Salt la continut


ActualaSlabutza

Inregistrat la: 18 Aug 2010
Offline Ultimul click: Astazi, 04:56 PM
*****

Mesajele mele

In subiectul:Smoothie/soup Challenge + 10 Min Sport

Astazi, 04:44 PM

26/04: supa

27/04: smoothie

28/04: supa


In subiectul:Organizarea Dietei

Astazi, 04:40 PM

Pai daca ai o dieta restrictiva, e normal ca atunci cand ajungi la o petrecere si nu mai tii cont sa mananci mult mai mult decat ar trebui, pentru ca "poti". ;)


In subiectul:Jurnal Keto Iulia

Astazi, 04:35 PM

De ce te-ai hotarat sa tii keto? Faci sport sau ai vrea sa faci pe viitor?


In subiectul:Life Is Short, Eat Dessert First

Astazi, 04:26 PM

Pe 16 iulie o sa merg la o cursa 5k. Pe lista 40 before 40 am trecut: "5k in mai putin de 40 min". Ar fi super daca as putea in iulie sa obtin rezultatul asta, dar momentan nu am alergat deloc, asa ca e poate putin cam mult sa vreau asta. E al treilea an in care particip la un 5k, se pare ca devine un obicei. Ultimii doi ani a fost colour run si similar, anul asta e o cursa mai serioasa. O sa-mi fac un plan si ma apuc de treaba incepand de saptamana viitoare. As incepe mai curand, dar maine nu cred ca am timp, iar duminica o sa fiu plecata.  De abia astept. :cheer:

 

Ieri am scris pe blogul culinar despre Bosch MUM4807GB, mixerul meu cu picior, pe care l-am luat acum 6 luni. Daca vrea cineva sa-si ia, eu il recomand, e mult mai ieftin decat cele foarte cunoscute de la Kitchen Aid, dar e super. Il folosesc pentru framantat paine, facut blat de tort si creme. Cel putin cu coca de paine a fost folosit saptamanal, de obicei de vreo 2 ori. Merge super si mi-a usurat munca foarte mult.

 

01-Bosch-MUM4807GB-Stand-Mixer.jpg

 

03-Bosch-MUM4807GB-Stand-Mixer-review.jp

 

paineeeeee :)) :)) :))


In subiectul:Jurnal Keto Iulia

Astazi, 04:04 PM

Bine ai venit. :give_rose: