Salt la continut


Fotografie

brac in cautare de stapin


  • Please log in to reply
Nu exista raspunsuri

#1 manudrag

manudrag

    Amiba

  • Membri
  • 1 Mesaje:

Postat 03 April 2008 - 06:32 PM

Aztec, e un bracutul gasit acum 3 luni in Rahova si este in cautarea unui stapan iubitor. A fost gasit intr-o stare jalnica, bolnav si ranit. Desi de la prima interventie chirurgicala de acum aproape 3 luni a mai suferit inca o operatie (amputarea unei falange), Aztec a ramas acelasi catel deosebit, extraordinar de iubitor si jucaus. Din pacate, tensiunile dintre rottweilerul meu si Azu au ramas aceleasi, motiv pentru care inca stau separat in apartamentul meu de 2 camere.
Ce as putea spune despre Aztec pentru a-i descrie cat mai fidel calitatile? In primul rand, e un luptator: a suportat cu stoicism 2 interventii chirurgicale dureroase, "mananca" cumintel medicamentele, e ingrozitor de iubitor, uneori adorme in timp ce-l mangai, socializeaza cu orice fel de catei, de orice talie si rasa, deja isi cunoaste numele si raspunde la comenzi simple, a re-invatat sa-si foloseasca labutele din spate (care in urma cu 3 luni erau aproape atrofiate, tarandu-si partea inferioara a corpului), are un program de plimbare, de 2 ori pe zi, timp in care isi face si nevoile, lucru pe care de asemenea l-a "re-invatat", deoarece o vreme si-a facut nevoile in casa. Aaaa, Azu socializeaza chiar si cu pisicile, atat adulte (am si 2 pisici) cat si puiuti (am "cazat" pentru cateva zile 2 puiuti de pisica pe care Azu ii lingea uneori).
Imi doresc din suflet sa-i gasesc un om bun care sa-l iubeasca si sa-l ingrijeasca. Aztec e ca un pansament de iubire, nu se poate sa nu-l indragesti dupa ce l-ai cunoscut.

Imagine postata

Imagine postata


pentru detalii: valentina petcu: 0724.208.479
0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi