Salt la continut


Primavara

Inregistrat la: 18 Apr 2017
Offline Ultimul click: Ieri, 05:21 PM
-----

Mesajele mele

In subiectul:Organizarea Dietei

Ieri, 11:49 AM

https://ibb.co/fhNkAv

 

Nu se văd diferenţe prea mari, poate doar puţin la talie. Pe vremea aceea alăptam, se văd şi acolo diferenţe :D :D A, da, şi mi-a crescut părul!


In subiectul:Organizarea Dietei

Ieri, 10:10 AM

Sunt convinsă că pe termen lung ceva-ceva se va simţi şi la cântar dacă mă ţin de mâncat salate şi menţin pâinea la maxim 2-3 felii pe zi. Şi chiar dacă nu am cântar, am nişte poze din decembrie 2016 care ar putea fi folosite ca şi termen de comparaţie. O să mă îmbrac cu aceleaşi haine şi să compar vizual. Ar putea fi interesant!

 

Eu când am probleme cu digestia îmi fac un ceai de obligeană! E miracolul din bucătăria mea. E bun şi pentru sistemul nervos, recomand tuturor care aud că au probleme, e un remediu foarte puternic şi efectele apar rapid.

 

Keep on keeing on... :)


In subiectul:Organizarea Dietei

21 May 2017 - 07:43 PM

@Sita

 

Nu simt că aş mai fi slăbit semnificativ, dar alergarea îmi tonifică anumite părţi din corp. Da, alerg prin parc, seara, îmi place foaaarte mult.

 

Problema e că voi fi din nou la ciclu şi deja totul începe să fie haotic. Dulciuri, stare tot mai iritată, dezorganizare. În perioada asta a lunii abia mă ţin pe linia de plutire, nu ştiu de trebuie să fie aşa. :(

 

Succes cu mâncatul sănătos şi spor la mişcare!


In subiectul:Organizarea Dietei

19 May 2017 - 01:40 PM

Merge bine treaba: alerg seara, mănânc salate, dorm suficient, ies în natură. Mă simt bine şi am energie! :)


In subiectul:Organizarea Dietei

16 May 2017 - 07:48 AM

De 2 nopţi mă culc după ora 1 noaptea...mă uit la filmuleţe pe youtube, prostioare. Dimineaţa sunt morocănoasă, peste zi mănânc mai multă pâine şi sunt dezorganizată cu alimentaţia. Ar fi ideal să mă culc până în ora 11 seara, că altfel o să mă îngraş.