Salt la continut


Fotografie

Utilizarea notificarilor prin email


 • Please log in to reply
Nu exista raspunsuri

#1 LionKing

LionKing

  Administrator

 • Admin
 • Pip
 • 87 Mesaje:
 • Sex:Masculin

Postat 12 August 2006 - 12:58 PM

La ce folosesc?
Notificarile prin email te ajuta sa ramai in contact cu subiectele la care ai scris ceva, sau cu subiectele la care nu ai scris niciodata, dar vrei, totusi, sa le urmaresti.

Sunt folositoare in mod deosebit la subiectele cu putine mesaje, pe care le vizitezi mai rar.

Cum le activez?
Pentru a activa notificarile prin email, mergi la
Editare cont
In meniul Optiuni click pe Setari email
Bifeaza casuta din dreptul Activeaza 'Notificare prin email'?
Alege metoda de notificare prestabilita:
 • Notificare imediata prin email - primesti cate un email pentru absolut fiecare mesaj scris in acel subiect, fie ca esti online, fie ca nu
 • Notificare intarziata prin email - primesti un singur email in momentul in care se scrie un mesaj in subiectul respectiv. Nu vei mai primi nici un email legat de acel subiect pana la primul click pe forum. In cazul in care esti tot timpul conectat, vei primi cate un email pentru fiecare mesaj scris in subiectele la care esti abonat.
 • Notificare zilnica prin email - primesti un singur email pe zi pentru fiecare subiect la care esti abonat, in cazul in care s-a scris ceva nou in subiectul rezpectiv
 • Notificare saptamanala prin email - primesti un singur email pe saptamana pentru fiecare subiect la care esti abonat, in cazul in care s-a scris ceva nou in subiectul rezpectiv
Dupa ce ti-ai ales tipul de notificare, pentru ca ai bifata optiunea Activeaza 'Notificare prin email'?, de fiecare data cand vei scrie un mesaj, in optiunile de postare va aparea o optiune Activeaza notificarea prin email la raspunsuri? bifata implicit. Daca nu o debifezi, te abonezi la respectivul subiect.

Recomandarea noastra: tine activata notificarea prin email, dar nu te abona la subiectele in care se scriu foarte multe mesaje pe zi, mai ales daca e vorba de un subiect foarte lung(jurnelele de exemplu). Daca esti, insa, de exemplu, pasionat de calatorii si vrei sa afli cand mai apare un mesaj nou legat de locuri unde sa-ti petreci vacanta, aboneaza-te la subiecte ca Pe unde mergem vara asta? sau Un weekend obisnuit pe litoralul romanesc.

Cum le dezactivez?
Daca nu mai doresti sa primesti notificari prin email, sunt doi pasi pe care trebuie sa ii urmezi:
1. Dezactiveaza notificarile prin email: debifeaza casuta din dreptul Activeaza 'Notificare prin email'? (meniul Optiuni de la Setari email)
2. Dezaboneaza-te de la subiectele urmarite (Editare cont -> meniul Abonari: Subiecte): selecteaza subiectele de la care vrei sa te dezabonezi bifand casuta din dreptul titlului fiecarui subiect si apoi, in josul paginii, alege "Dezabonare" si click pe "cu selectia".

Cum ma dezabonez doar de la anumite subiecte?
Editare cont -> meniul Abonari: Subiecte: selecteaza subiectele de la care vrei sa te dezabonezi bifand casuta din dreptul titlului fiecarui subiect si apoi, in josul paginii, alege "Dezabonare" si click pe "cu selectia".

Doresc sa nu mai fie bifata implicit optiunea "Activeaza notificarea prin email la raspunsuri?" atunci cand scriu un mesaj
Mergi la
Editare cont
In meniul Optiuni click pe Setari email
Debifeaza casuta din dreptul Activeaza 'Notificare prin email'?

Optiunea notificarilor prin email a fost creata pentru a te ajuta sa ramai la curent cu subiectele care te intereseaza. Speram sa iti fie de ajutor, cei care au creat acest forum au depus mult efort pentru a o face cat mai puternica, de folos si usor de folosit.
0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi