![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ortiga |
01-12-2006, 09:47 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 11 Inscris: 26-11-2006 Membrul Nr.: 176 Sex: Masculin |
Inca nu mi-a venit ceasul sa ma casatorsc,
Am auzit o expresie in engleza, iar in romana suna cam asa:"nu poti trai cu ele, nu poti trai fara ele." Din cate am vazut sunt multe persoane casatorite pe acest forum, Astept sfaturile voastre, multumesc. |
| Andreea-Rodica |
01-12-2006, 09:56 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.664 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Viata nu-i usoara nici casatorit, nici singur. Si in orice relatie apar probleme, mai mari sau mai mici. Cred ca secretul sta in cum le depasim. Impreuna. Si asta ti-o spune o fata aproape casatorita (dar locuim impreuna de vreo 2 ani). Chiar astept si eu parerile si altora care sunt impreuna de mai mult timp.
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
02-12-2006, 05:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.024 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
In cazul meu a fost usor de la inceput. Desi suntem 2 firi diferite ne imbinam de minune.
Comunicarea , respectul, dragostea pe care ne-o purtam , ne-a apropiat mult. Am stiut sa fiu o buna ascultatoare, el la fel, ne-am ajutat, sprijinit reciproc in orice decizie, nu ne-am contrazis niciodata, nu am discutat in contradictoriu, niciodata nu am ridicat tonul unul la celalalt, nu ne-am jignit. Am stiut sa radem mereu impreuna, sa ne bucuram de orice minut pe care il avem. Eu ca femeie am avut grija sa nu cad in rutina, sa schimb mereu cate ceva, sa il tin in alerta continua, sa iesim mult sa pastram relatiile cu cei din jur, sa nu ne doboare monotonia.I-am facut surprize mereu (chiar si un pachetel la serviciu sau un bilet in frigider cu "te iubesc azi mai mult ca ieri" spun multe.Si chiar si acum dupa 11 ani de casnicie ma simt ca la inceput. Cand simt ca ceva devine obositor imi iau zile libere si plec in vacanta cu sotul meu, chiar si pt. 2, 3 zile, suficient cat sa ne reiunacrcam bateriile si sa o luam de la capat. Mai sunt si copii minunati pe care ii avem si care ne apropie si ne bucura sufletul in fiecare minut, decunda, clipa si pt. care ii multumesc seara deseara ca mi i-a daruit. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| ramona |
11-07-2007, 03:33 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 6 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 257 Sex: Feminin |
Cred ca nu exista minune mai mare lasata de Dumnezeu oamenilor,decat casatoria!!!!!!!!! Cel ce o face "urata" este chiar omul........... pacat pentru ca poate fi cea mai mare binecuvantare din care se naste o minune!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| Mariana |
23-07-2007, 04:26 PM
|
|
Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 100 Inscris: 20-06-2007 Membrul Nr.: 315 Sex: Feminin |
E frumoasa casnicia, dar cand intervine negativ cei din jur poate sa o faca urata. Spre exemplu la mine intervine soacra
|
| alezza |
20-04-2008, 07:27 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 3 Inscris: 9-03-2008 Membrul Nr.: 767 Dispozitie: increzatoare Sex: Feminin |
buna seara. sunt noua aici si nu stiu cam cum se procedeaza... vreau sa spun in primul rand ca aici se gasesc raspunsuri la toate problemele,si sunteti toti ca o familie si sper ca si ma voi integra...
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 11:50 PM |