left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > sali de fitness, aproape de metrou...? seperator Optiuni V right
Elexa
mesaj 02-03-2008, 12:47 AM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 4
Inscris: 2-03-2008
Membrul Nr.: 746

Salut! Sunt noua aici si ma bucur ca v-am gasit! floare.gif Sper sa ma integrez bine..blushing.gif
Observ ca nu s-a discutat foarte mult subiectul..de-asta mi-am permis sa deschid eu un nou topic, desi la prima postare..
Am aproape 21 de ani, sunt studenta si lucrez in acelasi timp, deci am un program foarte incarcat.. Nu am timp foarte mult de sala, dar am zis eu ca trebuie. Cel mai mult circul cu metroul, deci pentru mine ar fi perfect daca as gasi o sala destul de aproape de o statie de metrou, sa nu pierd foarte mult timp cu deplasarile, ca oricum la capitolul timp sunt deja un haos..M-ati putea ajuta cu o sugestie, va rog? Multumesc anticipat! pupic.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 02-03-2008, 11:18 PM
Mesaj #2

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.218
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction
Sex: Feminin

Salut si bine ai venit, Elexa! floare.gif

In legatura cu sala, e important ce anume vrei sa faci la sala, cat esti dispusa sa dai si cam in ce zona circuli cu metroul. Eu de exemplu merg la Get Fit si imi place tare mult ce se face acolo si atmosfera in general, dar nu e o sala prea ieftina...

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 07:18 AM