Salt la continut


natalia

Inregistrat la: 13 Dec 2012
Offline Ultimul click: Private
***--

Subiectele mele

Brexit - Discutii - Moderat

27 June 2016 - 01:42 PM

Ca a iesit rezultatul respectiv in UK. Sarna' tanti Angela pentru dat drumul la milionul de emigranti in Germania si la dezastrul de dupa. Dupa asa consecinte, cei din UK s-au lamurit si si-au zis parerea. Adevarul e ca nu ma asteptam la asa un rezultat, probabil ca ar fi fost invers votul daca nu era miscarea Angelicai cu emigrantii.


O analiza pe care o recomand / Brexit pe romaneste.
http://www.biziday.r...-ani-de-brexit/

###

Natalia, nimic din ce ai scris nu corespunde gandirii si logicii mele. Asa cum continui sa-mi atribui (eronat). Daca am scris x nu rezulta musai ca gandesc si y, cum presupui tu. Ca apoi sa-mi dai in cap ca de ce gandesc y (inventia ta).

Recomand:
https://en.wikipedia.../wiki/Straw_man


Urasc maxim ipocrizia. Constienta sau mai putin constienta.

Tu ai spus cu subiect si predicat ca AM e vinovata de, te citez, "dezastrul de dupa" si ca "probabil ca ar fi fost invers votul daca nu era miscarea Angelicai cu emigrantii". Faptul ca tu gandesti superficial si iti place doar sa arunci cu pietre, fara sa te intrebi "ce alternative ar fi avut", e problema ta, nu a mea.

Tu spui: "nimic din ce ai scris nu corespunde gandirii si logicii mele. Asa cum continui sa-mi atribui (eronat). Daca am scris x nu rezulta musai ca gandesc si y, cum presupui tu." Sigur ca ceea ce afirmi tu aici e corect. Diferenta dintre noi doua e ca eu gandesc pana la capat, in timp ce tu te-ai oprit la ambalaj. Dar ideea e ca daca tu nu poti / vrei sa vezi prea departe, nu inseamna ca ceea ce tu nu vezi, nu exista.

Eu mesajul ala nu l-am scris ca sa te acuz pe tine de nu-stiu-ce atitudini, ci doar ca sa te oblig sa gandesti / vezi mai departe, ca sa intelegi ca nu a avut de ales. Dar daca tu nu vrei, nu vrei si punct.

Iar daca o sa citesti analiza din primul link, o sa vezi si cine e de vina de fapt pt Brexit si o sa admiti ca ai gresit sa dai vina pe ea.

PS: pt cine nu si-a pus ochelarii roz, sinteza pietelor de capital facuta de BBC:
http://www.bbc.com/n...siness-36611512

Brexit - Discutii

24 June 2016 - 03:53 PM

9f6dc9bd10508558cb8a13d474b155fae0a655ba