probleme conjugale
Postat 27 November 2006 - 09:00 AM
Postat 27 November 2006 - 02:00 PM
Postat 27 November 2006 - 02:26 PM
Postat 27 November 2006 - 03:07 PM
aki, la 27-11-2006, 04:26 PM, a spus:
:lol: :lol: mai aki si la mine e la fel :lol:
Postat 27 November 2006 - 11:10 PM
Ar mai putea incerca sa caute, in mod special, in discutiile cu persoana respectiva, ideile cu care este si el de acord si de fiecare data cand gaseste una, sa aprobe, sa-i dea de inteles ca e pe aceeasi lungime de unda - o va face ca data viitoare cand ea va incerca sa-l contrazica pe el, sa se gandeasca daca nu cumva si el are dreptate, daca nu cumva sunt, de fapt, si atunci, pe aceeasi lungime de unda.
In plus, atunci cand simte ca discutia e pe cale sa devieze pe un traseu "certaret", sugereaza-i sa propuna o pauza de gandire si sa revina asupra discutiei ulterior, dupa ce au mai analizat optiunile si dupa ce au revenit la o dispozitie mai binevoitoare.
Inca una: un masaj relaxant (nu unul erotic, doar relaxant) poate induce o stare de bunadispozitie.
Cam astea mi-au trecut prin minte momentan. Sper sa-ti fie de ajutor ;) ca ne-am prins ca e vorba de tine, nu de un prieten. :)
Postat 28 November 2006 - 06:38 AM
Postat 04 December 2006 - 08:02 AM
Am un amik psihoterapeut care povestea ca intr-o zi...maica-sa era tot cu capsa pusa shi nu pricepea ce are...Era tot cu gura pe el, ca una...ca alta. Intr-un moment in care ea s-a dus la baie s-a ridicat din fotoliu shi s-a dus in bucatarie unde maika-sa trebaluia. Era cam dezordine...cu motivatia ca se lucra ceva mare...shi maica-sa, fiind workoholica...nu suporta chestia aia. A facut repede un pik de ordine...viteza mare...shi cand maika-sa s-a intors in bucatarie, s-a linishtit. Suprinzator, dar real.
Postat 16 December 2006 - 04:03 PM
himere2005, la 28-11-2006, 08:38 AM, a spus:
Am patit-o si eu...stam toti intr-un weend acasa(si se intimpla rar ca eu muncesc si atunci) si el se joaca la PC sau mai stiu eu il apuca decat sa stea cu mine si copil sa ne jucam impreuna.
Am atatea probleme ca mi-e si frica sa discut pe aici ca v-ati ingrozi...nu stiu incotro o ia viata mea dar bine nu mi-e deloc. :doh: :(
Postat 18 December 2006 - 10:59 AM
axe10, la 16-12-2006, 04:03 PM, a spus:
Am atatea probleme ca mi-e si frica sa discut pe aici ca v-ati ingrozi...nu stiu incotro o ia viata mea dar bine nu mi-e deloc. :doh: :(
Te-ai apucat de numarat calorii?
Postat 18 December 2006 - 04:14 PM
Joaca pe calculator este pt.pusti nu pt.un barbat in toata firea. Daca ar fi avut de munca pe calculator, ceva urgent era de inteles, dar asa????
Nessie are dreptate ca aici suntem printre prieteni si putem vb liber ca nu ne aude nimeni :))
Sper sa fie altfel acum ca vin sarbatorile.
Postat 24 September 2008 - 11:21 AM
Postat 24 September 2008 - 11:31 AM
axe10, la 16-12-2006, 05:03 PM, a spus:
himere2005, la 28-11-2006, 08:38 AM, a spus:
Am patit-o si eu...stam toti intr-un weend acasa(si se intimpla rar ca eu muncesc si atunci) si el se joaca la PC sau mai stiu eu il apuca decat sa stea cu mine si copil sa ne jucam impreuna.
cred ca toti avem probleme,dar ne trebuie multa rabdare,ma intreb cateodata oare cata?cateodata zic ca suntem cel mai nefericit cuplu cand suntem certa-ti,dar cand stiu cum e cand ne impacam imi trece tot ,de ce uneori ne facem viata imposibila?de ce noua femeilor ne place multa atentie ,iar barbatii daca te pupa putin deja are impresia ca a stat destul cu tine si se baga la PC.
Postat 15 October 2008 - 06:01 PM
ortiga, la 27-11-2006, 10:00 AM, a spus:
nu stiu daca ai fi in masura sa ii raspunzi pt ca numai ei doi stiu de ce se cearta si daca este adevarat ceea ce spune el, sunt convinsa ca, daca ai asculta-o si pe ea i-ai da dreptate ei...sau poate ca el nu stei cum sa iti intre in gratii tie...

Autentificare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla