Salt la continut


Dunarea

Inregistrat la: 28 Apr 2009
Offline Ultimul click: Jan 18 2011 10:01 AM
Everything you give, you get back in return. Updated 06 Sep · 0 comments
-----

Despre mine

Sunt un om ca oricare altul, plin de iubire si deci plin de lucruri bune, dar si cu goluri lipsite de iubire, adica lucruri defectuoase. Cred in Cineva care ne ghideaza de undeva de sus, si ne iubeste, si stie dinainte ce e mai bine pentru noi, si de aceea trimite la noi oamenii potriviti si evenimentele, la un anumit moment din viata noastra, care este momentul potrivit.

Am talente si am neajunsuri. Talentele mele sunt legate de muzica(studiez opera de 5 ani, in particular si doresc sa dau la Conservator; sunt solista intr-o formatie de symphonic/gothic metal), scris(am 7 bloguri, dintre care cel mai des utilizat-si din care se pot accesa si celelalte, este: www.jurnal-de-soprana.blogspot.com ), fotografie, pictura(in ulei sau grafica), psihologie (Louise Hay + Osho -> cei pe care ii citesc cu cea mai mare placere si rezonez cu ceea ce spun si scriu).
Sunt studenta in anul 2 la Drept, la facultatea Transilvania,Brasov.
Printre neajunsurile mele, care insa ma fac sa fiu om, sunt: o mare de impulsivitate, o halba de orgoliu, o cana de egoism si o gradina de posesivitate. Doar nu era sa scriu doar lucrurile bune nu?

Sunt foarte apropiata de mama mea care este o prietena extraordinara si un parinte minunat.
Iubesc enorm un om deosebit, care este si prietenul meu cel mai bun, si cu care ma vad crescand...in eternitate.
Ador oamenii. Uneori ma departez de ei pentru ca imi e teama... insa mereu voi fi apropiata de oameni intr-un fel in care stiu ca nu multe persoane sunt.

Tatal meu a murit acum doi ani de cancer si il iubesc foarte mult. Am un blog inchinat lui, o gramada de locuri din camera mea si o buna bucata din inima. In fiecare zi ii aduc un omagiu... nu cred ca exista fiica mai bucuroasa ca are asa un tata.

Sunt plina de viata si totusi, de multe ori raman pe ganduri si meditez, uneori gandind prea mult la lucrurile fara rost (pe care le si scriu), si alteori fiind prea impulsiva in vorba si fapta.

Sunt aici pentru ca m-am atasat mult de fetele si femeile de aici, de la care am invatat o gramada de lucruri si pe care le consider foarte apropiate de sufletul meu, chiar si pentru simplul fapt ca m-au "citit" de fiecare data, orice problema as fi avut,durere,bucurie... si mi-au zis o vorba buna, lunga sau scurta, insa sufletele noastre au comunicat. Si pentru asta le multumesc enorm. Bineinteles, sunt aici si pentru ca am slabit si vreau sa slabesc in continuare, si sustinerea de aici mi se pare geniala.

Statistici


 • Grup: Membri
 • Mesaje: 1351
 • Vizualizari: 5589
 • Titlu User Marmota
 • Varsta 28 ani
 • Data nasterii Aprilie 2, 1989
 • Numele
  Andra
 • Din
  Brasov
 • Dispozitie
  Totul este bine in lumea mea.
 • Sex
  Feminin
 • Interese
  Arta (muzica -rock,clasica; pictura,grafica,literatura-compozitie, fotografie, nail styling,cosmetica, limbi straine, drept)

Informatii de contact


0 Neutral

Ultimii vizitatori