Salt la continut


Fotografie

Ciorba de legume cu piept de pui


  • Please log in to reply
Nu exista raspunsuri

#1 Nessie

Nessie

    Crocodil

  • Moderatori
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7949 Mesaje:
  • Din:Bucuresti
  • Dispozitie:Fericita! :D
  • Sex:Feminin

Postat 26 January 2009 - 11:20 AM

Nota moderatorului: Reteta de la Roxanacaz, extrasa din subiectul Cum calculez caloriile la o portie de mancare

Ciorba de legume cu piept de pui:

- morcov - 100g - 40 cal (1 morcov mare)
- albitura - 50g - 36 cal (3 bucati mici)
- telina - 120 g - 55.2 cal
- cartofi - 480 g - 408 cal
- ceapa - 180 g - 72 cal (1 ceapa si jum)
- conopida - 140g - 35 cal
- rosie - 160 g - 36.8 cal
- piept pui fara piele si oase - 200 g - 252 cal
- patrunjel - 20 g - 4.2 cal
- 3 l apa

Total - 1450 g = 939.2 cal
Calorii la 100 g - 64.78


Se dau pe razatoare morcovul, telina si albitura, cartofii se taie cubulete, ceapa se toaca marunt. Pieptul de pui se taie cubulete sau fasii. Se pun toate astea la fiert in 3 l apa, apoi se adauga rosia pasata. Cand a fiert se adauga patrunjelul verde tocat.

Imagine postata
Imagine postata

Si daca se pun pe langa o felie de paine integrala (40 g) si un ardei iute avem 171.8 cal la o portie de ciorba zdravana de 400 g.

Imagine postata




0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi