Salt la continut


Fotografie

Rugaciune facatoare de minuni catre Fecioara Maria


 • Please log in to reply
20 raspuns(uri) in acest subiect

#1 aki

aki

  Yeti

 • Membri
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 10595 Mesaje:
 • Dispozitie:Ca totdeauna...
 • Sex:Feminin

Postat 23 October 2006 - 08:00 AM

Imagine postata
Preasfinta Stapina de Dumnezeu Nascatoare spre tie imi indrept gindul,inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:
Pina cind Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamint?
Pina cind vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atit de puternice bietilor oameni?
Pina cind vor pingari si vor necinsti trupurile,sufletele si vietile lor?Inselindu-i ca sa nu cunoasca adevarul,sa nu indeplineacsa poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat:Tatal,Fiul si Duhul Sfint?
Ridica-te Stapina Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului tau iubit Isus Hristos ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie indreptindu-ne pe cararile mintuirii,ca sa dam mereu marire lui Dumnezue.Roaga-te Fecioara pentru Sfinta Biserica pentru propavaduirea evangheliei pe intreg pamintul,pentru poporul acesta,conducatorii lui,rudele mele,pentru vaduve,pentru orfani,bogati,saraci, necajiti, bolnavi,pentru cei prigoniti,pentru credinta,pentru salvarea celor care au ratacit la secte,pentru cei raposati.Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre,sa iubim Biserica,sa ne spovedim adesea,sa renuntam la pacate,vicii si necredinta.Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blindului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele ite ranite atit de mult de vrajmas.
Roaga-te Maicuta Sfinta si pentru aceste nevoi ale mele(rostesti necazurile care le ai dorintele pe care sa ti le implineasca Maica Domnului)
Slava Tatului si Fiului si Sfintului Duh in vecii vecilor.Amin.

__________________________________________________________________________________
Rosteste aceasta rugaciune de cinci ori pe zi,timp de zece zile consecutive.Zece exemplare din aceasta rugaciune vor fi depuse zilnic intr-o biserica sau date la crestini prezenti din biserica.
La sfirsitul zilelor dai o pine,o luminare si pomelinicul familiei la altarul unei biserici.
Dai de pomana la un sarac din biserica: o sticla de ulei,1 kg de faina,1 kg fructe si ce te mai lasa inima si spui:
“In cinstea Maicii Domnului”
Ai sa vezi atunci puterea Maicii Domnului

Acest mesaj a fost editat de Nessie: 23 October 2006 - 01:54 PM


#2 energie07

energie07

  Amiba

 • Membri
 • 17 Mesaje:
 • Din:Baia Mare
 • Sex:Masculin

Postat 24 October 2006 - 08:42 AM

Probabil o sa-mi atrag cateva ganduri mai putin bune din partea voastra dar tot as avea cate ceva de spus. Aseara aproape ca am terminat de citit "Dovezi ale existentei lui Dumnezeu" de Richard Wurmbrand. Printre altele spunea ceva de genul: daca nu s-ar fi indeplinit rugaciunile, atunci oamenii ar fi renuntat sa se mai roage, rugaciunile ar fi disparut ca si alte obiceiuri. Chiar se indeplinesc rugaciunile? Eu de exemplu ma rog pentru chestii generale (binele familiei, bile celor care imi sunt dragi, binele meu), nu am cerut niciodata masini, motociclete, catei, pisici, asa ca n-am de unde sa stiu daca se indeplinesc sau nu. Chiar e cazul sa trimiti rugaciunea fix la 10 persoane si sa dai exact 1 kg de faina? Daca dai 2 kg? Sau daca dai orez in loc de faina? Nu credeti ca exagereaza lumea cu aceste ritualuri?

#3 Grace

Grace

  Pestisor

 • Membri
 • PipPip
 • 120 Mesaje:
 • Sex:Feminin

Postat 25 October 2006 - 04:25 PM

Energie, din partea mea te alegi cu o floare, nu cu ganduri mai putin bune. :floare:
Mi se pare foarte greu sa dai cuiva sfaturi cum sa se roage ... am inteles si eu asta intr-un final. Fiecare persoana se roaga in felul ei si fiecare rugaciune difera de altele. Nu cred ca exista 2 la fel, pentru ca de fiecare data cand te rogi imtrejurarile sunt altele, gandurile tale sunt altele, simti mai mult sau mai putin prezenta Duhului Sfant si in plus, o rugaciune invatata pe de rost, devine o poezie... cel putin pentru mine asa este. Simt ca m-as concentra mai mult asupra urmatoarelor cuvinte pe care trebuie sa le spun, decat asupra lui Dumnezeu si nu ar mai fi un dialog, ci doar o "reprezentatie artistica" din partea mea ca sa pot spune la sfarsit ca "m-am rugat si azi." :wacko:

#4 energie07

energie07

  Amiba

 • Membri
 • 17 Mesaje:
 • Din:Baia Mare
 • Sex:Masculin

Postat 25 October 2006 - 04:42 PM

Mersi de floare :blushing:
Adevarul e ca nu am spus chiar totul, am incercat sa ma limitez la subiect. Ideea e ca nu am o parere foarte buna despre religie in general. Dar asta e o alta poveste. Ai dreptate, fiecare are gandurile lui si implicit se roaga altfel. Nu cred ca o rugaciune e mai reusita si are mai mult succes decat alta. Nu ai spus daca ti s-a indeplinit vreo rugaciune.

#5 Grace

Grace

  Pestisor

 • Membri
 • PipPip
 • 120 Mesaje:
 • Sex:Feminin

Postat 25 October 2006 - 04:52 PM

Cum sa nu? toate rugaciunile curate se implinesc, dar poate nu toate atunci cand dorim noi. Dumnezeu are pentru fiecare lucru un timp stabilit, noi trebuie doar sa ne rugam necontenit si cu inima curata.
Imi pare rau ca nu am timp sa dezvolt acum pentru ca sunt la serviciu inca, dar o sa revin si elaborez ideea. ;)

#6 verona

verona

  Furnica

 • Membri
 • Pip
 • 92 Mesaje:

Postat 28 July 2007 - 12:11 PM

Eu ma rog pe paraclisul maici domnului cite o catisma pe zi sau la 2zile si simt ca ma intaresc si mi se indeplinesc unele rugaciuni,din suflet le spun si cu credinta.unele mai vin treptat altele la momentul potrivit,va pup pe toti :* :cheer:

#7 fredi

fredi

  Amiba

 • Membri
 • 14 Mesaje:

Postat 07 February 2008 - 08:29 PM

Exodul 20:1 Atunci Dumnezeu a rostit toate aceste cuvinte, și a zis:
Exodul 20:2 "Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău, care te-a scos din țara Egiptului, din casa robiei.
Exodul 20:3 Să nu ai alți dumnezei afară de Mine.
Exodul 20:4 Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul.
Exodul 20:5 Să nu te închini înaintea lor, și să nu le slujești; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea părinților în copii până la al treilea și la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc,

Sunt versete pe care pretindeti ca le cunoasteti, dar tocmai aceste versete vor fi martori impotriva tuturor celor care se inchina moastelor, sfintilor sau Mariei.
Incercati sa ne lamuriti ca nu sunteti inchinatori la idoli, ci doar ii cinstiti si ii preacinstiti. Unii din noi am putea crede ca sunteti la limita decalogului datorita acestor afirmatii, dar sustin ca sunteti dincolo de porunca pe care Dumnezeu ne-a lasat-o. "Să nu te închini înaintea lor, și să nu le slujești; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos."

#8 fredi

fredi

  Amiba

 • Membri
 • 14 Mesaje:

Postat 07 February 2008 - 08:45 PM

Cultul moastelor are la baza spiritul de sacrificiu de care s-au invrednicit unii crestini, prin suferintele indurate in cadrul persecutiilor anticrestine. Acesta a facut ca sa se ajunga la convingerea ca martirii, prin vrednicia lor, in ceruri, pot avea un cuvant de spus in sprijinul unor pamanteni. Perioada marilor prigoniri stopate prin edictul imparatului Constantin cel Mare, a fost perioada care a dat un inestimabil numar de martiri. Crestinii adunau trupurile lor sau ce mai ramanea din ele si le ingropau cu cinste ( Polycarp - "Martirul" XVIII). Apoi s-a introdus savarsirea unor acte de cult la mormintele lor, la ziua martiriului lor, numind-o "ziua lor de nastere" (Dies natalis). Unii sustineau cinstirea lor, iar altii o considerau ca o intoarcere la cultul pagan al mortilor. Dar Domnul Iisus zice in Matei 11:28: "Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă" si Ioan 14:6 Isus i-a zis: "Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine". Asa ca orice mijlocitoare sau mijlocitor ce se interpune intre credincios si Dumnezeu in afara de Fiul este de prisos.

George Cosbuc in cartea: "Clementele literaturii poporale" spune:
" Numai pastile cu sarbatorile atarnand de paste sunt stabilite de Biserica Crestina, fara a avea inraurire pagana in stabilirea lor. In rest, toate sarbatorile inchinate sfintilor sunt stabilite de crestini prin inlocuirea unor zeitati pagane"

Interesante sunt si zilele de sarbatoare ale paganilor care coincid cu zilele sfintilor de azi cum ar fi:
- zeii omoratori de balauri, ai frigului, ai iernii au fost inlocuiti cu sf. Gheorghe ( 23 Aprilie);
- fondatorii Romei, Romulus si Remus, au fost inlocuiti prin sf. apostol Petru si Pavel ( 29 Iunie );
- Donar, zeul tunetelor a fost inlocuit cu proorocul Ilie (20 Iulie ):
- Diana (Artemis) sau adormirea fecioarei dacice au fost inlocuite prin adormirea fecioarei Maria (15 August);
- zeii recoltelor au fost inlocuiti cu sf. Dumitru ( 26 Oct.);
- trecerea la sezonul de iarna a fost marcata prin Sf. Ap Andrei care inseamna cap de iarna sau inceput de iarna ( 30 Noiembrie);
Am spus ca a fost inlocuit zeul cu un sfant, dar au ramas si obiceiurile pagane:
- capra, ursul, sau mastile, sau vrajile ce se fac in noaptea Sf. Andrei de catre fete pentru a-si afla ursitul, etc.

Sfintii apostoli nu au incurajat venerarea unor oamnei si au refuzat inchinarea lor. Cand era sa intre Petru, Corneliu care-i iesise inainte s-a inchinat. Dar Petru l-a ridicat si i-a zis: scoala-te ! Si eu sunt om... (Fapte 10: 25-26). Acelasi lucru il fac si Barnaba si Pavel cand la Listra preotul lui Jupiter a adus tauri si cununi pentru a le aduce jertfa. De aceea apostolii sunt nevoiti sa-si rupa hainele si sa declare:" De ce faceti lucrul acesta? Si noi suntem oameni de aceeasi fire cu voi" (Fapte 14:14-15).

Apocalipsa 22:8 Eu, Ioan, am auzit și am văzut lucrurile acestea. Și după ce le-am auzit și le-am văzut, m-am aruncat la picioarele îngerului, care mi le arăta, ca să mă închin lui.
Apocalipsa 22:9 Dar el mi-a zis: "Ferește-te să faci una ca aceasta! Eu sunt un împreună slujitor cu tine, și cu frații tăi, proorocii, și cu cei ce păzesc cuvintele din cartea aceasta. Închină-te lui Dumnezeu."

#9 Nicole07

Nicole07

  Pestisor

 • Membri
 • PipPip
 • 178 Mesaje:
 • Sex:Feminin

Postat 08 February 2008 - 08:09 PM

Cultul moastelor are la baza spiritul de sacrificiu de care s-au invrednicit unii crestini, prin suferintele indurate in cadrul persecutiilor anticrestine. Acesta a facut ca sa se ajunga la convingerea ca martirii, prin vrednicia lor, in ceruri, pot avea un cuvant de spus in sprijinul unor pamanteni. Perioada marilor prigoniri stopate prin edictul imparatului Constantin cel Mare, a fost perioada care a dat un inestimabil numar de martiri. Crestinii adunau trupurile lor sau ce mai ramanea din ele si le ingropau cu cinste ( Polycarp - "Martirul" XVIII). Apoi s-a introdus savarsirea unor acte de cult la mormintele lor, la ziua martiriului lor, numind-o "ziua lor de nastere" (Dies natalis). Unii sustineau cinstirea lor, iar altii o considerau ca o intoarcere la cultul pagan al mortilor. Dar Domnul Iisus zice in Matei 11:28: "Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă" si Ioan 14:6 Isus i-a zis: "Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine". Asa ca orice mijlocitoare sau mijlocitor ce se interpune intre credincios si Dumnezeu in afara de Fiul este de prisos.

George Cosbuc in cartea: "Clementele literaturii poporale" spune:
" Numai pastile cu sarbatorile atarnand de paste sunt stabilite de Biserica Crestina, fara a avea inraurire pagana in stabilirea lor. In rest, toate sarbatorile inchinate sfintilor sunt stabilite de crestini prin inlocuirea unor zeitati pagane"

Interesante sunt si zilele de sarbatoare ale paganilor care coincid cu zilele sfintilor de azi cum ar fi:
- zeii omoratori de balauri, ai frigului, ai iernii au fost inlocuiti cu sf. Gheorghe ( 23 Aprilie);
- fondatorii Romei, Romulus si Remus, au fost inlocuiti prin sf. apostol Petru si Pavel ( 29 Iunie );
- Donar, zeul tunetelor a fost inlocuit cu proorocul Ilie (20 Iulie ):
- Diana (Artemis) sau adormirea fecioarei dacice au fost inlocuite prin adormirea fecioarei Maria (15 August);
- zeii recoltelor au fost inlocuiti cu sf. Dumitru ( 26 Oct.);
- trecerea la sezonul de iarna a fost marcata prin Sf. Ap Andrei care inseamna cap de iarna sau inceput de iarna ( 30 Noiembrie);
Am spus ca a fost inlocuit zeul cu un sfant, dar au ramas si obiceiurile pagane:
- capra, ursul, sau mastile, sau vrajile ce se fac in noaptea Sf. Andrei de catre fete pentru a-si afla ursitul, etc.

Sfintii apostoli nu au incurajat venerarea unor oamnei si au refuzat inchinarea lor. Cand era sa intre Petru, Corneliu care-i iesise inainte s-a inchinat. Dar Petru l-a ridicat si i-a zis: scoala-te ! Si eu sunt om... (Fapte 10: 25-26). Acelasi lucru il fac si Barnaba si Pavel cand la Listra preotul lui Jupiter a adus tauri si cununi pentru a le aduce jertfa. De aceea apostolii sunt nevoiti sa-si rupa hainele si sa declare:" De ce faceti lucrul acesta? Si noi suntem oameni de aceeasi fire cu voi" (Fapte 14:14-15).

Apocalipsa 22:8 Eu, Ioan, am auzit și am văzut lucrurile acestea. Și după ce le-am auzit și le-am văzut, m-am aruncat la picioarele îngerului, care mi le arăta, ca să mă închin lui.
Apocalipsa 22:9 Dar el mi-a zis: "Ferește-te să faci una ca aceasta! Eu sunt un împreună slujitor cu tine, și cu frații tăi, proorocii, și cu cei ce păzesc cuvintele din cartea aceasta. Închină-te lui Dumnezeu."

Fredi,in mod sigur nu cunosti invataturile ortodoxe.Numai ortodocsii au cultul moastelor .Sfintii sunt niste intermadiari in fata lui Dumnezeu,ei se roaga pentru noi cei pacatosi.Noi nu ne inchinam sfintilor ca lui Dumnezaeu ci numai ii cinstim .Cei care au experimentat rugaciunea catre sfinti pot spune ca intr-adevar ''Dumnezeu lucreaza prin sfintii sai''.Daca ne inchinam la icoane nu inseamna ca ne inchinam la idoli ci la persoana care e reprezentata in icoana.Privind o icoana gandul te duce la cel ce e zugravit in acea icoana nu la materialul din care e facuta.

#10 Esther

Esther

  Amiba

 • Membri
 • 2 Mesaje:
 • Dispozitie:coplesita de dragostea lui Dumnezeu
 • Sex:Feminin

Postat 25 February 2008 - 10:18 PM

Fredi,in mod sigur nu cunosti invataturile ortodoxe.Numai ortodocsii au cultul moastelor .Sfintii sunt niste intermadiari in fata lui Dumnezeu,ei se roaga pentru noi cei pacatosi.Noi nu ne inchinam sfintilor ca lui Dumnezaeu ci numai ii cinstim .Cei care au experimentat rugaciunea catre sfinti pot spune ca intr-adevar ''Dumnezeu lucreaza prin sfintii sai''.Daca ne inchinam la icoane nu inseamna ca ne inchinam la idoli ci la persoana care e reprezentata in icoana.Privind o icoana gandul te duce la cel ce e zugravit in acea icoana nu la materialul din care e facuta.

....si atunci de ce a mai venit Iisus Christos pe pamant?spune destul de clar Biblia k intre om si Dumnezeu este un singur Mijlocitor si acesta este Christos Domnul...adik,nici Maria,nici ucenicii...sau ma rog...sfintii...ei nu pot face nimik pt noi....singurul care mijloceste pt noi la Dumnezeu,este Iisus Christos!!!! asta o spune Biblia...nu traditia...de cine trebuie sa ascultam?de cei ce ne infunda pe gat o traditie sau de Cuvantul lui Dumnezeu? de ce va complicati atat...cd e asa usor sa te rogi direct lui Dumnezeu....?!

#11 Ilie&Ioan

Ilie&Ioan

  Amiba

 • Membri
 • 49 Mesaje:
 • Sex:Masculin

Postat 03 April 2008 - 12:56 PM

....si atunci de ce a mai venit Iisus Christos pe pamant?spune destul de clar Biblia k intre om si Dumnezeu este un singur Mijlocitor si acesta este Christos Domnul...adik,nici Maria,nici ucenicii...sau ma rog...sfintii...ei nu pot face nimik pt noi....singurul care mijloceste pt noi la Dumnezeu,este Iisus Christos!!!! asta o spune Biblia...nu traditia...de cine trebuie sa ascultam?de cei ce ne infunda pe gat o traditie sau de Cuvantul lui Dumnezeu? de ce va complicati atat...cd e asa usor sa te rogi direct lui Dumnezeu....?!

Eu ma inchin in ascuns lui DUMNEZEU.

Intrebare:Cum trebuie sa ne rugam?

#12 mischa23

mischa23

  Amiba

 • Membri
 • 2 Mesaje:

Postat 27 October 2008 - 12:12 PM

buna ziua, sunt mischa, abea m-am inscris pe forum, am citit rugaciunea aceasta pt tatal meu care vineri a suferit un atac cerebral si acum are paralizie partiala stg. va rog din suflet ajutati-ma sa gasesc rugaciuni folositoare pt tatal meu care este atat de bolnav ... si daca puteti rugati-va pt tatal meu, va multumesc!
cu multa speranta in suflet,
mihaela

#13 Nessie

Nessie

  Crocodil

 • Moderatori
 • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
 • 7976 Mesaje:
 • Din:Bucuresti
 • Dispozitie:Fericita! :D
 • Sex:Feminin

Postat 27 October 2008 - 01:35 PM

Buna, Mihaela! imi pare rau pentru tatal tau si pentru familia ta. :( O sa ma rog pentru voi.

Nu cauta rugaciuni anume care crezi ca te pot ajuta, pentru ca Dumnezeu este singrul care te poate ajuta. Roaga-te cu inima deschisa, stai de vorba cu El, nu citi un text care poate pentru tine nu are valoarea care a avut-o pentru cel care a scris-o.

#14 mischa23

mischa23

  Amiba

 • Membri
 • 2 Mesaje:

Postat 27 October 2008 - 08:29 PM

Buna Nessie,
Multumesc din suflet pentru raspunsul tau, asa am si facut ... am simtit nevoia de a vorbi cu Bunul Dumnezeu. Te rog Nessie, din tot sufletul meu, roaga-te pentru tatal meu, numele lui este Cristea, eu sunt fiica lui Mihaela si il iubesc atat de mult! Imi plange sufletul .... sigura mea speranta este Bunul Dumnezeu. O, Doamneee, Ajuta-ma Doamne, fa o minune si vindeca-l pe taticul meu!!! Singura mea speranta este Dumnezeu asa cum ai spus si tu Nessie ...

Inca o data iti multumesc din adancul sufletului meu! Iti multumesc anticipat pentru rugaciunile pe care le vei spune pentru tatal meu draga Nessie. Sunt disperata .... insa .......... am o speranta ... aceea de la Dumnezeu.

Cu deosebita stima si respect,
Mihaela

#15 Nicole07

Nicole07

  Pestisor

 • Membri
 • PipPip
 • 178 Mesaje:
 • Sex:Feminin

Postat 29 October 2008 - 10:38 PM

quote name='mischa23' date='27-10-2008, 01:12 PM' post='163154']
buna ziua, sunt mischa, abea m-am inscris pe forum, am citit rugaciunea aceasta pt tatal meu care vineri a suferit un atac cerebral si acum are paralizie partiala stg. va rog din suflet ajutati-ma sa gasesc rugaciuni folositoare pt tatal meu care este atat de bolnav ... si daca puteti rugati-va pt tatal meu, va multumesc!
cu multa speranta in suflet,
mihaela
[/quote]
Buna Mihaela,imi pare rau pentru tatal tau,dar nu dispera,toate problemele se rezolva.Iti trebuie doar rabdare si incredere.Rugaciunile sunt intotdeauna de mare folos ,te pot ajuta sa treci de momentele dificile din viata.Poti sa te rogi si fara sa citesti ceva anume dar sunt si rugaciuni facute anume pentru clipele de cumpana .,totul e sa te rogi din inima si cu credinta ca ceea ce vei cere,vei primi.Poti citi Paracisul Maicii Domnului il gasesti in orice carte de rugaciuni.Deasemenea poti vorbi si cu un preot,pentru ca se fac rugaciuni speciale pentru ce bolnavi si la slujbele religioase.Multa sanatate tatalui tau,sa-i ajute Dumnezeu !
1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi