sal la toti..ma bag in seama si aici :p apropo de filme si hobby-uri in timpul liber..la voi in orase,mai merg cinematografele?la noi in onesti ,nu prea,in curand dupa cum se prezinta situatia singurul cinematograf care a mai ramas(erau 3)va intra in faliment.sa va zic ce am patit acum 4 zile.am vrut sa ma duc la filmul This is it cu Michael Jackson si cand m-am dus sa imi iau bilet,doamna de la cinema mi-a zis"esti singur?i-am zis da,iar raspunsul doamnei de la bilete a fost"mai asteapta te rog 5,10 minute sa mai vina macar 3,4 persoane pt ca momentan esti singurul si nu putem da filmul pt o singura persoana".am plecat acasa,si sincer mi s-a facut rusine,pt ca apoi mi-am dat seama ca lumea prefera sa se distreze altfel,cel putin aici in onesti.asa ca nu cred ca o sa ma mai duc prea curand la cinemarograf :salut:
Pagina 1 din 1
Mai Merg Cinematografele?
Postat 28 February 2010 - 08:29 AM
eu nici nu mai tin minte de cand nu am mai fost la cinema, la noi in oras cinematografele, in afara de unul singur, parca, au fost demult transformate in discoteci, restaurante, pizzerii, etc.
Intre 2 nov 2009 - 31 mai 2010 am slabit 29 de kg. Continui numaratul caloriilor.
blogul meu personal: http://oana1964.blogspot.com/, blog de slabire si nutritie
blogul meu personal: http://oana1964.blogspot.com/, blog de slabire si nutritie
Postat 01 March 2010 - 09:12 PM
noi merge... zic noi adica eu si prietenii mei... si mergem des... si e super tareeeeeee
a da si sa nu va spun ca sunt si full salile... adica de exemplu acum 2 saptamani asa am mers sa luam bilete atunci cu o ora inainte si nu am gasit bilete unul langa altul (noi fiind un grup de 5 persoane) ... erau locuri da unul intr-o parte unul intr-o parte
biletele se iau cu o zi inainte sau macar de dimineata
a da si sa nu va spun ca sunt si full salile... adica de exemplu acum 2 saptamani asa am mers sa luam bilete atunci cu o ora inainte si nu am gasit bilete unul langa altul (noi fiind un grup de 5 persoane) ... erau locuri da unul intr-o parte unul intr-o parte
biletele se iau cu o zi inainte sau macar de dimineata
Pagina 1 din 1

Autentificare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla