![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
08-08-2007, 01:31 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
salutare tourni si bine ai venit la scapat de kg!
eu zic mai bine sa faceti altceva decat biscuiti, ceva mai diet cum e in vacanta? -------------------- |
| butterfly |
08-08-2007, 07:18 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 639 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
buna anca veselie
vacanta e minunata:) ca orice vacanta : dormit pana la 12 , iesit in fiecare zi afara, terase..sucuri,cluburi...mers la mare :x pana la urma a trecut si dupa amiaza asta cu biscuiti -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQKy3Yi/] ![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
09-08-2007, 07:34 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata si sa ai spor la pierdut kg
-------------------- |
| aki |
09-08-2007, 09:09 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.270 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Neata si sa ai spor la pierdut kg Inca 10?Ce-i cu tine?Nu e prea mult? butterfly salut si o zi frumoasa iti doresc -------------------- |
| butterfly |
09-08-2007, 10:09 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 639 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
music :youth group-forever young
stare: adormita , cu "chef" de facut supa de legume si cu ceai pe foc neatza fetele! ![]() gata cu ploaia...in sfarsit a rasarit soarele aki buna si tie ! bubbles ...buna si spor la pierdut kg!special pentru tine : ![]() acum revenim la oile noastre ![]() aseara m-am chinuit sa nu mai mananc la 12 noaptea ( mereu sunt treaza si pe net pana pe la 2-3 asa ca niciodata nu m-am gandit ca nu ar trebui sa mananc...pana intr-o noapte in care efectiv am mancat ce era prin frigider- branza cu salata de vinete si ardei - in cantitati mici dar..am mancat...ei bine o sa incerc sa nu mai mananc la ore asa tarzii) in rest...biscuitii sunt inca pe masa si mie mi-a trecut pofta va pup! -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
| May |
09-08-2007, 10:14 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.860 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Spor la sport
Ah, si stii cat de diferit arati sa slabesti 10 kg cu dieta sau sa slabesti 10 kg cu sport si dieta.... e o diferenta de la cer la pamant -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| butterfly |
09-08-2007, 10:32 AM
|
stiu cum e sa faci sport si stiu cum slabesti cand tii dieta si faci si sport...e absolut demential
la mine dureaza o saptamana pana ma obisnuiesc si nu mai imi gasesc singura motive sa nu fac -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
| May |
09-08-2007, 10:34 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.860 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pai tocmai, ziceam ca stii, ca daca te intrebam puneam semnul intrebarii... iti reaminteam
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| butterfly |
09-08-2007, 10:40 AM
|
e bine sa mi se reaminteasca si sa fiu certata daca nu fac!! contez pe tine pentru certat?
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
| May |
09-08-2007, 10:45 AM
|
|
Nuuu pt certat, doar pt reamintit
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ganesha |
09-08-2007, 02:03 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
E mortala oaia aia!!!
Am venit sa -------------------- |
| butterfly |
09-08-2007, 04:12 PM
|
pup amy
raportez : 30 min de eliptica azi -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
| Ama.ro |
10-08-2007, 07:56 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 319 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Buna fluturash!
![]() N-am vazut nicaieri coordonatele: inaltime, greutate..alea-alea. Cum ti-ai propus sa slabesti? |
| butterfly |
10-08-2007, 09:34 AM
|
music:frou frou- must be dreaming
stare : dupa o noapte alba neatza fetele! ![]() ama.ro buna si tie! Eu am 1,64 ca inaltime...si ca kg...71 . Am avut si mai mult - 82 kg- iar acum vreau sa slabesc cam 12 ![]() si starile mele zilnice legate de dieta..cu mancarea nu am probleme de genul nu ma pot abtine sau cat am mancat azinoapte:) Ieri mi-a venit...cu 3 zile mai devreme Ieri,in timp ce faceam sport, m-am uitat la ugly betty - fainutz serialul mi-a placut ce-si spunea in primul episod cand era inconjurata de toate tipele alea bine imbracate parca coborate de pe podium : "esti o femeie de afaceri atractiva, plina de incredere , inteligenta " va pup si ma duc sa dau o tura prin jurnale -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
| ganesha |
10-08-2007, 02:03 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
30 de minute pe eliptic??? Din prima? Ce esti tu, iron woman???
Daca vrei sa te arunci la o ora (desi ai rezultate mai bune daca mai variezi si cu alte chestii) sa nu uiti sa schimbi intensitatile, ca daca stai la aceeasi dai de plafon. Te -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 09:20 PM |