Nr.: 2 Sex: Feminin |
Tman, intrebarea era "ce calitati credeti ca v-au ajutat in relatiile interumane, profesional..." si pe mine chiar m-au ajutat calitatile care le-am spus mai sus.
Tu ai facut ce-ai facut, te-ai dat dupa deget si nu ai raspuns decat cu "noroc" si "creer" (care fie vorba intre noi erau deja enumerate -------------------- Success keeps You Glowing, But Only God keeps You Going! |
| tmanbone |
22-08-2006, 05:52 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 571 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Mersi pentru iluminare! O sa revin.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 13-05-2008 - 02:24 PM |