Salt la continut


Rosie

Inregistrat la: 16 Apr 2013
Offline Ultimul click: Jul 01 2017 01:12 PM
-----

Subiectele mele

Anything Worth Having Requires Effort And Courage

15 February 2017 - 09:55 AM

A venit vremea unui nou subiect, ca să pot monitoriza cât de slob și cum să-mi administrez medicamentele - iar când asta nu se întâmplă, să-mi dau seama ce îmi determină crizele clonico-tonice, că nu pot continua așa.

Deci azi:
Acid valproic 500mg, 50mg clomopramină, 6 mg alprazolam

MD: budincă din oatmeal cu cacao și îndulcitor low-carb
Prânz: supă-cremă de linte
Cină: 3 ouă fierte

Până acum, atât am în plan, să vedem mai încolo.

Sport: 50 ridicări la greutăți de câte 4 kg și 150 genoflexiuni
P.S.: am simțit nevoia acestui jurnal nou, pentru că am tot felul de conflicticte interioare - spre exemplu să apelez lapastile de slăbit pe bază de amfetamine, ceea ce sunt sigură că e o ideea foarte prostă și nocivă și cu multe efecte adverse, așa câ îmi doresc o baza de dată lucidă, care să mă aducă înapoi cu picioarele pe pământ, la un echilibru emoțional.

Rețete De Crăciun

05 December 2016 - 04:48 PM

Nu vă sfiiți să fie totul 100% sugar free - deși ar fi bine să avem rețete echilibrate, adică nici excese de zahăr să nu facem. Ideea e să fie gustoase, dar nu bombe calorice. :) Să aibă gust de Crăciun: ciocolată - albă sau neagră, nucă de cocos, scorțișoară, dovleac, tot ce altceva vă mai trece prin minte și asociați Crăciunului :D Chiar și bombonele de cioco homemade, budincuțe... Lăsați-vă imaginația liberă!

Notă: ideea nu e să gătim 1000 de soiuri de dulciuri sau mâncăruri to binge on, ci să facem chestiuțele astea cadou celor dragi, în cantități, așa, de poftă, mai una, maxim 3 per persoană. :)

Eu personal sun fană de plăcințele. Cu mere, cu dovleac, cu praz, cu carne tocată - again, de poftă, în cantități moderate. Și mere coapte, cu sau fără ovăz. Mincemeat pie I like better with actual mincemeat :))

Vă pup și sper că v-a cuprins și pe voi spiritul Crăciunului ca pe mine! ^_^

Yoga La Munca

28 August 2016 - 07:34 AM

Nu știu despre voi, dar pe mine mă extenuează jobul :)) ceva sugestii pentru relaxarea spatelui și a picioarelor care pot fi făcute în vestiar, la muncă? :)

Igiena Mentala

28 August 2016 - 07:31 AM

Nu deschid acest subiect ca să învățăm să reprimăm ce nu ne place sau ca să ne mințimi singuri. Vreau sfaturi pentru o introspecție mai bună, eficientă, care să ne umple de înțelegere, înțelepciune și o comunicare eficientă. Nu mai multă ură și evitare.

Așadat, prima întrebare care mă macină este: cum pot să învăț atunci când mi se spune "nu e vorba că nu poți, ci că nu vrei", să nu mă mai simt atât de jignită, dă n-o iau personal și să văd doar partea bună a mesajului
De ieri, am început să licrez într-o brutărie, 12h de stat în picioare și foarte multă muncă fizică. E bine, că o să mă ajută să slăbesc. Dar mi-a fost f greu dpdv psihic, pentru că am primit mai multe reproșuri și urlete decât vorbe de bine și răbdare. Bineînțeles, a fost prima mea zi, nu mă așteptam să fac totul perfect, dar nu cred că am fost atât de incompetentă încât să fiu tratată așa. Și nici șeful meu nu mă consideră incompetentă, e un om f ok.

Oricum, luni o să mai încetc să văd cum stă treaba cu jobul de poșterița. Asta dacă nu reușesc să mă integrez la brutărie. Nu vreau să fug de ceva nou, cum apare o problemă. Aș prefera să învăț să fac față :)

Cum Curăț Rugina De Pe Fierul Fe Călcat?

12 July 2016 - 09:06 AM

Self-explanatory. Cum curăț rugina de pe fierul de călcat? :D ceva sugestii?