Salt la continut


Fotografie

Bucataria spaniola


  • Please log in to reply
9 raspuns(uri) in acest subiect

#1 Sexymom

Sexymom

    Jaguar

  • Moderatori
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9086 Mesaje:
  • Sex:Feminin
  • Inaltime (cm):170
  • Greutate dorita:61

Postat 02 March 2007 - 07:51 PM

M-am gandit sa va scriu ce gatesc eu din bucataria spaniola si sa va pun si poze ....

Potarnichii cu dafin si orez

-4 potarnichi
-1 ceapa,1 ardei verde, 1 rosie, 3 dinti de usturoi
-2 frunze de dafin, 1 praf de cimbru
-6 lg orez
-apa fierbinte

Potarnichile se prajesc in friteuza sau in tigaie, legumele se toaca marunt, se calesc in ulei de masline impreuna cu dafinul, cimbrul, un praf de sare...
Cand sunt gata pe aseara potarnichile intr-o tava de cuptor, se adauga legumele, orezul , apa fierbinte (f.important sa fie fierbinte nu rece), se lasa 30 de min la cuptor.
Arata asa :
Imagine postata

#2 axe10

axe10

    Taz

  • Membri
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3764 Mesaje:
  • Din:Bucharest
  • Dispozitie:acra
  • Sex:Feminin

Postat 03 March 2007 - 03:52 PM

Auzi sexy...mi se facu foame...eu sunt la servici in dupa masa asta spre deosebire de altii (Amalia) care chefuieste ...noroc ca am mancare la mine....arata bine, sunt convinsa ca si gustoase sunt...
Am de gand sa merg in Spania in vara asta sau in Tenerife...sper ca in Spania sa mananc o paella adevarata si sa beau un vin din ala rosu...am uitat cum se cheama....
:*

#3 himere2005

himere2005

    Jaguar

  • Membri
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6016 Mesaje:
  • Dispozitie:incendiara
  • Sex:Feminin

Postat 03 March 2007 - 05:39 PM

sangria? :grin:

#4 axe10

axe10

    Taz

  • Membri
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3764 Mesaje:
  • Din:Bucharest
  • Dispozitie:acra
  • Sex:Feminin

Postat 03 March 2007 - 05:46 PM

sangria? :grin:

Aha...asa e...bun vinul ala cred...o fi dulce o fi sec?

#5 himere2005

himere2005

    Jaguar

  • Membri
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6016 Mesaje:
  • Dispozitie:incendiara
  • Sex:Feminin

Postat 03 March 2007 - 06:06 PM

axe, vezi ca este o imitatie de sangria in kaufland la 1l sau am vazut in metro bax de cate 4 sticlute de 250ml, poate gasesti si in alta parte. in jur de 9,5 lei, poate 10 cam aici e pretul in supermarket...e bunnn,dulce

#6 Sexymom

Sexymom

    Jaguar

  • Moderatori
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9086 Mesaje:
  • Sex:Feminin
  • Inaltime (cm):170
  • Greutate dorita:61

Postat 04 March 2007 - 11:55 AM

Mie nu imi place Sangria, mai bine beau un vin alb de Rioja sau Rueda.
Continui cu pozele:
Asa arata o bucatarie spaniola, e bucataria mea, dar cum traiesc printre ei o am la fel ca a lor.
Vestitul jamon curado, salchicea si branza Iberico
Imagine postata

Asa se taie un jamon.
Imagine postata

#7 Sexymom

Sexymom

    Jaguar

  • Moderatori
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9086 Mesaje:
  • Sex:Feminin
  • Inaltime (cm):170
  • Greutate dorita:61

Postat 05 March 2007 - 11:13 AM

Fasole de Segovia, un bob este atat de mare......si foarte gustos.
Imagine postata

Se gateste diferit de ceea ce facem noi.
Si anume:
-500 g fasole
-3 dinti de usturoi
-2 cepe
-1 morcov
-500 pasta de tomate
-busuioc, dafin
-carnat afumat
-caltabos
-cimbru
Se pune fasolea la inmuiat cu o zi inainte, dupoa care se fierbe in 3 ape.
Ceapa, morcovul, usturoiul se calesc in ulei de masline, se toarna peste fasole, se adauga sucul de rosii si se lasa 3 ore pe aragaz la foc mic de tot.

#8 alex25

alex25

    Nevastuica

  • Membri
  • PipPipPipPipPipPip
  • 900 Mesaje:
  • Sex:Masculin

Postat 06 March 2007 - 12:49 PM

mi s-a facut o foame...

#9 anaoi

anaoi

    Koala

  • Membri
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2749 Mesaje:
  • Dispozitie:beata de somn
  • Sex:Feminin

Postat 07 March 2007 - 10:20 AM

nu numai tie

#10 Sexymom

Sexymom

    Jaguar

  • Moderatori
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 9086 Mesaje:
  • Sex:Feminin
  • Inaltime (cm):170
  • Greutate dorita:61

Postat 07 March 2007 - 02:23 PM

Astazi am gatit din nou spanioleste.
Am facut mazare cu morcovi, ceapa si jamon, cel care e in poza de sus.
Am calit ceapa cu jamonul si morcovii, am pus sare, boia dulce si le-am lasat sa fiarba cam 15 minute, abia la sfarsit am pus mazarea care este tare dulce.
Am inceput sa folosesc din ce in ce mai putina carne si cat mai multe legume preparate cat mai natural.
La noi in tara nu se gaseste jamon dar poate fi facuta cu jambon de porc slab.
Arata asa:
Imagine postata




0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi